Experiență unică pentru față și corp! Secretul pentru o curățare delicată

Redactor Andreea Baluteanu

Noi, femeile, avem plăcutul obicei de a ne umple baia cu zeci de produse de îngrijire pe care le folosim, în cel mai bun caz, din când în când. Fie că vorbim de geluri, creme și uleiuri de duș, spume de curățare facială, exfoliante sau demachiante, îndepărtarea impurităților are nenumărați eroi și de fiecare dată când apare unul nou ni-l dorim de îndată.

Cu toate acestea, există și o parte mai puțin pozitivă a acestor obiceiuri. Spune drept, de câte ori nu ai aruncat produse pe bandă rulantă, abia începute, deoarece nu le foloseai și termenul lor de expirare era de mult depășit? Vestea și mai proastă e că risipa nu dăunează doar finanțelor tale, ci și mediului înconjurător. Este cazul să începem să punem în prim-plan protecția naturii, iar economisirea produselor folosite este doar un pas.

Dacă ți-am spune însă că există un produs unic, special, pe care îl poți folosi pe corp și pe față și care se dovedește extraordinar de delicat și de eficient în ambele cazuri? În plus, are o formulă naturală și oferă o experiență unică! Descoperă „minunea” în rândurile de mai jos!

Curățarea tenului și a corpului devine mai ușoară și mai plăcută cu săpunul catifelant Rogé Cavaillès

De când nu ai mai folosit un săpun? Cu puzderia de formule de curățare care au apărut în ultima perioadă (gel, cremă, uleiuri, spume), săpunurile au ajuns într-un con de umbră din care pare că e imposibil să iasă. Dacă aveai însă impresia că momentul lor a apus, tindem să te contrazicem. Săpunurile nu au doar o formulă mai eficientă, dar respectă și o compoziție mai delicată și sunt formulate cu mai puțină apă, ceea ce le face perfecte în lupta pentru protecția mediului. Iar noi îți recomandăm acum nu un săpun obișnuit, ci unul cu totul special! Este vorba despre săpunul catifelant de la Rogé Cavaillès!

De ce l-am ales dintre ofertele nenumărate prezente pe piață? Săpunul brandului francez este formulat cu ulei, fiind primul care a apelat la acest ingredient. Astfel, curățarea feței și a corpului e mai ușoară și mai blândă decât oricând: vei vedea că există zero riscuri atunci când mizezi pe acest produs.

Îmbogățit cu ulei de argan și cu ulei de migdale, săpunul solid curăță pielea extrem de eficient și lasă o senzație ademenitoare de hidratare. Dacă până la Rogé Cavaillès erai cucerită de senzația de prospețime pe care o conferă un săpun, acum vei avea de partea ta și hidratarea excelentă, de obicei caracteristică formulelor de creme și uleiuri de duș și regăsită în sfârșit la cote majore și într-un săpun.

Vei adora și formula catifelată, care lasă o spumă mătăsoasă și bogată: de mult nu a mai fost dușul tău zilnic o experiență atât de senzorială!

Proprietățile nutritive ale uleiurilor de argan și de migdale garantează o piele catifelată și hidratată de când ieși de la duș. Dacă nu ai probleme cu deshidratarea, vei observa că nici nu mai e necesar să aplici cremă de corp, cu adevărat un atu care merită luat în considerare vara, când transpiri la greu.

Nu în ultimul rând, mirosul este pur și simplu irezistibil. Cu nuanțe orientale, te va face să te simți în intimitatea propriei băi de parcă ai fi într-un spa de lux.

Firește, știam deja că Rogé Cavaillès este un brand care alcătuiește cu o grijă extraordinară produsele sale. Săpunul scoate din compoziție parabenii și fenoxietanolul și are o formulă hipoalergică potrivită pentru orice tip de piele, inclusiv pentru cea mai sensibilă sau extrem de delicată.

Recomandat de dermatologi, săpunul catifelant Rogé Cavaillès se folosește pe față și pe corp și te va transforma rapid în admiratoarea sa numărul unu. Te vei îndrăgosti de nuanța sa de chihlimbar, ispititor de frumoasă, care îți garantează o experiență unică din toate punctele de vedere, un răsfăț senzorial absolut. Descoperă săpunul catifelat care te poate determina să renunți la gelul de duș pe rogecavailles.ro. De acum încolo, curățarea poartă un singur nume!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.