Diva a testat Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès: vezi ce impresie ne-a făcut

Redactor Andreea Baluteanu

Vara e minunată pentru starea noastră psihică, dar nu același lucru poate fi spus, din păcate, și despre piele. Expusă la soare până ce capătă acea încântătoare culoare caramel, confruntată cu poluarea și cu radiațiile nocive, biata noastră piele are numai de suferit. Prima consecință este tendința spre uscare, iar a doua - apariția prematură a petelor pigmentare și a ridurilor. Și iată alte probleme cu care trebuie să ne confruntăm odată cu venirea toamnei!

Din fericire, industria de beauty a înțeles exact care sunt necazurile noastre și așa au apărut uluitoarele uleiuri de duș, catifelate și mângâietoare, bogate în ingrediente hidratante care se vor resimți precum un răsfăț pentru pielea ta.

Un astfel de produs cu totul și cu totul special este Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès. Pe bază de ulei de argan și de trandafiri, uleiul curăță în mod delicat pielea și o hrănește în profunzime, fiind îmbogățit cu ingrediente emoliente care previn deshidratarea. Textura nongrasă te învăluie într-un parfum irezistibil, iar spuma bogată te va cuceri. Noi am avut șansa de a testa Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès! Ne-a plăcut? Află din rândurile de mai jos!

Părerea noastră despre Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès

Anca, 35 de ani

Atunci când ai copii, începi să devii cea mai bună prietenă a produselor cu formulă complexă. Cum nu mai ai timp de a suprapune creme și loțiuni, descoperi cât de utile sunt uleiurile de duș cu potențial ultrahidratant, care îți lasă pielea mai catifelată decât oricând. Exact așa a fost și experiența mea cu Uleiul satinat de la Rogé Cavaillès: l-am primit, l-am testat când cei mici dormeau de prânz și am descoperit că nu mai trebuia să sufăr fiindcă fiica mea s-a trezit mai devreme și nu am mai avut timp să mă înfășor și într-un strat de cremă hidratantă.

Încă de când am folosit pentru întâia dată produsele de la Rogé Cavaillès, am apreciat în primul rând compoziția pe bază de ingrediente naturale. Mai ales de când am devenit mămică și m-am confruntat cu sensibilizarea pielii, am devenit conștientă de cât rău pot face parabenii și celelalte substanțe chimice periculoase. Desigur, nu e cazul cu acest ulei: uleiul de argan și cel de trandafiri hrănesc pielea și îi imprimă acel parfum minunat care durează.

Ce îmi mai place? Voi fi din nou influențată de stilul meu de viață și mă voi declara cucerită de textura mângâietoare și „învăluitoare”, așa cum o numește producătorul, și totuși nongrasă. Vă dați seama că nu am timpul necesar de a clăti la nesfârșit pielea, așa cum sunt prinsă cu copiii, așa că faptul că Uleiul de duș se clătește imediat și îmi hidratează în același timp pielea a fost una dintre cele mai plăcute surprize.

În concluzie, recomand Uleiul de duș satinat Rogé Cavaillès tuturor mămicilor și nu numai! Vă va oferi o experiență de neuitat a băii sau a dușului, chiar și atunci când acesta nu poate dura mai mult de 5 minute!

Anemona, 27 de ani

Ador băile, așa că m-am bucurat când mi s-a propus să încerc și eu Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès. Ceea ce înseamnă că sunt și o „autoritate” în domeniu, mai mult sau mai puțin, la câtă experiență am cu produsele de igienă. Îmi face atâta plăcere să le aleg, că uneori mă pierd pe mine însămi printre rafturi colorate, cu borcănașe adorabile și conținuturi care miros divin.

Pe marginea căzii mele, peste tot în baie se lăfăie în voie zeci de geluri de duș, spume, creme și tot felul de minunății, dar printre ele Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès va avea de acum încolo un loc festiv. Adevărul e că m-a convins de la prima utilizare că îl merită.

Cu ce să încep? Aleg de multe ori produsele pentru baie în funcție de textura și de mirosul lor (e normal, doar sunt singurele pe care le pot evalua cât de cât la magazin), iar Rogé Cavaillès a trecut cu brio acest test. Textura e catifelată, uleioasă, dar nu grasă, într-o nuanță de roz somon delicioasă, de îți vine să o mănânci. Odată așternută pe corp, se transformă într-o spumă luxuriantă care îți mângâie pielea și despre care sunt sigură că dă dependență. Baia mea a fost una de cinci stele.

Dar nu am ignorat nici efectele wow de după duș. Pentru că îmi place atât de tare să fac baie, mi se întâmplă de multe ori să mi se usuce pielea sau, mai rău, să se descuameze. Așa că sunt „abonată” la loțiuni hidratante. Când am citit însă că Uleiul satinat este de fapt destinat pielii uscate sau sensibile, am zis că se poate și fără cremă. Așa că am plecat la culcare imediat ce am ieșit din cadă și a doua zi am avut mulțumirea supremă de a mă bucura de o piele incredibil de catifelată: abia îmi venea să cred!

Așa că de acum încolo știu spre ce să mă îndrept. Deși voi mai experimenta și cu alte produse, știu că Uleiul de duș satinat Rogé Cavaillès și-a câștigat locul printre favoritele mele. E de testat!

Mara, 23 de ani

Fac duș de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru că nu suport să nu mă știu curată, dar până acum nu am acordat prea multă atenție gelului de duș. Era un produs care se clătea imediat și a cărui unică funcție era aceea de a curăța eventualele impurități, așa că ce putea fi atât de complicat?

E adevărat că atunci când am testat Uleiul satinat de la Rogé Cavaillès am fost mai atentă decât de obicei, dar acum am înțeles că nu toate produsele de igienă sunt create la fel. Dacă înainte alegeam primul gel de duș care îmi cădea în mână la supermarket, eventual orientându-mă după miros, acum îmi dau seama câte am pierdut. Uleiul satinat te face să vrei să petreci mai mult timp în duș numai ca să te bucuri de cât de bine se simte pe piele și de cum miroase. Mărturisesc că m-am „uleit” timp de minute întregi, de-a dreptul impresionată.

Nu pot spune foarte multe despre cât de hidratant e, pentru că nu obișnuiesc să mă dau cu cremă după ce fac baie, dar pielea mea s-a simțit mai moale, mai catifelată. Însă pot să vă confirm că parfumul s-a menținut ceva vreme și până și prietenul meu l-a apreciat: era sigur că m-am dat cu un parfum scump și nu putea să îl identifice.

Deci, fetelor, încercați-l! Mara, Anemona și Anca au fost încântate de experiența avută cu Uleiul de duș satinat de la Rogé Cavaillès! Abia așteptăm să aflăm ce impresia ți-a făcut și ție!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.