Gelul de duş cu rodie de la Dr Organic, secretul pielii catifelate

Ionelia Olteanu

Îmi doresc să am tot timpul o piele frumoasă şi catifelată, aşa că sunt în permanentă căutare de produse care să îmi ofere acest lucru. Am avut ocazia să încerc foarte multe dintre cremele de corp şi gelurile de duş ce promiteau să îmi trateze pielea regeşte, dar nu s-a întâmplat să găsesc ceva de care să mă ataşez total. Pentru mine este foarte important ca elementele din natură să fie folosite cât mai mult cu putinţă, pentru o îngrijire delicată.

A fost suficient să descopăr gelul de duş Dr. Organic cu extract de rodie ca să îmi dau seama că el va deveni produsul meu preferat de îngrijire. Rodia, fructul delicios care era la loc de cinste pe mesele regilor şi zeităţilor, şi-a transferat minunatele calităţi în gelul de duş pe care îl pot folosi ori de câte ori îmi doresc o îmbrăţişare proaspătă şi parfumată.

prosoape

Trebuie să recunosc că nu mai testasem până acum brandul Dr. Organic, dar acum, că am încercat acest gel de duş de care m-am îndrăgostit, cu siguranţă o să încerc şi celelalte produse. Am mai spus deja cât de mult îmi place că include extract de rodie? Există un motiv pentru acest lucru. Fructul savuros are foarte multe proprietăţi, mai ales dacă vorbim despre îngrijirea pielii. Rodia are un rol foarte important în tratarea pielii uscate şi iritate. Pe lângă acest lucru, îi menţine elasticitatea şi o ajută să rămână fermă şi tânără.

Rodia conține antioxidanți puternici, polifenol şi acid elagic, cunoscuți pentru efectele lor împotriva îmbătrânirii pielii. Pentru mine, îngrijirea corpului este la fel de importantă ca atenţia pe care o acord tenului, tocmai de aceea încerc să am grijă la produsele pe care le folosesc, care îmi pot compromite aspectul.

rodie

Un alt atu care îmi place mult la acest gel de duş, pe care nu l-am observat la altele este că, pe lângă parfumul ce se menţine pe piele o perioadă îndelungată, oferă o senzaţie plăcută de confort. Mi-a indus încă de la duș o stare plăcută de relaxare, ca și cum aș fi beneficiat de o şedinţă la spa. M-am bucurat de un adevărat răsfăț, minunat după o zi obositoare! Este un ritual de care ar trebui să beneficieze orice femeie, în fiecare zi.

Rodia nu este singura minune din natură care contribuie la mirosul plăcut pe care îl deţine acest produs. Gelul de duș mai conține ulei de portocală şi suc de aloe vera, ambele fiind folosite intens în produsele cosmetice şi în cele de îngrijire.

Gelul de duş bio cu rodie de la Dr. Organic îmi oferă exact ceea ce am nevoie, iar pielea mea este din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece, rămâne hidratată chiar şi în zilele răcoroase şi devine moale, catifelată şi protejată de factorii nocivi din mediu. Produsul se găseşte în farmacii, aşa că nu ai nicio scuză să nu îl încerci. Cu siguranţă te vei îndrăgosti iremediabil de el, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. Până la urmă, cine şi-ar refuza câteva momente de răsfăţ?

Produsele se găsesc exclusiv în Farmaciile Sensiblu.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.