Frumusețe magnetică și efect de lungă durată cu noua vopsea permanentă de păr My color elixir by Apivita

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Noua vopsea permanentă de păr My color elixir cu complexul color magnet: frumusețe magnetică, efect de lungă durată!

De fiecare dată când trecem printr-o perioadă dificilă și dorim să ne simțim mai bine, primul lucru pe care ne gândim să-l schimbăm este părul. Părul sanatos, vopsit într-o culoare strălucitoare sau o nouă tunsoare, ne va îmbunătăți starea de spirit cu încredere, farmec și entuziasm. Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie încrezătoare! Și încrederea înseamnă frumusețe, care pornește din interior și se reflectă în aspectul nostru și, bineînțeles, în părul nostru.

Bazându-se pe toate acestea și pe experiența dobândită în tratarea si îngrijirea sănătății părului, APIVITA prezintă noua vopsea permanentă My Color Elixir cu complexul Color Magnet, care securizează culoarea in structura părului asemeni unui magnet, pentru păr frumos si strălucire zi de zi!

Noua vopsea permanentă My Color Elixir este un elixir prețios, ce combină puterea a 3 uleiuri și a acidului hialuronic, pentru a sigila culoarea în structura părului. Oferă strălucire si luminozitate, o culoare vibrantă de lungă durată și o acoperire totală a firelor albe, protejând în același timp părul și scalpul. Deci, pe lângă vopsire, My Color Elixir oferă un tratament profund de hrănire și restructurare a părului.

Noua gamă APIVITA My Color Elixir include 34 de nuanțe noi conform cu cele mai recente tendințe în modă și frumusețe. Acestea vin într-un kit, cu textură cremoasă și aromă plăcută, sunt ușor de folosit și aplicat chiar acasă.

 INGREDIENTE ACTIVE

 Cu complexul COLOR MAGNET ce stabilizează și sigilează culoarea în structura părului

Noua gamă se bazează pe sistemul inovator Color Magnet, un ritual în 2 pași care asigură o acoperire completă, precum și o strălucire de lungă durată.

Primul pas consta in aplicarea cremei de vopsea cu 3 uleiuri prețioase (argan, avocado și măsline), ce asigură o acoperire totală a firelor albe de par și confera strălucire în doar 30 de minute. Uleiurile acționează consecutiv pentru a stabiliza culoarea și pentru a repara structura firului de păr.

Al doilea pas consta în aplicarea balsamului post-vopsire îmbogațit cu acid hialuronic și extract de miere care stabilizează culoarea în structura firului de păr și creează un film protector, pentru a maximiza intensitatea culorii și strălucirea acestuia. 

Protecție și siguranță!

Pentru a preveni riscul alergiilor și deteriorarea fibrei capilare, vopseaua my Color Elixir NU conține PPD, amoniac, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate, substanțe cunoscute care irită scalpul sensibil și dăunează mediului înconjurător.   

Noua vopsea permanentă de păr My Color Elixir cu complexul COLOR MAGNET

• Oferă acoperire perfectă a firelor albe
• Oferă culoare vibrantă, de lungă durată
• Oferă strălucire uimitoare și luminozitate părului, precum și o reflexire perfectă a culorii
• Hrănește, protejează și restructurează părul
• Asigură confort scalpului - fără PPD, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate
• Cu textură cremoasă și aromă plăcută
• Testată dermatologic.

Gama completă My Color Elixir este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.

Vă așteptăm pe:

Facebook
Instagram
www.apivita.com

Articolul urmator Cum folosești amidonul de porumb pentru frumusețe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.