Cinci produse care te ajută să câştigi lupta împotriva celulitei

Cinci produse care te ajută să câştigi lupta împotriva celulitei

Eugenia Dinescu, redactor

Să recunoaştem: atunci când te confrunţi cu problema celulitei, vara nu este întotdeauna anotimpul lipsit de griji la care visezi. Distracţia şi relaxarea de o zi petrecută la plajă sau la piscină pot fi afectate de sentimente de neîncredere, însă acesta nu trebuie să fie şi cazul tău. Cu o strategie eficientă de atac şi puţină consecvenţă, celulita poate deveni o problemă a trecutului!

Magazinul online MedicalMagazin.ro îţi aduce în această vară cei mai eficienţi aliaţi care te vor ajuta să îmbunătăţeşti aspectul pielii şi să reduci celulita, gama de dermatocosmetice BioNike, a carei deviza este "Sănătatea frumuseţii tale". Acestea nu conţin conservanţi, coloranţi, parfum sau gluten şi sunt testate pentru nichel. În plus, produsele anticelulitice BioNike nu conţin iod, aşa că poţi avea siguranţa că vor fi bine tolerate de corpul tău.

Descoperă-le pe toate in rândurile urmatoare şi începe sezonul costumului de baie cu mai multă încredere în tine!

Pentru un plus de fermitate

Celulita îşi poate face simţită prezenţa chiar şi în cazul femeilor care se bucură de o greutate ideală, iar explicaţia stă chiar în natura depozitelor de celulită: formate din apă, fluid limfatic şi celule adipoase, acestea duc la slăbirea fibrelor de colagen, ceea ce contribuie la formarea aspectului de „coajă de portocală”. Alimentaţia echilibrată şi programul de fitness sunt esenţiale în lupta împotriva celulitei, în timp ce susţinerea cosmetică te ajută să obţii rezultate mai rapide.

Planul de atac împotriva celulitei începe din baie: exfoliază-ţi în mod regulat pielea, pentru a păstra un aspect neted şi catifelat, ceea ce va diminua efectul de „coajă de portocală”. Acum, pielea ta este pregătită să absoarbă ingredientele din masca cu trei tipuri de lut cremos (roşu, alb si verde) şi complexul Liporedux (acid linoleic conjugat - carnitină şi forsocolină), care contribuie la reducerea celulitei si oferă fermitate zonei  tratate. Prezintă tolerabilitate ridicată, putandu-se folosi inclusiv pe o piele sensibilă si hipersensibilă.

3 Mud Clay Treatment BioNike,
medicalmagazin.ro, 180 de lei

Stimulează drenajul limfatic

Vei obţine rezultatele la care visezi urmând un program constant de fitness şi o dietă sănătoasă, însă ele trebuie dublate de un drenaj limfatic efectuat cu regularitate. Buna circulaţie a fluidului limfatic previne solidificarea acestuia şi alipirea la fibrele de colagen şi celulele adipoase, inhibând astfel mecanismul de la baza formării celulitei.

Fluid anticelulitic Defence Body BioNike, 200 ml,
medicalmagazin.ro, 132 de lei
Fluid anticelulitic Defence Body BioNike, 400 ml,
medicalmagazin.ro, 192 de lei

Pentru a facilita acest proces, nu te abate de la cei doi litri de apă în fiecare zi şi contează pe fluidul anticelulitic Defence Body, care stimulează microcirculaţia capilară şi efectuează drenajul lichidelor şi toxinelor acumulate în straturile adânci ale ţesutului subcutanat printr-o acţiune rece/fierbinte cu acţiune îndelungată. Textura sa uşoară şi cu o penetrabilitate rapidă, completată cu un masaj cu mişcări energice, va permite ingredientelor active să pătrundă în profunzime şi să îţi revigoreze atât aspectul pielii, cât şi starea de spirit!

 Testele care au folosit doar masajul cu fluid timp de 6 săptâmani au aratat efecte uimitoare:

- creşterea microcirculaţiei şi respectiv a drenajului limfatic cu 27%;

- scăderea circumferinţei -3,8 cm;

- aspectul de "coajă de portocală" redus cu 15% ;

- supleţea pielii şi aspectul tonifiat crescute cu 58%;

- piele mai catifelată cu 80%.

Urmează acest ritual-mască 30' cu DEFENCE BODY MUD CLAY + masaj 30' cu DEFENCE BODY ANTICELULITA de trei ori pe săptămâna în primele 2 săptămâni, urmate de alte 2 săptămâni cu câte 2 aplicaţii, ca apoi cu o aplicaţie pe săptămâna. Procesul va asigura o întreţinere a aspectului robust şi fin, uitând cu desăvârşire de "coajă de portocală".

Combate celulita din interior

Pe lângă o alimentaţie echilibrată şi o rutină de fitness care te ajută să îţi păstrezi musculatura tonifiată, menţinerea elasticităţii ţesuturilor conjunctive este esenţială pentru a preveni instalarea celulitei. Pentru a fi sigură că în dieta ta se regăsesc toate elementele de care ai nevoie pentru a câştiga bătălia împotriva celulitei, o poţi completa cu un supliment alimentar. 

Supliment nutritiv Defence Body ReduXLim BioNike,
medicalmagazin.ro, 144 de lei
Supliment nutritiv Defence Body ReduXCell BioNike,
medicalmagazin.ro, 114 lei

Cu o formulă pe bază de extract de plante Centella, trifoi dulce, forscolina, ananas, vin roşu şi vitamina C, Defence Body ReduXCell stimulează microcirculaţia şi drenarea lichidelor, astfel încât să obţii rezultate optime în cel mai scurt timp. Iar dacă numărul de kilograme în plus reprezintă o altă provocare, Defence Body ReduXLlim reduce absorbţia grăsimii şi combate balonarea abdominală, graţie complexului bazat pe plante polizaharidice (chitosan, acid alginic şi glucomanan) şi simeticonă.

Vara aceasta, fii fata care atrage toate privirile datorită atuurilor tale, nu din cauza celulitei! Descoperă gama completă de produse pentru îngrijire accesând MedicalMagazin.ro şi nu uita că le poţi testa în Clinica Stephany din Bucureşti, unde te poţi bucura de tehnici profesionale de masaj anticelulitic, tonifiere, hidratare şi drenaj limfatic prin tehnici non-invazive eficiente! Eşti pregătită să începi o vară fără celulită?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.