Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum știi că ai ales spray-ul antiperspirant potrivit pentru tine

Luni, 15.10.2018

Transpirația strică reputația: iată o afirmație care poate avea valoare de clișeu, dar care este în realitate cât se poate de adevărată. Mirosurile neplăcute, mai ales emanate de o fată care are în rest o ținută impecabilă, reprezintă un coșmar ce ne dă palpitații numai la simpla evocare a imaginii sale.

La prima vedere, soluția la această problemă pare a fi una extrem de simplă: utilizarea unui deodorant. Însă, dată fiind oferta extrem de generoasă de pe piață, de multe ori ajungem în situația de a folosi produse care nu ni se potrivesc! Ca să preîntâmpini acest risc compromițător, îți spunem în rândurile de mai jos cum îți dai seama dacă utilizezi antiperspirantul potrivit pentru tine.

Cum îți dai seama dacă ai ales antiperspirantul care ți se potrivește perfect

Alegerea deodorantului e o misiune extrem de importantă! Iar dacă nu ne crezi, imaginează-ți cum ar reacţiona cunoscuții tăi dacă, zi de zi, ai emana un parfum… deloc plăcut. Specialiștii sunt de părere că acuitatea noastră olfactivă e mai redusă atunci când vine vorba despre propriile mirosuri, ceea ce înseamnă că poți ajunge în situația de a nu realiza că transpirația ta deja se simte de la o distanță considerabilă. Iar singura cauză este că ai folosit un antiperspirant complet nepotrivit.

Pentru a fi sigură că nu vei ajunge niciodată în această situație, descoperă în rândurile de mai jos care sunt criteriile ce te asigură că ai ales produsul potrivit pentru tine.

Deodorantul tău te protejează mult timp împotriva transpirației. Și aici nu ne referim la 24 sau la 48 de ore, revendicări pe care le au majoritatea producătorilor din domeniu. În contextul provocărilor la care ești supusă zilnic, ai nevoie de mult mai mult de atât.

Nu te mulțumi cu puțin, pentru că este exact ceea ce vei primi. Noi ne-am orientat către un deodorant cu o protecție pur și simplu extraordinară! Este vorba despre Odaban Spray, care promite (și livrează) o protecție împotriva transpirației excesive de până la 7 zile, doar cu o singură aplicare. Cum reușește? Produsul are la bază o tehnologie avansată, concepută pentru ca tu să te simți proaspătă precum o floricică, iar mirosurile neplăcute să nu ai aibă nici cea mai mică șansă împotriva ta! Odaban a fost dezvoltat în colaborare cu personalul medical calificat, iar eficacitatea sa este validată atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Deodorantul tău nu doar elimină mirosurile neplăcute, ci reduce și fenomenul transpirației. Mai ales atunci când suferi de transpirație excesivă, nu ești deranjată doar de faptul că mirosul tău e atât de departe de cel al unei doamne, dar și de umezeala este atât de neplăcută. Petele de la subraț, bluzele și rochiile tale compromise pentru totdeauna - iată factori care se transformă în coșmaruri care te bântuie.

Situația este cu totul alta atunci când folosești Odaban. Produsul-minune reduce transpirația excesivă până la 90% cu doar trei aplicări. Nu e wow?

Nu e necesar să îl aplici de mai multe ori pe zi. Cum știi că deodorantul tău clar nu ți se potrivește? Atunci când, după 2-3 ore de la prima aplicare, deja simți nevoia să fugi către baie pentru a verifica dacă miroși a transpirație. Un deodorant bun stă la locul lui pentru cel puțin 24 de ore și te protejează cu loialitate de orice risc.

Iar un deodorant excepțional, așa cum este Odaban, face mai mult de atât! Produsul poate fi aplicat o dată sau de două ori pe săptămână și este pur și simplu un cadou al existenței pentru femeile de pretutindeni.

Are de partea sa recomandările medicilor. Ne încredem în părerile specialiștilor în domeniu deoarece, pe lângă experiența proprie, care e cel mai adesea subiectivă, au studiat modul în care un produs interacționează cu sute sau mii de persoane. 

Odaban a primit ștampila de aprobare a medicilor specialiști, fiind cel mai recomandat produs în cazul persoanelor care suferă de transpirație excesivă. Mai mult, produsul a fost conceput alături de medici, ceea ce exprimă clar cât de eficient este.

Prezintă rezultate dovedite prin studii. Din nou, dăm întâietate științei: eficiența Odaban a fost testată printr-un test de consumatori realizat la München, care a demonstrat ceea ce ți-am povestit mai sus, că reduce transpirația cu până la 90% după doar 3 aplicări.

Presupune un raport preț-calitate avantajos. Nu ai putea spune că un deodorant care îți golește portofelul e conceput pe placul tău, oricât de bun ar fi. Este imposibil să nu ne orientăm și după preț atunci când alegem un produs de gen.

Odaban impresionează și din acest punct de vedere! Un flacon durează până la 12 luni, dat fiind faptul că îl utilizezi atât de rar, ceea ce înseamnă ca raportul preț-calitate e mult mai avantajos decât în cazul unui antiperspirant convențional.

Are de partea sa tradiția. Un deodorant recent apărut pe piață nu va reprezenta prima ta alegere, suntem destul de sigure. Dar lucrurile se schimbă atunci când produsul are de partea sa o tradiție îndelungată.

E cazul Odaban! Produsul e comercializat încă din 1971, e disponibil în 23 de țări, pe toate continentele, a fost vândut până acum în peste 8 milioane de exemplare și este numărul 1 în combaterea transpirației excesive.

Te tentează cu un miros neutru. E adevărat că, la prima vedere, antiperspirantele cu miros îmbietor pot părea o alegere mai potrivită. Însă, în realitate, acestea interferează adesea cu parfumul tău, iar rezultatul final poate fi unul mai degrabă amețitor, și nu într-un sens plăcut.

Odaban trece peste acest risc, deoarece are un miros neutru, care se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților.

A fost testat dermatologic. Sfatul nostru este ca în general să te orientezi către produse care au fost testate dermatologic, deoarece doar astfel te poți asigura că acestea nu te vor irita.

Mai ales în cazul unui deodorant, acest criteriu e absolut obligatoriu. Antiperspirantul Odaban are o toleranță perfectă, fiind testat și pe cea mai exigentă piele. Nu vei regreta că l-ai ales.

Deodorantul este ușor de aplicat. Chiar dacă vei mirosi toată ziua precum o floare delicată, nu mai contează, atât timp cât antiperspirantul tău lasă urme, te sâcâie cu senzația de umezeală sau îți pătează hainele.

Odaban trece toate aceste teste: e ușor de aplicat, invizibil pe piele, hipoalergenic și fără parfum. E de încercat!

E ușor disponibil. Să spunem că antiperspirantul tău a bifat toate punctele de mai sus, dar e foarte dificil de procurat. În cazul în care trebuie să aștepți zile în șir pentru a-l cumpăra sau nu îl găsești decât într-un singur loc, e posibil ca relația voastră să aibă de suferit.

Odaban ne mulțumește și din acest punct de vedere: e disponibil în farmaciile din toată țara! Ce mai poți cere?

Descoperă mai multe informații despre antiperspirantul care nouă ni s-a potrivit din toate punctele de vedere pe www.odaban.ro! De acum încolo, nu vei mai avea niciun motiv să te temi de înfiorătoarea transpirație!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!