Diva în vacanță: am încercat Deodorantul Absorb+ și Şerveţelele intime de la Rogé Cavaillès

Redactor Andreea Baluteanu

Vom fi sincere și îți vom mărturisi că bagajul nostru pentru vacanță e o provocare colosală căreia trebuie să îi facem față în fiecare an. Cu greu ne putem abține să nu cărăm, la propriu, tot dulapul în vacanță, de aceea încercăm să compensăm când vine vorba despre produsele cosmetice: nu cu mai puține, ci cu formule mai concentrate, cu multiacțiune.

Din fericire, se pare că prietenii noștri de la Rogé Cavaillès ne-au intuit problema, deoarece ne-au oferit spre testare două produse musai de introdus în bagaj în vacanță: Deodorantul spray Absorb+ cu acțiune 48 de ore și Șervețelele intime extradelicate. Deodorantul e în format mini, numai bun de strecurat în bagaj, oferind o protecție de până la 48 de ore împotriva transpirației și a umidității provocate de temperaturile ridicate. Noua tehnologie absoarbe de cinci ori mai multă umezeală decât talcul, iar rezultatele sunt dovedite clinic. Formula fără alcool se dovedește perfectă dacă ai pielea sensibilă.

De partea cealaltă, șervețelele intime curăță delicat și sunt îmbogățite cu extract de aloe vera pentru o stare de confort și de bine molipsitoare. Sunt extraordinare în vacanță, însoțindu-te la piscină, la mare, la munte, pe oriunde te-ai perinda.

Și pentru că am avut privilegiul de a testa produsele, îți povestim și ție despre ele în rândurile de mai jos!

Iulia, 26 de ani

Ca orice femeie, am grijă ca atunci când plec în vacanță să iau produse care ocupă puțin spațiu, mai ales că sunt o fire aventuroasă și ador neprevăzutul. Așa că Deodorantul Absorb+ de la Rogé Cavaillès m-a cucerit din prima clipă, în primul rând grație dimensiunilor sale. Nici nu mai încape îndoială că l-am strecurat repede în bagaj și l-am păstrat aproape pe tot cuprinsul călătoriilor mele.

În general sunt reticentă când aud despre produse cu promisiuni mărețe, de aceea mărturisesc că nu am fost 100% convinsă că mă va proteja timp de 48 de ore. Însă, surprize-surprize, chiar a funcționat. Și da, trebuie să recunosc că am avut și ocazia de a-i testa revendicările, deoarece la un moment dat am plecat într-o călătorie în care nu am avut acces la duș pentru 3 zile. Deodorantul de la Rogé Cavaillès și-a făcut treaba cu brio și pe parcursul minivacanței mele sălbatice nu am simțit niciun miros neplăcut, deși am făcut sport și m-am plimbat ore în șir.

Ce-mi mai place? Faptul că are efect și împotriva umezelii. Deși nu transpir prea tare, în cadrul expediției de care vă povesteam mai sus a trebuit să mă descurc cu un singur tricou în timp ce am făcut escaladări și am sărit și cu parașuta. Dar, chiar și așa, tricoul meu a rămas fără pete de umezeală, la temperaturi deloc plăcute. Trebuie să recunosc că sunt impresionată!

În ceea ce privește șervețelele intime, sunt la fel de plăcut surprinsă. Mărturisesc că nu prea folosesc acest tip de produse, dar cele de la Rogé Cavaillès m-au determinat să mă răzgândesc și cred că voi mai apela la ele în viitor. Mi-a plăcut că miroseau proaspăt și că erau îmbogățite cu extracte de aloe vera care mi-au dat impresia că zona mea intimă e protejată în mod delicat. În plus, sunt biodegradabile, ceea ce le face sigure pentru a fi aruncate în orice toaletă, un plus atunci când nu știi unde te vor purta pașii.

Per total, sunt mai mult decât încântată și vă recomand și vouă cu dragă inimă cele două produse de la Rogé Cavaillès: Deodorantul Absorb+ și Șervețelele intime extradelicate.

Raluca, 28 de ani

Atunci când fetele mi-au propus să încerc cele două produse Rogé Cavaillès, am avut o mică strângere de inimă. Transpir abundent, iar în timpul verii utilizarea deodorantului e un chin. Am citit recomandările producătorului, care afirmă că deodorantul are eficacitate de 48 de ore, dar, ca măsură preventivă, tot am aruncat în bagaj și deodorantul meu obișnuit.

În a treia zi de vacanță, o zi mai răcoroasă, mi-am luat inima în dinți și am zis că pot testa produsul, din moment ce nu e atât de cald afară. Deodorantul m-a protejat exemplar, iar seara, când am ajuns acasă, axila mea mirosea chiar proaspăt. Încurajată, am zis „da” produsului și a doua zi, iar rezultatele m-au surprins: zero mirosuri neplăcute, zero umezeală, în condițiile în care în Grecia am avut parte de o zi caniculară.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai tare este tehnologia Rogé Cavaillès care absoarbe de cinci ori mai multă umezeală decât talcul. Iar aici deodorantul și-a făcut datoria chiar mai bine decât produsul pe care îl folosesc în mod normal: nu știu cum, dar chiar am fost uscată la subraț pe parcursul întregii zile.

Cât despre Șervețelele intime extradelicate, nu prea am multe de zis. Sunt practice și extrem de utile, le-am folosit până ce s-au terminat și m-am simțit proaspătă și protejată datorită lor. 

Pe scurt, ambele produse s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, deși pot spune că Deodorantul Rogé Cavaillès chiar le-a întrecut. Cu siguranță le voi mai cumpăra pe viitor și nu pot decât să mă bucur că am avut ocazia de a le testa.

Mădălina, 33 de ani

Nu sunt la prima experiență cu Rogé Cavaillès, așa că am pornit cu așteptări destul de ridicate atunci când am testat deodorantul și șervețele. Știu că brandul produce cosmetice formulate cu ingrediente „safe”, dar care dau dovadă de o eficiență comparabilă cu ceea ce ne oferă produsele mult mai agresive de pe piață. Dar chiar și cu așteptările mele, tot am fost mai mult decât mulțumită.

Nu am probleme cu transpirația, așa că nu vă pot spune dacă deodorantul chiar te protejează pentru 48 de ore, deoarece la mine își fac treaba și formulele lejere fără aluminiu. Evident, nu am mirosit deloc pe parcursul zilei, sau cel puțin nu în mod neplăcut, deoarece am emanat non-stop parfumul specific deodorantului. Și acesta este aspectul care mi-a plăcut cel mai tare: ador pur și simplu ador mirosul puternic, pregnant, care îmi amintește puțin de unul dintre parfumurile preferate ale prietenului meu. Ce-mi mai place? Că deodorantul nu conține alcool, deoarece mă irit destul de ușor la subraț, mai ales după ce folosesc lama, dar și că exclude parabenii, despre care știm cât de nocivi sunt.

Mi-au mers direct la suflet și șervețelele extradelicate, mai ales că s-a nimerit să mă confrunt și cu o menstruație abundentă în concediu. Șervețelele Rogé Cavaillès mi-au dat certitudinea că voi mirosi frumos și că sunt protejată, chiar dacă toaletele publice nu se ridicau întotdeauna la înălțimea regulilor de igienă.

Prin urmare, vă pot spune cu mâna pe inimă că cele două produse vor ajunge cât de curând pe lista mea de cumpărături!

Fetelor din redacția DivaHair le-a plăcut la nebunie selecția de produse Rogé Cavaillès. Testează și tu deodorantul cu eficacitate 48 de ore Absorb+ și Șervețele intime extradelicate cu extract de aloe vera. Abia așteptăm să ne spui părerea ta despre ele! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Ulei pentru petele de pe față: cum îl alegi corect?