Nu Skin

Cum să ai sâni mai mari din doar cinci mișcări

Alexa Galgau

Câte femei nu și-ar dori un bust mai mare sau măcar mai ferm? Din păcate, este imposibil să mărești foarte mult sânii fără operație estetică, dar dacă preferi un look mai natural, poți opta pentru tonifierea mușchilor pectorali, iar astfel și sânii vor părea mai mari cu câțiva centimetri. Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să faci exerciții regulat, adică de 3-5 ori pe săptămână.

Iată care sunt cele cinci mișcări simple cu care poți să obții sâni mai mari!

Sâni mai mari cu câteva mișcări

Un bust apetisant nu este neapărat foarte mare, dar este ferm. Exercițiile pentru sâni mai mari îți vor da un aspect tonifiat, ceea ce este mult mai sexy decât o pereche de sâni mari, dar lăsați. Dacă faci exercițiile de mai jos regulat, vei observa cum pieptul tău devine tot mai bine conturat.

1. Flotări

Chiar dacă nu îți plac, flotările sunt cele mai eficiente dacă vrei să dezvolți musculatura pieptului. Deși sunt dificile la început, va trebui să le integrezi în rutina ta de sport pentru a avea sâni mai mari. Totodată, flotările sunt excelente dacă vrei să scapi de grăsimea de pe brațe și de pielea care atârnă. Pont: dacă nu ai suficientă forță pentru a face flotările clasice, sprijină-te în genunchi și realizează-le din această poziție. Vei lucra musculatura încet, dar sigur, iar după un timp vei putea să faci flotările clasice mult mai ușor!

1. Stai sprijinită în palme și în degetele de la picioare, cu fața spre podea, ținând spatele cât mai drept și capul în poziție neutră (astfel încât coloana să nu fie arcuită). Este important ca palmele să fie aliniate perfect cu umerii, ca să nu te accidentezi.

2. Ține spatele drept și lasă-te cu pieptul în jos, spre podea, cât mai aproape de aceasta, îndoind coatele fără a mișca mâinile din poziția inițială. Revino în poziția de start și execută exercițiul în 3 seturi a câte 10 repetiții.

2. Ridicări ale picioarelor

Deși sună ca și cum ar fi un exercițiu pentru picioare, acesta este, de fapt, excelent pentru un piept tonifiat și sâni mai mari. Nu este greu de făcut, dar trebuie să ai grijă să nu te forțezi prea mult, ca să nu te alegi cu o întindere dureroasă. Pentru a executa corect exercițiul, trebuie să te concentrezi pe mușchii pieptului, nu pe cei abdominali.

1. Stai întinsă pe podea cu mâinile pe șolduri și coatele întinse cât mai mult înspre exterior.

2. Ridică picioarele și întinde brațele, folosind mușchii pieptului pentru a ridica trunchiul. Revino apoi în poziția inițială, odihnește-te 5 secunde și repetă exercițiul de 15-20 de ori.

3. Presarea palmelor

Acesta este unul dintre cele mai simple exerciții pe care le poți face pentru a avea sâni mai mari! Nu ai nevoie de niciun fel de echipament și nu îți ia mai mult de 5 minute pe zi, așa că nu ai nicio scuză să nu îl faci cât mai des! Îți vei da seama că realizezi corect exercițiul dacă simți cum mușchii pectorali se încordează și se relaxează la fiecare repetiție.

1. Ține palmele deschise și presează-le una de cealaltă în dreptul pieptului.

2. Aplică presiune în ambele palme, împingându-le una în alta, apoi ține-le presate astfel una de cealaltă timp de 15 secunde. Ia o pauză de 5 secunde, apoi repetă exercițiul de 10 ori.

4. Ridicarea greutăților, varianta 1

Dacă vrei să ai un bust perfect, nu trebuie să îți lipsească din casă greutățile, chit că începi cu unele foarte ușoare și îți cumperi apoi unele cu mai multe kilograme. Dacă nu ai greutăți și vrei totuși să îți tonifiezi pieptul, poți să folosești sticle cu apă, însă îți recomandăm să îți cumperi totuși echipament potrivit pentru rezultate optime.

1. Stai dreaptă, cu picioarele ușor depărtate și cu brațele pe lângă corp, ținând câte o greutate în fiecare mână.

2. Ridică lent, pe rând, fiecare braț până la nivelul umerilor, pentru a solicita cât mai mult mușchii pectorali. Repetă de 30 de ori cu fiecare braț.

5. Ridicarea greutăților, varianta 2

Al doilea exercițiu cu greutăți trebuie făcut imediat după primul, pentru rezultate optime.

1. Stai dreaptă, cu pieptul cât mai ridicat și cu picioarele depărtate puțin. Ține greutățile în mâini și întinde mâinile în față, astfel încât să fie aliniate cu umerii.

2. Coboară brațul și ridică-l la loc, apoi repetă cu celălalt braț. Repetă de 20 de ori mișcarea pentru fiecare braț.

Aceste mișcări foarte simple te vor ajuta să ai sâni mai mari fără să apelezi la operații estetice.

Descoperă alte șapte exerciții pentru piept care nu necesită echipament!

Iată și ce modele de bluze să porți dacă ai sâni mari!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!