Efect instantaneu de extensii! Secretul pentru sprâncene perfecte

Efect instantaneu de extensii! Secretul pentru sprâncene perfecte

Redactor Andreea Baluteanu

Sprâncenele reprezintă cheia unui chip armonios, ne asigură makeup artiștii. Acestea echilibrează proporțiile faciale, conferă expresie delicată trăsăturilor, scot privirea în evidență și îți pun tenul în valoare. Din fericire, după o perioadă lungă în care s-au purtat sprâncenele foarte ubțiri, aproape inexistente, și în care făceam uz în exces de pensetă, tendințele din frumusețe și-au revenit în simțiri și azi proclamă sprâncenele dese și bogate ca fiind o trăsătură mult dorită.

În acest context, fetele și femeile pasionate de lookul lor au început să apeleze la extensii fir cu fir, prin care corectau eventualele goluri, îmbogățeau structura sprâncenei și își armonizau trăsăturile. Dacă ți-am spune însă că nu mai e nevoie să treci pe la cosmeticiană și că poți obține chiar la tine acasă sprâncenele perfecte? E posibil cu fardul de sprâncene pe care ți-l prezentăm în rândurile de mai jos!

Secretul celor mai frumoase sprâncene

Deși extensiile de sprâncene sunt tot mai populare, procedura nu e deloc simplă și necesită mâna unei cosmeticiene talentate. Mai mult, riști ca la un moment dat să dobândești un aspect artificial, mai ales dacă specialistul la care apelezi nu are prea multă experiență. Dacă ți-am spune însă că te putem scuti de un drum până la cosmeticiană și că îți putem recomanda produsele de top care îți dăruiesc sprâncene desăvârşite? Nu e doar un vis frumos, le găsești la Dailani.

Magazinul online ne-a cucerit deja cu cosmeticele naturale pe bază de ingrediente certificate BIO și acum ne tentează și cu uluitoarele sale produse de makeup. Dailani este importator în exclusivitate în România al mărcii Mad4Beauty, demonstrând că este posibil să strălucești de frumusețe fără niciun efect secundar. Iată ce îți recomandă Dailani pentru sprâncene bogate și natural definite!

Renunță la creionul de sprâncene dacă vrei un aspect diafan și optează în schimb pentru un fard. Rezultatul va fi mai „aerat”, imitând bogăția unor sprâncene perfecte de la Mama Natură. Fardul de sprâncene semipermanent Mad4EyeBrows acționează precum extensiile instantanee de sprâncene și nici nu te vei mai gândi să te programezi la cosmeticiana ta. Produsul este alegerea ideală pentru îngroșarea, prelungirea sau umplerea sprâncenelor, sculptându-le în mod atrăgător. Vei obține efect de extensii în doar 60 de secunde!

Fardul de sprâncene semipermanent are o formulă pigmentată, o pulbere fină care aderă imediat la suprafața sprâncenelor și care rezistă exemplar întreaga zi. Pe bază de fibre, fardul se menține chiar și în condiții extreme, de umezeală sau de transpirație, și este perfect pentru acoperirea rădăcinilor crescute sau a părului gri. Conform creatorilor săi, rezistă mai bine de 350 de aplicări, așa că îl vei găzdui în casa și în inima ta pentru mult timp.

Cum folosești? Periază mai întâi sprâncenele, pentru a urmări mai bine forma acestora. Agită tubulețul de produs și începe să aplici cu partea plată, folosind mișcări înainte și înapoi astfel încât fibrele să se prindă de piele și de firele din sprâncene. Atunci când ajungi la colțul sprâncenelor, poți apela la vârful rotunjit al periuței pentru o mai mare facilitate de utilizare. Nu te teme, deși produsul are efecte care te lasă cu gura căscată, este foarte ușor de îndepărtat, doar cu ajutorul unui demachiant.

Îți garantăm că vei deveni dependentă de el cât de curând!

Fard De Sprâncene Semipermanent

Și pentru că știe cât de mult ne plac noile noastre sprâncene cu efect de extensii instantaneu, Dailani îți pune la dispoziție fabulosul Fard de sprâncene semipermanent în mai multe culori. Setul Mad4EyeBrows conține 6 culori ale acestui produs care te va transforma curând în fanul numărul 1: Blond, Mid-Brown, Maro închis, Roșu-maroniu, Gri închis și Gri.

De ce ne bucurăm? Știi deja că, dacă ai o nuanță de păr „specială”, precum un roșu arzător sau un gri sofisticat, și, nu ai fost astfel înzestrată de Mama Natură, atunci va fi extrem de dificil să alegi culoarea potrivită a sprâncenelor tale. Dailani și Mad4EyeBrows îți sar în ajutor și îți dăruiesc un roșu-maroniu perfect pentru roșcatele vopsite sau două tente de gri minunate dacă ai ales o culoare atât de rafinată de păr.

Ce mai e de adăugat? Dacă ești brunetă, să nu cumva să îți colorezi sprâncenele în aceeași culoare. Nu există sprâncene negre în mod natural, prin urmare ale tale vor arăta mai mult decât bizar. Alege fie maro închis sau mid brown, dacă părul tău are o tonalitate caldă, fie un gri închis, dacă brunetul tău e rece sau cu reflexii violet. Ori poți testa nuanțele din kitul Mad4EyeBrows pentru a descoperi ce te avantajează cel mai bine.

Setul de fard de sprâncene semipermanent cu efect de extensii instantanee este minunat și dacă ești makeup artist. Poartă-l mereu la tine și vei deveni favorita absolută a clientelor tale, „făcătoarea” de sprâncene magice.

Set Fard De Sprâncene Semipermanent - 6 Culori

Spune „mai târziu sau niciodată” extensiilor de sprâncene, fiindcă acum știi secretul lookului perfect fără bătăi de cap. Descoperă la Dailani fardul de sprâncene semipermanent de la Mad4EyeBrows, iar viața și machiajul tău se vor schimba cât vei apăsa butonul de „comandă online”!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.