Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Descoperă armonia și unicitatea unei game extraordinare: L’Occitane HARMONIE DIVINE

DivaHair

Atunci când timpul intervine și își lasă amprenta asupra chipului, L’Occitane caută cele mai eficiente formule pentru a reda frumusețea, tinerețea și armonia pielii.

Denumită și Insula Frumuseții, Corsica contopește două ingrediente prețioase: unul se găsește pe dealurile înalte ale insulei - floarea de Immortelle Millésimée, iar altul este scufundat în apele pure ale Mediteranei - alga Jania Rubens. Este prima dată când ambele ingrediente sunt folosite împreună într-o formulă de îngrijire.

ʘ Floarea aurie de Immortelle este ingredientul-cheie al produselor anti-ageing L’Occitane, tocmai pentru că aceasta nu se ofilește niciodată, nici măcar după ce a fost culeasă. Iar acum cercetătorii noștri au selectat un extract mult mai prețios: uleiul esențial Immortelle Millésimée. Unic și distins, acest ulei esențial poate fi extras doar din 10% din culturile organice de Immortelle, necesitând îngrijire specială, condiții climatice ideale și un proces de recoltare și distilare optim pentru păstrarea concentrației de molecule active.

ʘ Jania Rubens este o algă roșie de dimensiuni mici, fiind specială tocmai prin faptul că ea crește foarte încet (3-5 centimetri în 3 ani), având o putere extraordinară de a se regenera veșnic. Extractul obținut din Jania Rubens are o eficacitate dovedită asupra colagenului și al procesului de lipoliză, ce stimulează și completează eficacitatea uleiului esențial de Immortelle asupra ridurilor, texturii pielii și conturului feței.

Acționând împreună, cele două ingrediente sunt cheia principală în combaterea efectelor timpului asupra armoniei chipului, valorificate de L’Occitane în cea mai nouă și prețioasă gamă – HARMONIE DIVINE.

Harmonie Divine Serum–este cel mai concentrat ser creat vreodată de L’Occitane, ce conține 18 ingrediente active și doar câțiva ‘agenți de textură‘ (fără emulsifiatori, fără adjuvați inutili, doar picături benefice de ulei într-un gel cristalin). Acest ser revoluționar acționează asupra armoniei feței pe 3 planuri: îmbunătățește textura pielii și ridurile, oferă elasticitate și definire conturului feței, redă fermitate obrajilor și pomeților. Prețul este 830 ron.Harmonie Divine Cremă – este al doilea pas din ritualul pentru obținerea armoniei chipului, având o textură similară pielii: combină densitatea unei creme cu delicatețea unui ulei. Formula este eliberată în două etape: la contactul cu pielea, elementul apos distribuie extractul de Jania Rubens, apoi elementul lipofilic permite pătrunderea cremei în piele. Cu o formulă inovatoare, ultra-concentrată, crema redă luminozitate pielii, estompează semnele de îmbătrânire și dezvăluie un aspect întinerit. Preț acestei minunații este de 765 ron.Ambalajul a fost creat pentru a reflecta unicitatea produselor, însă și pentru a proteja resursele planetei, fiind ecofriendly.
Descoperă noua metodă în recăpătarea armoniei! Descoperă Harmonie Divine si pe site-ul loccitane.ro.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!