Piele fină toată vara cu Rowenta Instant Soft

Piele fină toată vara cu Rowenta Instant Soft

Redactor Divahair.ro

Frumusețea este o experiență a întregii ființe. Mai mult decât ce mănânci, cu ce te îmbraci sau cât de drăguță ești, e despre cât de hrănit ți-e sufletul, cât de iubită te simți, cât de relaxată ești și câtă grijă ai de tine. Manechinele și actrițele știu asta: pentru a străluci, e nevoie să te adori! Iar primul lucru de care trebuie să ai grijă este pielea ta. Sesiunile de self-pampering cu aparatul pentru îndepărtarea semi-definitivă a părului, Rowenta Instant Soft Compact, asigură o piele fină încă de la prima utilizare și pentru timp îndelungat.

Tehnologie IPL profesională

Aparatul Instant Soft Compact folosește lumina intens pulsată (IPL), o tehnologie eficientă și sigură prin intermediul căreia se aplică impulsuri delicate de lumină, care ajung la rădăcina firului de păr, inhibându-i creșterea. Față de alte metode de îndepărtare a părului, tehnologia IPL are avantajele de a fi  nedurerosă, igienică, sigură și cu rezultate permanente.

Sistemul exclusiv Pro Precision, cu rolă de distanţare și marcaj de avertizare, ajută la acoperirea tuturor zonelor și previne aplicarea impulsului luminos pe aceeași porțiune de piele de două ori, evitând astfel riscul de ardere.

Un senzor special blochează impulsul luminos dacă lampa aparatului nu este în contact deplin cu pielea, iar detectorul de culoare oprește impulsul luminos atunci când pielea este prea închisă la culoare.

Cum se folosește?

Înainte de utilizarea aparatului, părul se îndepărtează cu ajutorul lamei de ras. Astfel, energia produsă de pulsațiile de lumină este canalizată în cel mai eficient mod asupra foliculilor de păr.

 

Intensitatea luminii trebuie setată în funcție de tipul de piele și de culoarea firelor de păr. Sesiunea de epilare cu IPL se reia după două săptămâni, întrucât părul nu crește continuu, ci fiecare fir trece prin faze active și de odihnă. Diferențele în fazele de creștere, mărimea foliculului și densitatea firului de păr variază în funcție de zona în care cresc, dar și de persoană.

Sesiunile se reiau apoi o dată la câteva luni, pentru întreținere.

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător.

Pentru mai multe informații accesați:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania / #rowentabrushactiv 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.