Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

De ce Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată

Ionelia Olteanu

Manichiura reprezintă un aspect important, la care ar trebui să fie atentă orice femeie. Ea poate dezvălui detalii semnificative despre personalitatea celei care o poartă. Unghiile îngrijite fac de fiecare dată o impresie bună, aşa că este bine să te preocupe permanent acest lucru. Dacă nu vrei să obţii un aspect nepotrivit, atunci încearcă să te fereşti de culorile ţipătoare şi stridente.

Manichiura clasică este cea mai apreciată de femeile care vor să fie elegante. Un exemplu demn de urmat e reprezentat de prinţesa Kate Middleton, care trebuie să arate întotdeauna impecabil, indiferent de momentul zilei sau de evenimentul la care se află. Descoperă în articol de ce ea preferă să evite oja colorată şi să poarte doar lac!

Iată de ce Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată!

Fanii Ducesei de Cambridge au observat cu siguranţă un aspect care le-a stârnit curiozitatea: indiferent de eveniment, context sau ţinută, Kate Middleton are întotdeauna unghiile naturale, fără urmă de culoare. Explicaţia acestui detaliu intrigant este legată de regulile pe care le-a stabilit Casa Regală Britanică, iar Kate vrea să respecte cu sfinţenie fiecare cerinţă a decalogului.

kate middleton
Foto: Pinterest Kathleen Kane

Înainte de a primi un titlu atât de important, cel de ducesă, Kate a fost nevoită să renunţe la foarte multe lucruri pe care le făcea înainte, mici plăceri cum ar fi purtarea lacului de unghii colorat. Ea nu are voie să îşi pună unghii false sau să aplice nuanţe îndrăznețe, deoarece la Palat unghiile date cu ojă colorată sunt considerate vulgare.

Manichiura Ducesei de Cambridge se află sub atenta îngrijire a Marinei Sandoval, o manichiuristă profesionistă care ştie exact care sunt gusturile prinţesei. Aceasta alege de fiecare dată nuanţe simple şi naturale, care să îi păstreze aspectul elegant.

manichiura simpla

Renunțarea la oja colorată este doar una dintre restricţiile pe care Casa Regală le impune şi pe care membrii ei trebuie să le adopte. În urmă cu o lună, publicul a fost intrigat de motivul misterios pentru care Kate nu a putut fi domnişoară de onoare la nunta surorii sale, Pippa. Potrivit etichetei impuse de Casa Regală, o femei căsătorită sau care a trecut de vârsta potrivită pentru căsătorie nu are voie să adopte rolul de domnişoară de onoare.

Pentru că Ducesa de Cambridge este un model pentru foarte multe femei, ea are foarte mare grijă la aspectul său exterior, mai ales pentru că deţine un titlu important, iar mişcările ei sunt urmărite în fiecare clipă. Tu ce părere ai despre faptul că nu are voie să poarte ojă colorată?

Surse foto: Getty Images/ iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!