Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Eşti pasionată de makeup? Participă la seminarul „Stilizare Sprâncene” susţinut de Gabriela Bocman!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vara şi-a intrat oficial în drepturi, iar un machiaj care încarcă inutil tenul nu se „asortează” deloc cu temperaturile care continuă să crească în termometre. Renunţă la fondul de ten cu grad ridicat de acoperire în favoarea unei creme nuanțatoare care îţi va evidenţia într-un mod cât mai natural trăsăturile şi accentuează-ţi privirea cu ajutorul unui strat de mascara. Să nu uităm de sprâncene, care trebuie să fie perfecte, mai ales atunci când vine vorba despre un machiaj natural! Dacă eşti pasionată de arta machiajului, cu siguranţă ştii că sprâncenele sunt extrem de importante în fizionomia feței, acestea echilibrând trăsăturile atunci când sunt pensate şi conturate corect.

Prin urmare, dacă eşti makeup artist sau pur şi simplu pasionată de makeup şi vrei să fii la curent cu toate noutăţile din domeniu, te invităm să participi la seminarul „Stilizare Sprâncene” susţinut de Gabriela Bocman, cosmeticiană de peste nouă ani, pasionată de tot ce înseamnă arta stilizării sprâncenelor.

Cei vei învăţa în cadrul serminarului „Stilizarea Sprâncenelor”:

Pariticipă la seminarul marca Style IQ susţinut de Gabriela Bocman şi vei afla totul despre:

 • Tipologia sprâncenelor;
 • Corectarea sprâncenelor prin pensat;
 • Creionarea şi machiajul sprâncenelor;
 • Vopsitul sprâncenelor;
 • Tainele stilizării sprâncenelor.

Seminarul va avea loc în Bucureşti, zona Eroilor, marţi, 12 iulie, în intervalul orar 10:00-18:00. Cursanţii vor face practică pe modele asigurate de organizator. Preţul de participare este de doar 249 de lei, aşa că profită, înscrie-te şi află totul despre stilizarea sprâncenelor!

Acest seminar este un prim pas pentru cosmeticienele şi makeup artiştii care vor să se perfecţioneze pe partea de conturare/stilizare sprâncene, trainerul Gabriela Bocman afirmând cu tărie că meseria de „designer de sprâncene” este mereu plină de provocări, întrucât nu există zi în care să nu îţi doreşti să înveţi câte ceva nou în acest domeniu.

Despre Gabriela Bocman

Pasiunea Gabrielei Bocman pentru arta machiajului şi stilizarea sprancenelor s-a conturat încă din copilărie, aşa că înscrierea la o şcoală de cosmetică şi machiaj profesional a fost un pas cât de poate de firesc în transformarea acestei pasiuni într-o meserie. Am stat de vorbă preţ de câteva minute cu noul trainer Style IQ şi am fost curioase să aflăm care sunt atuurile pe care un stilist de sprâncene ar trebui să le aibă şi, mai ales, de ce recomandă cu atâta căldură această meserie persoanelor pasionate de makeup:

Din punctul meu de vedere, atuurile pe care trebuie să le aibă un designer de sprâncene sunt: imaginaţie, creativitate, pasiune pentru ceea ce face şi, mai ales, viziune. Mereu vom avea câte ceva de învăţat în acestă frumoasă taină a stilizării sprâncenelor. Un simplu stilizat de sprâncene îl putem transforma într-o artă la cel mai înalt nivel”, este de părere Gabriela Bocman.

Pentru mai multe informaţii legate de acest seminar, sună acum la numărul de telefon: 0755.748.555.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!