Descoperă soluția revoluționară care te scapă de pungile de sub ochi

Redactor Andreea Baluteanu

Riduri apărute încă de la ani tineri, ochi încercănați și umbriți de pungi, pori dilatați: așa arată realitatea cu care se confruntă multe femei azi. Poluarea, dezechilibrele hormonale, alimentația nepotrivită, lipsa de somn sau ritmul infernal în care muncim își pun amprenta asupra lookului nostru. Dacă bunicile noastre aveau un chip senin și o piele netedă și la vârste înaintate, multe dintre noi nu ne mai bucurăm de acest lux al frumuseții luminoase.

Din fericire, pentru fiecare piedică ce ne este pusă, există și o soluție. Știința frumuseții a evoluat incredibil de mult și ne pune la dispoziție cosmetice care lucrează parcă prin intermediul magiei: ca o baghetă fermecată ți se va părea produsul de mai jos, soluția revoluționară care te scapă de pungi și de riduri și care te ajută să-ți redobândești elasticitatea pielii. Vezi despre ce e vorba!

Argilerina, noul ingredient-minune din frumusețe: ce beneficii are

De fiecare dată când auzi de botox te încrunți dramatic, fiind absolut convinsă că tu nu vei încerca așa ceva? Dacă ți-am spune că industria de beauty a reușit să găsească un înlocuitor al toxinei botulinice, natural și, mai presus de orice, lipsit de efectul de „mască” pe care îl presupunea temutul ingredient de mai sus? Suntem sigure că ai considera că e cea mai bună veste a zilei și ne bucurăm să fim noi cele care ți-o vom oferi.

Despre ce e vorba? Argilerina sau, așa cum îi spune numele științific, acetyl-hexapeptide-8 (hexapeptidă de ultimă generație) este o peptidă naturală care are un efect asemănător botoxului. Cum? Argilerina inhibă contracțiile faciale care conduc la ridarea prematură a chipului, contribuind la relaxarea mușchilor și, pe cale de consecință, la netezirea chipului tău. Ingredientul te va uimi cu rezultatele sale mai ales în ceea ce privește ridurile de pe frunte și din jurul ochilor, respectiv cele mai încăpățânate cu care avem de-a face.

Ceea ce face ca argilerina să fie cu adevărat magică este însă faptul că lista asemănărilor cu botoxul se oprește doar la extraordinarele beneficii pe care le presupune. De partea cealaltă, ingredientul care ne-a convins nu presupune paralizia musculaturii faciale, precum botoxul, astfel încât nu va mai trebui să te temi că vei afișa acea expresie „înghețată” atât de neplăcută.

Dacă ți se pare că ni s-a încheiat doza de dezvăluiri care te lasă cu gura căscată, așteaptă să vezi superprodusul care valorifică perfect atuurile argilerinei!

Adio, pungi și riduri fine, cu crema Instant Ageless

Odată descoperită de cercetători, argilerina a fost imediat „pusă la treabă” și ceea ce a urmat este apariția unuia dintre cele mai uluitoare produse de pe piață: Crema anticearcăn Instant Ageless. Aceasta reduce aspectul pungilor de sub ochi în doar 2 minute, iar efectele durează între 6 și 8 ore. Dar microcrema (o să adori sistemul de dozaj precis și extrem de sigur) este ideală și pentru intensificarea fermității în zonele cu riduri, lipsite de elasticitate și afectate de înaintarea în vârstă.

Pielea va redeveni mai tonifiată, mai luminoasă și mai elastică, arătând la fel de bine ca după un lifting, dar fără ca tu să fii supusă niciunuia dintre riscurile procedurilor invazive.

Ba mai mult, crema anticearcăn Instant Ageless are și efect de reducere a apariției ridurilor, un alt atu demn de luat în considerare.

Așa cum am spus, Instant Ageless este un miracol cu acțiune multiplă. Nu e minunată doar pe cearcăne și pungi, ci și pentru ridurile de pe frunte (tamponând ușor produsul pe toată suprafața, nu doar pe liniile pe care vrei să le netezești), pe sprâncene (a se aplica doar deasupra lor, pentru un efect de lifting) și pentru diminuarea porilor dilatați (caz în care se tamponează crema cu delicatețe pe zonele vizate).

În filmulețul de mai jos vei putea experimenta întregul proces de aplicare și impresionanta acțiune a cremei anticearcăn Instant Ageless.

Te freci la ochi și parcă tot nu-ți vine să crezi? Te înțelegem, și noi am trecut prin aceleași senzații. Însă toate filmările și pozele brandului sunt reale, iar eficacitatea este cât se poate de veridică.

Cum aplici crema, dacă mai ai încă îndoieli asupra utilizării sale? Tamponează într-un strat subțire pe zonele vizate, fără a insista însă până la completa absorbție, deoarece regiunea ar trebui să rămână ușor umedă. Așteaptă 2-3 minute, timp în care încearcă să faci cât mai puține mișcări, pentru ca produsul să poată într-adevăr să își facă treaba.

Acum nu îți mai rămâne decât să te privești în oglindă, uimită de frumusețea ta strălucitoare. Pentru noi, Crema Instant Ageless, cu proprietăți antirid și anticearcăn, este exact darul pe care îl așteptam de la industria de beauty. Așa că de-abia așteptăm să observăm superefectele produsului pe pielea noastră.

Ce ne mai place? Faptul că rezultatele nu sunt permanente și că producătorii au o politică extrem de sinceră, punând accentul pe importanța de avea grijă noi însene de pielea noastră și de a favoriza de asemenea metode de prevenție. Atunci când suntem puse în fața unui produs cu rezultate wow, dar care continuă să pună accentul pe natural și pe necesitatea unui stil de viață armonios, ne declarăm deja admiratoare.

Dacă deja nu mai suporți pungile de sub ochi sau ridurile fine, comandă și tu Crema Instant Ageless! Produsul este distribuit în România de compania Jeunesse Global prin distribuitori independenţi. De-abia așteptăm să ne spui dacă ai testat produsul și ce părere ți-ai făcut!

Pentru informații suplimentare, testimoniale și comandă puteți accesa acest link
http://perfectcosmetics.ro/instantly-ageless/

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.