Fură meserie de la cei mai buni! Cum să devii un hairstylist de top: participă la seminarele Ralucăi Racoviță

Fură meserie de la cei mai buni! Cum să devii un hairstylist de top: participă la seminarele Ralucăi Racoviță

Redactor Andreea Baluteanu

Mărturisim că suntem fascinate de meseria de hairstylist, care ni se pare una dintre cele mai pline de satisfacții, un triumf al frumosului, creativității și imaginației. Visezi să faci fete și femei de pretutindeni fericite cu coafurile și culorile tale măiestre, dar știi prea bine că e o misiune din ce în ce mai grea pe o piață atât de competitivă? Azi îți dăm șansa de a învăța de la cei mai buni!

„Fură meserie”, așa cum se zice în popor, de la nimeni alta decât Raluca Racoviță! Vezi cum anume poți participa la seminarele stilistei de top și unde va începe viitorul tău luminos! Îți dăm acum cea mai bună veste din ultima perioadă! 

Fură meserie de la Raluca Racoviță: cum poți frecventa cursurile stilistului

Ești pasionată de coloristică și coloriometrie? Adori tehnica balayage, dar știi că mai ai nevoie să te perfecționezi din acest punct de vedere? Îți recomandăm cele mai bune cursuri de vopsit balayage de pe piață, organizate de nimeni alta decât Raluca Racoviță.

Raluca Racoviță este, fără urmă de îndoială, unul dintre cele mai importante nume din industria frumuseții din România. De fapt, după spusele ei, „frumusețea este o artă”. Fost model, vicepreședinte al Asociației Sportive din Iași și coordonatoare a echipei geniale de stiliști din cadrul salonului exclusivist 1 Dream Beauty Studio, Raluca Racoviță este hairstylist și make-up artist cu o experiență de peste 15 ani. În acest interval, cea care îți va deschide porțile către poziția de hairstylist de top are la activ colaborări numeroase, deține un portofoliu vast și a colaborat cu numeroase reviste din România și din străinătate. De aceea, Raluca Racoviță e numele perfect atunci când vine vorba despre un curs de vopsit balayage, de lecții de vopsit păr sau curs de vopsit ombre sau șuvițe.

De ce să frecventezi seminarul său de vopsit de păr? Raluca Racoviță e expert în balayage, reușind să redea cu o îndemânare de pictor acele tușe ce par a fi sărutate de soare. De ce e important să alegi un curs de hairstyle îndrumat de un profesionist? Deoarece tehnica balayage nu e deloc așa ușoară cum pare. Nu e vorba doar să combini nuanțe și să colorezi șuvițe: trebuie să ai viziune de ansamblu, să dai dovadă de imaginație și să deții toate cunoștințele necesare pentru a reda în păr naturalețea cu care razele soarelui decolorează șuvițe vara. Iar acest obiectiv se dovedește dificil de atins dacă nu ai o bază temeinică de informații și abilități de la care să pornești. 

Un alt motiv pentru care trebuie să fii prezentă la seminarul de hairstyle despre care vorbim azi este că Raluca Racoviță va ști să te învețe și cum să îți tratezi clienta. Crede-ne, componenta umană e poate mai importantă decât priceperea și talentul: îți mărturisim cu mâna pe inimă că nouă ni s-a întâmplat să renunțăm să mai mergem la un stilist ale cărui rezultate erau fabuloase în păr, dar a cărui atitudine lăsa de dorit.

Și acum vine cea mai bună veste: seminarul de vopsit balayage marca Raluca Racoviță este foarte accesibil. Astfel, celebrul hairstylist vrea doar să ajute oamenii tineri, aflați la început de drum, să îi inițieze într-un domeniu vast așa cum este coloriometria, să le arate cum să obțină un balayage ca la carte. După părerea noastră, proiectul Ralucăi Racoviță e cea mai nobilă misiune pe care și-o putea asuma: ne plac oamenii care știu să dăruiască mai departe ceea ce au primit de la viață și ne bucurăm că stilistul nostru preferat a dat dovadă de aceste calități prin seminarul de vopsit păr despre care ți-am vorbit.

Află mai multe detalii despre cursul de vopsit balayage al Ralucăi Racoviță de pe site-ul dedicat, balayage.ro! Descoperă cum să te înscrii și grăbește-te, deoarece locurile sunt limitate! Îți ținem pumnii și sperăm să ne povestești cum a fost!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.