Înfățișează un look mai cool ca oricând, cu nou ondulator pentru bucle afro de la Gina’s!

Înfățișează un look mai cool ca oricând, cu nou ondulator pentru bucle afro de la Gina’s!

Redactor Divahair.ro

Gina’s te provoacă să fii mai chic ca oricând! Este un brand nou pe piața de profil din România, însă are deja pregătită pentru tine o surpriză. Este vorba despre un ondulator extrem de subțire pentru bucle afro. Dispune acum de preț promoțional căci este perioada sărbătorilor, deci un motiv destul de bun pentru a-ți face un cadou pentru tine!

De când nu ai mai avut o coafură afro? Păr ondulat perfect, volum din belșug și o înfățișare parcă cu totul diferită - asta poate face pentru tine un ondulator subtire pentru bucle afro. Este ceea ce ai putea numi propriul tău stilist, disponibil la orice oră din zi și din noapte. Încearcă-l și convinge-te de excelența sa. Și prietenele tale ar putea fi la fel de încântate atunci când vei afișa în fața lor un look afro autentic.

femeie cu par bogat ondulat in stil afro

Tija ondulatorului este de doar 7 mm!

Ondulatorul de la Gina’s dispune de tijă din titan de doar 7 mm - mai mult decât suficientă pentru a obține un look afro ca la carte. Fiind foarte îngustă, va trebui să iei șuviță cu șuviță, șuvițe subțiri, pentru a obține coafura mult dorită. Chiar dacă îți va lua puțin timp să ondulezi fiecare șuviță, gândește-te la rezultatul final: un look afro autentic!

Mai mult decât atât, coafura ta va rezista, în medie, trei zile! În funcție de cât de prietenos este părul tău, dar și de câtă atenție îi oferi, look-ul tău poate rezista și mai mult. Poți folosi produse profesionale de îngrijire în acest sens pentru părul ondulat.

Te vei îndrăgosti de ondulatorul de la Gina’s încă de la prima utilizare!

Vei observa rapid cât de eficient este ondulatorul subțire Gina's. Îți trebuie doar puțină îndemânare pentru a obține o coafură afro așa cum se cuvine. Bineînțeles, dacă întreg procesul de realizare al acesteia ți se pare prea complicat, poți ruga o prietenă să te ajute.

Maxim 12 secunde sunt suficiente pentru ca o șuviță să prindă contur. Ondulatorul pentru bucle afro de la Gina’s dispune de 5 trepte de temperatură pe care le poți adapta în funcție de tipul de păr.

De exemplu, pentru părul decolorat, subțire sau degradat, temperatura maximă recomandată este de 180 grade Celsius. Pentru părul normal, poți alterna între 180 și 190 de grade Celsius. Când vine vorba de cel rebel și gros, treapta recomandată este situată între 200 și 230 grade Celsius. Mai multe detalii în acest sens regăsești în cadrul site-ului oficial ginas.ro. Oricum în pachetul cu ondulatorul vei primi și un manual de instrucțiuni unde sunt înșirate și alte detalii de ajutor.

Pentru ca totul să se desfășoare în siguranță, folosește mănușa de protecție rezistentă la căldură pe care o vei regăsi în pachet. Să știi că atunci când nu mai folosești ondulatorul, acesta trece automat în modul de inactivitate și se răcește.

Mai multe detalii pe ginas.ro, locul din care îl și poți achiziționa.

Articolul urmator
Bronzatul cu bere: ce spun medicii despre această tendință
Bronzatul cu bere: ce spun medicii despre această tendință
Cool sau tocilară? Fă testul și află!
Incepe quiz
Cool sau tocilară? Fă testul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.