Descoperă secretele unui abdomen ferm, fără celulită!

Descoperă secretele unui abdomen ferm, fără celulită!

Eugenia Dinescu, redactor

Este una dintre cele mai comune, dar şi cele mai dificil de combătut probleme în rândul femeilor: celulita. Aceasta îşi poate face apariţia chiar dacă ai o greutate normală, dar trebuie sa ştii că nu este imposibil de eliminat atunci când ai o strategie eficientă de atac, care vizează trei direcţii diferite: reducerea ţesutului adipos, accelerarea drenajului limfatic şi stimularea fermităţii ţesuturilor.

Vara aceasta, uită de nesiguranţe şi începe să te simţi bine în pielea ta! Magazinul online ewaboutique.ro te ajută să îți recapeţi pielea cu aspect neted şi tonusul muscular, oferindu-ţi soluţii inovatoare care vor deveni aliaţii tăi în lupta împotriva celulitei. Descoperă-le pe toate în rândurile următoare!

Luptă împotriva depozitelor de  ţesut adipos

O dietă echilibrată şi un program riguros de fitness reprezintă doar jumătate din planul de bătaie împotriva celulitei; masajul modelator şi ingredientele cu efect de stimulare a arderilor, cealaltă. Chiar dacă urmezi un regim intensiv de fitness şi nu ratezi niciodată programul de tonifiere, poţi constata că anumite zone ale corpului sunt mai problematice. 

Nu te da bătută atunci când observi că ţesutul adipos acumulat în partea inferioară a corpului, în special la nivelul coapselor, soldurilor şi abdomenului, se dovedeşte mai „încăpăţânat”, ci profită de forţa naturii!

Gel pentru modelarea abdomenului Ischia Cosmetici,
ewaboutique.ro, 95 de lei

Gelul modelator Ischia Cosmetici Naturali combină efectul lipolitic şi de tonifiere ale extractului de guarana, extractului de lămâie şi portocală, centella asiatică, carnitină şi cofeină pentru a diminua depozitele de grăsime. Aplică-l printr-un masaj blând, în zonele pe care îţi doreşti să le subţiezi, şi pregăteşte-te să te simţi mai încrezătoare decât oricând!

Accelerează drenajul limfatic

Trebuie să îţi cunoşti  bine „duşmanul” înainte de a pune la cale un plan eficient de atac împotriva celulitei: depozitele de celulită sunt formate din apă, fluid limfatic şi celule adipoase, iar acumularea lor duce la slăbirea fibrelor de colagen care menţin elasticitatea şi aspectul neted al pielii. Rezultatul? Formarea efectului de „coajă de portocală”, pe care îl poţi estompa cu ajutorul şedinţelor regulate de masaj pentru drenaj limfatic.

Cremă automasaj pentru slăbire Ischia,
ewaboutique.ro, 89 de lei

Crema pentru automasaj va contribui la buna circulaţie a fluidului limfatic, reducând astfel riscul creării depozitelor de celulită. Reducerea circumferinței coapselor, şoldurilor sau a abdomenului nu va fi însă singurul beneficiu de care te vei putea bucura în urma unui masaj pentru stimularea drenajului limfatic. Dacă te confrunţi constant cu senzaţia de picioare grele, drenajul limfatic te va ajuta să combaţi şi această problemă!

Stimulează fermitatea ţesuturilor

Cremă de corp pentru fermitate Ischia,
ewaboutique.ro, 99 de lei
Cremă pentru fermitatea abdomenului Ischia Uomo,
ewaboutique.ro, 90 de lei

Odată ce vei reduce procentul de grăsime şi conturul diferitelor grupe musculare începe să devină mai definit, vei putea simţi cu adevărat satisfacţia muncii asidue de la sala de fitness. Dacă scopul tău este să obţii un abdomen cu pătrăţele, stimularea fermităţii musculare trebuie să devină principala ta prioritate. Potenţează efectul exerciţiilor de fitness cu ajutorul cremelor pentru îmbunătăţirea fermităţii, pentru un program complet de tonifere, de la exterior în interior. În ajutorul tău, dar şi al iubitului tău, vin cremele pentru fermitate şi ingredientele active naturale (hameiul, coadă calului, nalba şi lămâie) de la Ischia Cosmetici Naturali! Foloseşte crema cu regularitate, aplicând-o prin mişcări circulare, pentru a-ţi păstra pielea hidratată şi musculatura tonifiată!

Eşti pregătită să te bucuri de vară în cea mai bună formă? Accesează magazinul online ewaboutique.ro şi descoperă gama completă de produse care te vor ajuta să arăţi şi să te simţi mai bine ca niciodată!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.