Diva a testat tratamentul cu oxigen pentru ten. Vezi dacă ne-a plăcut

Diva a testat tratamentul cu oxigen pentru ten. Vezi dacă ne-a plăcut

Bianca Elena

Dacă există un lucru pe care probabil că toate femeile și l-ar dori, atunci acela trebuie să fie o piele frumoasă și luminoasă, indiferent de vârstă! Pe măsură ce fac tot mai mulți pași spre frumoasa (sper) vârstă de 30 de ani, simt că trebuie să acord ceva mai multă atenție pielii mele. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, vin la pachet și multe schimbări, printre care și schimbările hormonale, iar tenul meu a ajuns din ce în ce mai sensibil și din ce în ce mai deshidratat. Soluția? Tratamentele cu oxigen, vă spun sigur!

Tratamentul cu oxigen a fost răspândit în urma recenziilor oferite de celebra artistă Madonna, care și-l efectua acasă și care, în cele din urmă, a și reușit să îl facă celebru, pe bună dreptate. Am avut și eu plăcerea de a testa în cadrul Clinicii Eliade tratamentul cu oxigen, unul dintre cele mai faine tratamente pe care le-am încercat vreodată, în viața mea (și da, am încercat multe). Timp de 90 de minute m-am simțit ca la SPA. Am uitat că există pandemie, am uitat că mă aflu într-o clinică, am uitat efectiv de lume, cu totul.

femeie aflata la sedinta de tratament facial

Echipa de la Clinica Eliade m-au întâmpinat, ca de obicei, cu zâmbetul pe buze. Atmosfera super relaxantă și amabilitatea lor m-au făcut să mă simt imediat ca acasă. Înainte de toate, mi s-a explicat procedura, care este destul de complexă, însă pentru acelea dintre voi care nu aveți la dispoziție 90 de minute, aflați că tratamentul se poate face și targetat, în funcție de problemele pe care doriți să le rezolvați. Eu am să vă trec prin toate etapele.

Etapa nr. 1 - Curățarea

Tenul meu a fost curățat de impuritățile strânse sub mască (accesoriul care ne-a devenit „cel mai bun prieten”, în viața de zi cu zi), urmând să fie efectuat procesul de vacuum. Vacuum-ul cosmetic este o tehnică ce are la baza aspiraƫia şi are ca efect înlăturarea blocajelor celulare şi stimularea funcƫiilor pielii de eliminare a celulelor moarte şi a substanƫelor toxice. Folosind tratamentul cu Vacuum la nivel facial, se vizează înlăturarea problemelor precum:

  • barbia dublă
  • atenuarea ridurilor
  • eliminarea celulelor moarte
  • tratarea tenului uscat

Etapa nr. 2 - Inahalțiile de oxigen și aromaterapia

Inhalaƫiile de oxigen simplu sau combinat cu fluide aromatice oferă o mai buna funcƫionare a sistemului respirator, sistemului nervos, sistemului digestiv, sistemului sanguin, sistemului secretor şi a pielii. Aparatul utilizat va „sufla aer” pe tenul vostru, asigurându-se că toate vitaminele din produsele aplicate pe ten vor penetra în profunzime pielea. În vreme ce produselor obișnuite și procesului nostru uzual de aplicare le ia aproximativ 8 ore să hidrateze pielea, inhalațiile de oxigen ne ajută să obținem o hidratare în profunzime în aproximativ 90 de minute.

Etapa nr. 3 - Fotobiomodulare

Acesta este probabil cea mai relaxantă parte. În funcție de nevoile tenului vostru, veți fi expuse la diferite tipuri de lumină. Lumina folosită în tratamentul de fotobiomodulare (OXY5MODES) difuzată de 324 diode emițătoare de lumină cu multiple lungimi de undă este de zece ori mai puternică decât cea oferită de cunoscutul system LEDs.
Tratamentele de fotobiomodulare produc efecte intense și vizibile în tratamentele anti age, acnee și depigmentare. Sunt propuse patru tonuri de lumină, fiecare fiind folosit în compania serului protector Roseline Light.

tratament cu oxigen pentru ten

Cea mai bună parte a Tratamentului cu oxigen este faptul că poate fi folosit de absolut oricine, oricând. Este complet noninvaziv, nu înroșește pielea și nu lasă semne. Se adaptează în funcție de nevoile fiecărei cliente, cuprinzând o paletă largă de vârste: poate fi folosit atât de adolescente, cu problemele specifice adolescenței, cât și de doamnele cu ten matur.

Se recomandă o frecvență de 6 ședințe pentru început, efectuate în decursul a 6 săptămâni, menținerea ulterioară fiind stabilită în funcție de problematicile fiecărei cliente.

Mai trebuie să știți că Oxy5Modes, de care eu am beneficiat la clinică, este un sistem revoluționar, noninvaziv, singurul sistem pe baza de oxigen care include cinci funcƫii:

  • vacuum
  • fotobiomodulare
  • oxigen spray
  • oxigen infuzie
  • oxigen inhalabil

Cu ajutorul unui sistem de ultimă generaƫie care produce oxigen normobaric și hiperbaric, Oxy5Modes reușește să favorizeze pătrunderea naturala, în straturile inferioare ale pielii, a oxigenului, a substanƫelor regeneratoare precum: acid hialuronic, vitamine și anti-oxidanți, toate acestea fiind extracte din produse naturale, fără gluten, fără aditivi şi conservanƫi, de maximă compatibilitate cu pielea.

Girls, tenul meu arată uimitor după numai o singură ședință, așa că n-am de gând să mă las. Chiar simt că am descoperit un mic secret al tinereții și vreau să îl împart și cu voi!

Articolul urmator
Un dermatolog explică de ce frecarea zilnică cu gheață pe față vă poate oferi o piele impecabilă 
Un dermatolog explică de ce frecarea zilnică cu gheață pe față vă poate oferi o piele impecabilă 
Ce mască de față să folosești, în functie de tipul de ten
Incepe quiz
Ce mască de față să folosești, în functie de tipul de ten

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.