Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum știi că ai un machiaj permanent de calitate

Luni, 17.09.2018

Lipsa timpului și presiunea tot mai insistentă a societății de a arăta mereu ca scoase din cutie ne-au apăsat foarte multă vreme. Adorăm să ne machiem, dar câte dintre noi nu am trecut prin etape în care aplicarea tușului era pur și simplu imposibilă în programul haotic al zilei?

Din fericire, industria cosmetică a reușit să ne ofere răspuns și la această dilemă, prin machiajul permanent. Acest procedeu îți garantează că vei fi mereu frumoasă, după o noapte de pasiune sau în zorii cruzi ai zilei, când te grăbești la muncă. Află în rândurile de mai jos ce presupune machiajul permanent, dar și cum știi dacă cel pentru care ai optat este unul de calitate.

Tatuajele cosmetice, soluția frumoaselor zilei de azi

Suntem sigure că Cenușăreasa nu pierdea minute în șir dimineața pentru a-și aplica farduri nenumărate, fiind ocupată cu dereticatul, și tot era cea mai frumoasă din regatul său. Este exact aceeași situație cu divele filmelor contemporane, care se trezesc dimineața în patul iubitului cu tenul impecabil!

Azi, te poți transforma și tu într-o frumoasă din basme sau într-o eroină a poveștilor de dragoste moderne, grație tatuajelor cosmetice. Despre ce e vorba? Despre un machiaj semipermanent obținut printr-o tehnică numită micropigmentare, care îți evidențiază trăsăturile datorită unor pigmenți inserați în piele, și mulțumită căruia vei arăta mereu irezistibil, economisind în același timp minute prețioase.

Da, visurile tale pot deveni realitate, oricât de greu de crezut ar părea acest lucru. Este însă esențial unde alegi să ți le împlinești: noi îți recomandăm Funky Tattoo, salonul în care îți poți imprima pe piele cele mai fantastice desene, dar unde îți poți evidenția și trăsăturile grație tatuajelor cosmetice: microblading și micropigmentare sprâncene, micropigmentare buze și micropigmentare pleoape.

Află tot ce trebuie să știi despre fiecare dintre ele!

Micropigmentarea sprâncenelor își va conferi acele sprâncene pline, bogate și dese, un gest de beauty extrem de important, dată fiind importanța pe care o au în armonia chipului tău. Reprezintă cea mai simplă, fină și sigură metodă de tatuare semipermanentă la nivelul sprâncenelor, așa că e musai să o încerci. Sunt introduși pigmenți 100% naturali, testați dermatologic și alergologic, în epidermă, ce pot fi aleși în funcție de preferințe, de culoarea pielii sau de forma feței.

De asemenea, prin micropigmentarea sprâncenelor pot fi corectate și eventualele goluri, pot fi estompate cicatrice sau unele tatuaje cosmetice mai vechi, greșite.

Poți opta și pentru tehnica powder/ombre în cadrul salonului Funky Tattoo, care presupune o micropigmentare în degradeuri subtile, pentru un aspect natural. Sprâncenele tale vor fi pline, perfect conturate, de parcă tocmai ar fi fost atinse de pensula unui makeup artist.

Procedura va fi realizată în două ședințe, desfășurate la un interval de 4-6 săptămâni și precedate de o întâlnire în care vei primi toate informațiile de care ai nevoie. De asemenea, vei stabili alături de makeup artist cum vor arăta sprâncenele tale, specialistul simulând tehnica prin intermediul desenului. În ceea ce privește ședințele propriu-zise de micropigmentare, prima va dura două ore, iar a doua - o singură oră.

La finalul primei ședințe vei primi și o cremă cadou, cu care să îți îngrijești mai târziu sprâncenele. Specialiștii utilizează numai materiale sterile, de unică folosință, aparatele sunt dezinfectate conform normelor în vigoare, iar anestezicii locali sub formă de cremă și aparatura performantă minimizează complet disconfortul. Nu ai niciun motiv să îți faci griji!

Este posibil ca la finalul procedurii să se producă înroșiri ale pielii, ceea ce este un fenomen complet normal. Culoarea se va estompa după circa o săptămână și se va stabiliza după aproximativ trei săptămâni.

La Funky Tatttoo poți opta și pentru microblading sprâncene, ce presupune trasarea prin intermediul pigmenților a unor fire subțiri, de aceeași culoare și cu aceeași curbură precum cei naturali. Acest procedeu utilizează o lamă specială, de trei ori mai subțire decât acul de pigmentare, fiind ideală pentru sprâncenele subțiri, pentru cele care au fost pensate excesiv, pentru acoperirea golurilor și a cicatricelor. Tu vei avea trăsături demne de o vedetă de la Hollywood.

Pigmentarea pleoapelor sau tatuajul contur pentru ochi este soluția pentru femeile care își doresc o privire ademenitoare tot timpul, cu ochi conturați lasciv și o intensitate seducătoare. Te vei îndrăgosti de această procedură dacă îți place să te machiezi cu tuș, dar nu ai timpul necesar la dispoziție, ori ești nemulțumită de intensitatea și de rezistența acestuia, dacă porți ochelari pentru vedere de aproape și îți este imposibil să te aranjezi așa cum vrei, dacă mergi des la saună sau la piscină. Cu alte cuvinte, dacă ești femeie în societatea contemporană.

Machiajul semipermanent de tipul eyeliner poate fi aplicat pe pleoapa inferioară, pe cea superioară sau pe ambele. De asemenea, poți opta doar pentru sublinierea liniei genelor, care să confere impresia de gene dese și bogate: iată o procedură must-have pentru fetele cu gene blonde și rare!

Tehnica de realizare este asemănătoare micropigmentării sprâncenelor, cu diferența că pleoapele pigmentate trebuie acum hidratate cu micro-brush-uri în prima săptămână pentru o vindecare ca la carte.

Pigmentarea buzelor îți va oferi acele buze pline, de Angelina Jolie. Procesul este ideal pentru a mări volumul (sau pentru a-l micșora, dacă așa îți dorești), pentru a camufla cicatrice sau imperfecțiuni ori pentru a evidenția culoarea buzelor tale: vei fi seducătoare.

Pigmentarea buzelor presupune mai întâi realizarea conturului cu ajutorul creionului dermatograf, urmată de implantarea pigmentului dorit. Poți opta fie pentru un contur, fie pentru umplerea întregii suprafețe a buzelor. De asemenea, culoarea este la latitudinea ta: poți alege nuanțe naturale, uniforme, pentru o reliefare delicată, sau tonuri mai îndrăznețe, pentru efecte dramatice.

Ce criterii trebuie să respecte un machiaj permanent de calitate

Am aflat care sunt principalele forme de machiaj permanent, să vedem acum care sunt regulile de la care acesta nu se poate abate.

Naturalețea. Știm că sunt zile în care adori să arăți provocator, dar un machiaj semipermanent se numește astfel pentru că te va întovărăși în permanență. De aceea, naturalețea e un criteriu definitoriu. La Funky Tattoo poți opta pentru o micropigmentare a pleoapelor cu contur pe genele inferioare, care îți va reliefa în mod irezistibil culoarea ochilor, sau pentru o pigmentare a buzelor delicată, cu accentuare diafană a volumului sau a nuanței naturale. Vei arăta însă mereu ca scoasă din cutie!

Durata pigmentării. Machiajul permanent nu îți va sta alături pe tot parcursul vieții, deoarece pielea se reînnoiește în mod ciclic, ceea ce este un fenomen cât se poate de dorit. Dar procesele de micropigmentare de calitate trebuie să dureze între 2 și 5 ani, în funcție de specificul și de rapiditatea cu care se vindecă pielea ta.

Calitatea aparaturii folosite. Știi că vei avea de-a face cu un machiaj de cinci stele atunci când și pigmenții folosiți sunt la fel. La Funky Tattoo este utilizat brandul Long Time Liner, unul dintre liderii la nivel mondial. Pigmenţii sunt 100% naturali, organici, conținând ingrediente testate dermatologic și alergologic.

Talentul și profesionalismul makeup artistului. Poți avea la dispoziție pigmenți de ultimă generație și aparatură ultraperformantă, dar dacă specialistul nu face minuni, machiajul tău nu va impresiona. Nu este cazul la Funky Tattoo, acolo unde makeup artistul Daniela Ciocan are parte de talentul și experiența necesare pentru a te transforma pe tine în Frumoasa Frumoaselor!

Machiajul semipermanent nu este un moft, ci o necesitate pentru complicatele timpuri moderne! Trece pragul salonului Funky Tattoo și descoperă că frumusețea nu trebuie neapărat să fie un dar care îți este încredințat și apoi retras, ci o realitate permanentă, o stare de fapt care nu va conteni să te uimească. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!