Cum să fiu frumoasă: respectă aceste obiceiuri dimineaţa!

Cum să fiu frumoasă: respectă aceste obiceiuri dimineaţa!

Viorica Ghinea, redactor

Începe ziua cu dreptul! Ritualul de îngrijire şi înfrumuseţare trebuie adoptat încă de dimineaţa, aşa că nu ar trebui să stai pe gânduri înainte de a respecta următoarele reguli beauty. Cu ajutorul lor, întrebarea ta, „Cum să fiu frumoasă?”, îşi va găsi nu un răspuns, ci mai multe.

Aşadar, oricât de grăbită ai fi în primul moment al zilei, nu neglija următoarele reguli beauty!

Cum să fiu frumoasă – şapte reguli beauty de respectat dimineaţa

1. Consumă proteine la micul-dejun

Ouăle şi iaurtul nu ar trebui să îţi lipsească la micul-dejun. Cercetările au arătat că femeile care consumă astfel de alimente la micul-dejun nu fac alegeri nesănătoase pe parcursul zilei. Astfel, nu numai că au o siluetă frumoasă, dar au şi pielea mai curată şi mai fresh.

2. Aplică o cremă cu factor de protecţie

Produsele cosmetice care conţin factor de protecţie previn îmbătrânirea prematură, aşa că nu ar trebui să stai pe gânduri înainte de a-ţi îmbogăţi arsenalul beauty cu ele. Bineînţeles, nu ar trebui să le aplici doar dimineaţa, ci şi pe parcursul zilei, mai ales dacă stai mai multe ore afară.

3. Include un serum în rutina ta beauty

Te întrebi „cum să fiu frumoasă şi la o vârstă înaintată”? Ei bine, este suficient să incluzi un serum în ritualul tău de îngrijire. Aplică-l în fiecare dimineaţă pe faţa curată. Te vei bucura de beneficiile lui încă de la prima utilizare.

4. Antrenează-te de la primele ore ale zilei

Obişnuieşti să îţi faci antrenamentul fizic după-amiaza? Mută-l dimineaţa! Exerciţiile fizice îmbunătăţesc circulaţia sângelui, te menţin în formă şi te ajută să ai o piele mai frumoasă. Acesta este un mod minunat de a începe ziua, mai ales dacă seara te părăseşte energia şi renunţi de multe ori să mergi la sală.

5. Consumă un pahar cu apă

De obicei, corpul se deschidratează peste noapte, aşa că este indicat să bei un pahar cu apă imediat ce te trezeşti. Astfel, pielea ta va fi mai fermă, mai catifelată şi mai fresh. Pe termen lung, vei reuşi să ţii la distanţă ridurile. Opţional, pentru mai multe beneficii, stoarce şi o jumătate de lămâie în paharul tău cu apă.

6. Stropeşte-ţi faţa cu apă rece

Cum să fiu frumoasă imediat ce mă trezesc? Este simplu! Poţi să alungi urmele oboselii şi să scapi de pungile de sub ochi cu ajutorul unui spray cu apă rece. Tot ce trebuie să faci este să pui de seara în frigider un recipient cu pulverizator plin cu apă. Dimineaţa, după ce te trezeşti, pulverizează apa rece pe toată faţa. Te va înviora imediat şi vei dobândi un look fresh.

7. Înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde

Dacă nu poţi să renunţi dimineaţa la doza ta de cafeină, măcar înlocuieşte cafeaua cu o cană de ceai verde. Această licoare este recunoscută pentru conținutul bogat în antioxidanţi, substanţe care ţin la distanţă radicalii liberi. Rezultatul? Adio, îmbătrânire prematură!

Nu te mai întreba „Cum să fiu frumoasă?”, ci respectă aceste obiceiuri beauty de dimineaţa. Îngrijirea pielii este cel mai bun mod de a începe ziua, aşa că ar trebui să faci un ritual din aceste trucuri simple.

Articolul urmator
Microneedling: ce presupune și cum îți ajută pielea
Microneedling: ce presupune și cum îți ajută pielea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.