Forma de sprâncene care te îmbătrânește cu 10 ani

Forma de sprâncene care te îmbătrânește cu 10 ani

Alexandra Dragoi

Forma sprâncenelor este foarte importantă atât pentru simetria feței, cât și pentru aspectul nostru, care poate să pară mai bătrân dacă nu ținem cont de anumite reguli. Știm că hainele, coafura, încălțămintea, culorile și accesoriile au această „putere” de a adăuga câțiva ani persoanei în cauză. Aflăm acum că și sprâncenele pot să ne îmbătrânească. Și nu cu un an sau doi, ci cu până la 10 ani. 

Ca să fim sigure că îți păstrezi tinerețea nu numai în buletin, îți sugerăm să vezi mai jos ce formă de sprâncene trebuie să eviți și la ce alternative trebuie să apelezi!

Forma de sprâncene care te îmbătrânește 

Așa nu!

 sprancene subtiri

Cu siguranță, nu îți dorești să ai niște sprâncene precum cele din imaginea de mai sus. Se vede cu ochiul liber și nu îți trebuie prea multe studii ca să îți dai seama de faptul că sunt foarte subțiri, rare și nu au o formă plăcută. 

Există 3 indici de care trebuie să ții cont atunci când te pensezi, iar cosmeticianul tău trebuie să îți semnaleze abaterile, ca să nu riști să arăți cu 10 ani mai bătrână.

Într-adevăr, a fost o vreme în care sprâncenele subțiri au fost la modă, dar acum este cazul să uităm de ele. Cele mai multe femei care aleg să aibă o formă subțire a sprâncenelor sfârșesc prin a-și tatua o formă decentă. Se întâmplă asta pentru că pensarea repetată duce la stoparea procesului de creștere a părului. 

Acum, că am stabilit acest aspect, vrem să îți dăm și câteva sfaturi despre îngrijirea sprâncenelor tale! 

Așa da!

sprancene groase

Sursa foto: Pinterest

Sprâncenele naturale sunt un semn al tinereții. Dacă ai o formă naturală plăcută, nu trebuie să îți faci griji. Tot ce trebuie să faci este să folosești un creion pentru sprâncene, care să asigure consistență, mai ales dacă firele sprâncenelor sunt rare. 

sprancene in aceeasi nuanta cu parul

Sursa foto: Pinterest

Un aspect foarte important de care trebuie să ții cont este culoarea sprâncenelor. Niciodată nu trebuie să optezi pentru sprâncene negre dacă ai părul blond, spre exemplu. Nuanța sprâncenelor trebuie să fie cât mai apropiată de culoarea părului tău. Dacă ai sprâncene închise la culoare, sfatul nostru este să recurgi la o decolorare profesională, la salon, și apoi să îți vopsești sprâncenele într-o nuanță apropiată de cea a părului tău. 

spancene pieptanate

Sursa foto: Pinterest

Sprâncenele nearanjate sunt foarte inestetice. O doamnă stilată trebuie să folosească o perie specială pentru aranjarea firelor rebele care ies din conturul sprâncenei. 

Așadar, regulile de care trebuie să ții cont ca să ai sprâncene frumoase sunt: o grosime corespunzătoare, nuanță apropiată de cea a părului și folosirea unei perii speciale pentru aranjare. 

Surse foto: Pinterest, Pixabay

Articolul urmator
Parfum afrodisiac: ingredientele necesare pentru un miros seducător
Parfum afrodisiac: ingredientele necesare pentru un miros seducător
Ce formă geometrică are sufletul tău?
Incepe quiz
Ce formă geometrică are sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (47)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.