Enzimele PBserum – o revoluție în domeniul medicinii estetice

Enzimele PBserum – o revoluție în domeniul medicinii estetice

Redactor Divahair.ro

Dacă iți dorești să scapi de inestetica gușă sau ai o cicatrice urâtă care te demoralizează de fiecare dată când o vezi, atunci trebuie să afli mai multe despre produsele PBserum.
PB serum este o linie de produse injectabile care conțin enzime recombinante, special create pentru a trata fibroza de orice tip și pe care le puteți găsi în Clinica RegenEstetix, unde medicii se mândresc cu rezultate excepționale obținute în urma tratamentelor PBSerum Medical.

Ce poate trata PBserum?

Produsele PBserum tratează o gamă largă de probleme prin injectarea enzimelor recombinante în țesut.
Enzimele sunt proteine care există în corpul nostru și care au un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice.
Enzimele recombinante obținute în laboratoarele Proteos Biotech sunt mai pure și cu o structură mai simplă, produsele fiind astfel mult mai eficiente și cu risc alergen scăzut.
Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipaza, Colagenaza și Liaza. Ele acționează sinergetic împotriva procesului de fibrozare.

estetica faciala

Ce pot trata enzimele PBSerum?

Cicatrici lasate de arsuri, cezariană și alte intervenții (hipertrofice, atrofice, cheloide)
Gușa
Celulita
Vergeturi
Pungi perioculare
Laxitate (gât, genunchi, etc)

vergeturi

Cum funcționează PBserum?

În funcție de problema care urmează a fi tratată acidul hialuronic cu molecula mare Pbserum este combinat cu un agent enzymatic specific – de nivel scăzut, mediu sau ridicat.
Agenții enzimatici de nivel scăzut – se utilizează în cazul laxității, cum ar fi laxitatea din zona gâtului, a genunchilor sau pungi perioculare. Substanța se injectează la suprafață. Efectul este de reducere a fibrozei și de refacere a rețelei de colagen, astfel se obține o întindere vizibilă a pielii, fermitate și un efect de lifting.

agenti enzimatici

Agenții enzimatici de nivel mediu – se utilizează în cazul țesutului adipos fibrozat, cum ar fi gușa, grăsimea din zona abdomenului sau celulită. Substanța se injectează profund, intralezional și efectul este de reducere progresivă a țesutului adipos.

Agenții enzimatici de nivel ridicat – se utilizează în tratarea cicatricilor lăsate de arsuri sau grefe. După un tratament intensiv se obține o îmbunătățire a elasticității pielii, a volumului și simetriei și o uniformizare a culorii pielii.

Câte ședințe sunt necesare?

Efectele injectărilor cu PBserum sunt extraordinare încă de la prima ședință, în cele mai multe cazuri nemaifiind necesară o a doua sedință. Însă, în funcție de problema tratată și de gravitate, se pot efectua între 1 si 3 ședințe pentru rezultate optime.
Așadar, chiar dacă te confrunți cu frica de ace, rezultatele pe care produsele PBserum le pot obține sunt un motiv intemeiat să renunți la această teamă și să scapi definitiv de problemele care te apasă.
Află mai multe despre produsele PBSerum, vizitând site-ul clinicii RegenEstetix. 

Surse foto: iStock, RegenEstetix

Articolul urmator
Microneedling: ce presupune și cum îți ajută pielea
Microneedling: ce presupune și cum îți ajută pielea
Vei deveni sefa in viitor?
Incepe quiz
Vei deveni sefa in viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.