Dermacos Italia: acum pe piaţa din România, prin gamele Retinol Complex și Keratin Complex

Redactor Andreea Baluteanu

Ne place să te surprindem la mijloc de săptămână cu o veste bună, mai ales când e vorba despre primele zile de muncă după vacanță, care nu sunt nici măcar alinate de un pic de soare. Însă suntem sigure că faptul că un brand italian de calitate excepțională se lansează și în România îți va mai însenina ziua de miercuri!

Iar atunci când îți spunem că Dermacos Italia se situează pe o poziție de top pe nișa produselor cosmetice cu preț mediu, dar asigură în același timp o calitate wow a cosmeticelor sale, ziua va deveni dintr-o dată perfectă! Află de ce ne bucură această lansare în rândurile de mai jos și vezi care sunt gamele aduse pe piață de Dermacos! 

E motiv de sărbătoare: Dermacos Italia, acum și în România!

Știai că în cazul produselor cosmetice scumpe plătim în proporție de 60% doar ambalajul? Nu, nu ingredientele fac diferența, ci de cele mai multe ori borcănașul cu aspect luxury pe care oricum îl arunci și care, în cel mai bun caz, va fi reciclat, iar în cea mai rea situație va ajunge undeva la gunoi, împovărând planeta. De aceea, Dermacos a preferat să micșoreze costurile ambalajului și să investească în schimb în calitatea ingredientelor și a formulelor propuse. Prin urmare, cosmeticele brandului se situează numai bine pe piața produselor cu preț mediu, dar sunt în realitate de o calitate net superioară acestora, rivalizând cu cele high-end. Dacă aceasta nu e cea mai bună veste a săptămânii, nu știm care e!

Dermacos se lansează prin urmare pe piața din România cu o strategie onestă care l-a făcut lider în Peninsulă. Compania este prezentă pe piața din Italia din 1991, de când s-a remarcat prin folosirea materialelor originale, de calitate superioară. Dermacos are sediul în Marcianise, Caserta, produsele luând naștere într-o firmă de 2000 de metri pătrați.

De mai bine de 25 de ani, Dermacos își cinstește așa cum se cuvine clientele cu produse de îngrijire a corpului și a părului la prețuri pe care ți le permiți și de o calitate la care înainte doar ai fi visat.  Motto-ul brandului este „calitate în serviciul clientului” și trebuie să recunoaștem că ne place ceea ce aflăm.

Brandul va lansa în România gamele Retinol Complex și Keratin Complex, care vizează îngrijirea pielii și a părului, pentru frumusețe desăvârșită!

Retinol Complex Ultra Lift este cea mai semnificativă gamă lansată de Dermacos, dezvoltată pe baza extractelor prețioase de retinol, cărora li se adaugă în formula produselor diverse alte ingrediente active, precum extractul de melc, veninul de viperă, veninul de albine, proteinele din mătase, Gheara Diavolului, acidul hialuronic și nano elementele. Iată o formulă complexă și completă care îți va dărui pielea la care ai visat.

Sursă foto: Instagram

Pe lângă Retinol Complex, te poți delecta și cu produsele din gama Keratin Complex, o linie inovatoare de îngrijire a părului de care suntem sigure că te vei îndrăgosti. Keratin Complex include deja faimosul extract de melc, pe post de substanță activă, care, alături de cheratină, îți va dărui un păr puternic, fortifiat, strălucitor și sănătos.

Alte game renumite în cadrul portofoliului Dermacos sunt Retinol Complex Mineralia, care pune accent pe prezența a 5 minerale a căror concentrație începe să scadă în organism după o anumită vârstă (siciliu, magneziu, mangan, potasiu și sulf) și Retinol Complex Sun Care, ce protejează și răsfață corpul în timpul și după expunerea la soare: a venit timpul să visezi la vară.

Descoperă produsele Dermacos în magazinul online proaspăt lansat în România și alege inteligent, cumpărând pentru ceea ce primești, respectiv formule avansate, și nu pentru ceea ce vezi, respectiv ambalaje prea scumpe.

Iar dacă te interesează ideea de a deveni reprezentant al Dermacos, consultă pagina de contact a brandului și transformă pasiunea pentru frumusețe într-o afacere!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.