Îngrijire pe timpul nopții pentru un ten luminos

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Tenul curat cu îngrijire se ține!

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tenul tău este curățarea. O curățare temeinică de două ori pe zi asigură un ritm bun de îndepărtare al celulelor moarte, ce se regăsesc pe suprafața pielii, și înlocuirii acestora cu unele noi.

Produsele folosite pentru curățare trebuie să fie adaptate tenului și stilului de viață, astfel, dacă tenul are probleme, acestea vor fi tratate începând cu acest pas. Nu folosim produse pentru ten normal pentru un ten sensibil pentru că acesta se va irita și va avea de suferit. Nici vice versa nu este bine, surfactanții din produsele pentru piele sensibilă vor fi mult prea blânzi pentru un ten normal iar tenul nu va beneficia de curățarea de care are nevoie.

Al doilea cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tenul tău este folosirea unei creme de noapte regeneratoare. În timpul nopții pielea creează celule noi. Este bine ca acest proces să fie stimult, tenul hrănit și hidratat, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.

Pentru o rutină de seară perfectă, te poți baza pe crema de ultimă de generație de la Payot - Perle de Vis Iluminatoare din gama Uni Skin. Dozate în cantități perfecte, sub formă de mici perle, se aplică ușor și este absorbită imediat de către piele. Perlele de Vis Iluminatoare este tot ceea ce are nevoie tenul tău pentru a fi mai luminos și mai catifelat dimineața.

Îmbogățite cu unt de shea, Perlele de Vis Iluminatoare sunt ideale pentru rutina de seară. Folosite în fiecare seară, tenul tău va fi mai luminos, catifelat si armonios.

Articolul urmator NUMIS MED – Îngrijire de calitate germană

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.