Dorinţa ta, un păr perfect în fiecare zi? Iată cum îl obţii!

Eugenia Dinescu, redactor

Părul este întotdeauna principalul martor al schimbărilor tale, însă eşti sigură că acorzi, în schimb, suficientă atenţie nevoilor lui?  Dacă îţi coafezi des părul, dar el se încăpăţânează să nu te asculte, nu te grăbi să dai vina pe genetică şi să crezi că ai epuizat orice soluţie; există şanse mari să foloseşti produse nepotrivite pentru tipul fibrei tale capilare, sabotându-ţi şansele de a obţine părul la care visezi.

Prima greşeală? Când ne gândim la părul nostru, de cele mai multe ori tindem să îl introducem în una dintre următoarele categorii: normal sau gras, fin sau gros, fragil sau lipsit de strălucire, fără volum sau deteriorat. Însă circumferinţa firului, starea cuticulelor şi densitatea sunt câteva dintre aspectele de care ar trebui să ţii cont atunci când îţi alegi produsele pentru îngrijirea părului. Cunoscând aceste particularităţi ale fibrei capilare, vei putea alege un regim de îngrijire care te va ajuta să îmbunătăţeşti nu doar aspectul, ci şi calitatea firului de păr.

Dacă toate aceste aspecte reuşesc doar să îţi provoace şi mai multă confuzie, avem veşti bune pentru tine: cercetătorii Elseve au descoperit formula potrivită pentru fiecare tip de păr, dezvoltând o gamă destinată problemelor specifice cu care te confrunţi. Dacă dorinţa ta este să ai un păr perfect în fiecare zi, Elseve îţi oferă soluţii personalizate de îngrijire, pe care le vei recunoaşte uşor pe rafturile magazinelor. 6 probleme, 6 game expert pentru fiecare dintre ele!

Tu ştii ce personalitate are părul tău? Cele mai chic vloggeriţe din blogosfera de beauty te ajută să identifici gama de îngrijire-expert Elseve care ţi se potriveşte!

Alb – pentru păr deteriorat

De la dietă până la schimbări hormonale sau tehnici de styling prea agresive, structura fibrei capilare este expusă constant riscului de deteriorare. Încă de la primele semne, gama albă Total Repair de la Elseve reface bariera protectoare naturală a părului şi revitalizează structura din interior. Formula sa pe bază de pro-cheratină şi ceramide este soluţia ideală pentru părul deteriorat şi casant, conferindu-i luciul natural care ţi-a lipsit atât de mult.

Roşu – pentru păr vopsit

Dacă a trecut ceva timp de la ultima vopsire, probabil ai observat deja efectul apei, razelor UV şi poluării: păr mat şi culoare ternă, care îşi pierde treptat din intensitate. În ajutorul tău vine ColorVive, gama roşie Elseve care fixează şi sigilează culoarea în interiorul firului de păr, protejează şi hrăneşte părul în profunzime. Nu a fost nicicând mai uşor să păstrezi strălucirea şi intensitatea culorii tale între două vopsiri!

Mov închis – pentru păr subţire, fragil

Ai observat că părul tău a devenit mai subţire, iar numărul de fire pierdute creşte din ce în ce mai mult?  
Dacă acesta este şi cazul tău, gama mov închis Arginine Resist ţi se potriveşte ca o mănuşă!  Ingredientul-minune al acestei game îl reprezintă molecula arginine, cu tripla sa acţiune fortifiantă: restructurează firul de păr, hrăneşte bulbul fibrei capilare şi fortifică rădăcina.

Galben – pentru păr uscat

Dacă atunci când îţi treci degetele prin păr constaţi că el a devenit aspru şi uscat, a venit momentul să îl răsfeţi cu o îngrijire pe măsură. Colorată în galben, gama Ulei Extraordinar de la Elseve îţi este destinată. Formula îmbogăţită cu uleiuri nutritive extrase din flori rare îţi transformă părul uscat într-unul hidratat în profunzime, fără a-l încărca. Rezultatul? Un păr care se descurcă uşor şi rămâne catifelat la atingere, fără vârfuri despicate.

Roz – pentru păr tern, fără luminozitate

Te bucuri de un păr echilibrat şi uşor de disciplinat? Felicitări, tot ce trebuie să faci este să îi oferi cea mai bună îngrijire de care are nevoie! Pentru a-i conferi străluciri de oglindă şi o textură mătăsoasă, mizează pe gama roz de la Elseve, Nutrigloss Luminizer. Îmbogăţită cu molecule de Glycogel, gama Nutrigloss Luminizer hrăneşte, oferă strălucire şi purifică părul, mărindu-i capacitatea de reflexie a luminii.

Albastru – pentru păr subţire, lipsit de densitate

Chiar dacă ai fost înzestrată cu un păr des, grosimea firelor pur şi simplu nu este suficientă pentru a-ţi crea volumul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna? Pregăteşte-te pentru o revoluţie: gama albastră Fibrology de la Elseve îţi transformă părul plat într-o coamă luxuriantă, graţie ingredientului-minune Filloxane şi polimerilor de styling. Formula inovatoare redensifică părul din interior la exterior, pentru un păr plin de volum şi voluptate!

Trebuie să ştii că părul tău are o personalitate  la fel de specială ca şi tine: accesează platforma Elseve, răspunde la întrebările din quiz pentru a afla ce tip de păr ai şi descoperă rutina de îngrijire adaptată nevoilor tale! Nu uita să completezi formularul de înscriere în campanie, pentru şansa de a câştiga gama ta Elseve pentru un an!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.