Îndrăzneşte să vibrezi cu o culoare deosebită! Vara asta trăieşti clipe de neuitat cu Schwarzkopf LIVE

Îndrăzneşte să vibrezi cu o culoare deosebită! Vara asta trăieşti clipe de neuitat cu Schwarzkopf LIVE

Redactor Divahair.ro

#Collectmoments

#SKLIVEMoments

#SKLIVEMoments

Transformă clipele din viaţa ta în momente memorabile, chiar şi atunci când ziua ta este gri sau plictisitoare. Dă o pată de culoare şi luminează-ţi viaţa cu noua gamă de nuanţe deosebite Schwarzkopf LIVE! De la roşu aprins până la turcoaz, albastru electric, pastel trendy sau blond twist, ai la dispoziţie o gamă deosebită ce conferă multă strălucire părului tău.

Fii trend setter în grupul tău de prietene și inpiră-le cu cele mai îndrăznețe și deosebite nuanțe de la Schwarzkopf LIVE. Poți alege să te remarci cu un păr roz-flamingo sau albastru electrizant, iar impreună să vă bucurați de momente de fericire! Te încurajăm să-ți umpli fiecare zi cu clipe de emoție, iar principiul „Collect moments, not things” să fie regula numărul 1 după care te conduci.

Alege să vibrezi cu gama LIVE, soluția ideală pentru fetele și femeile cu personalitate puternică! Cu o formulă deosebită ce combină pigmenți de culoare magnetizanți, colecția Schwarzkopf LIVE îți oferă posibilitatea de a fi mereu în centrul atenției, de a străluci și a transmite emoție.

În plus, cu Schwarzkopf LIVE ai parte de cea mai tare provocare a verii! Alege să vibrezi, descoperă și îndeplinește provocările pe care ți le-am pregătit pe pagina noastră de Facebook și poți câștiga premii săptămânale pline de culoare sau marele premiu: bilete la concertul Lady Gaga, regina de necontestat a „fashion statementurilor” și a stilului curajos!

palette

Trăiește intens cu #SKLIVEMoments #SKLIVEMoments, câștigă experiențe memorabile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.