Te-ai săturat de metodele tradiționale de epilare? Uite cum poți să ai picioare senzuale în vara 2017!

Te-ai săturat de metodele tradiționale de epilare? Uite cum poți să ai picioare senzuale în vara 2017!

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când ai de ales între iritații, durere sau utilizarea lamei de ras în fiecare zi, începi să nu mai tolerezi vara. Tocmai sezonul în care picioarele noastre ar trebui să fie în centrul atenției se dovedește a fi cel care ne pune cel mai mult în dificultate.

De data aceasta, am hotărât să fie altfel și îți indicăm și ție produsele care ne vor oferi o piele senzuală și netedă în vara 2017! Mai mult, am selectat soluții numai bune pentru pielea sensibilă, care îngrijesc și protejează! Acestea sunt recomandările noastre!

Piele catifelată, lipsită de păr, fără nicio iritație: produse de epilare must-have

Ca întotdeauna, Profihairshop.ro a răspuns la apel cu ceara de epilat bogată în ingrediente nutritive, ideale pentru orice tip de piele, dar mai ales pentru cea sensibilă!

femeie la plaja

aplicator cu ceara galbena

Alveola Ceară aplicator lat, standard galbenă 100 ml

Specialiștii sunt de părere că ceara rămâne cea mai potrivită metodă de epilare, oferindu-ne avantajul unei perioade îndelungate de piele netedă și catifelată, precum și un disconfort redus. Dacă nu ai timp să mergi la salon, aplicatorul cu ceară Alveola, de 100 de ml, este cea mai bună soluție. Ceara este îmbogățită cu dioxid de titan și pulbere de aur, ideale pentru pielea sensibilă. Iar dispozitivul rămâne cea mai bună soluție pentru epilarea pielii acasă, permițând îndepărtarea părului pe suprafețe mari. După ce s-a încălzit, pur și simplu aplici ceara din dispozitiv, lipești apoi banda depilatoare și tragi în direcția inversă creșterii firului de păr. Ai nevoie de el ca să strălucești în această vară!

Ce poate fi mai adorabil decât un dispozitiv de ceară de epilat roz? Îți garantăm că nu te vei mai gândi la niciun inconvenient, ci numai la partea plăcută a îndepărtării părului, și asta nu doar datorită celei mai optimiste dintre culori. Ceara epilatoare de unică folosință este îmbogățită cu dioxid de titan și este ideală pentru pielea sensibilă, pe care o lasă fină și catifelată. În plus, este recomandată exact pentru acele regiuni în care părul e des, cu rădăcini groase și puternice. Dacă nu ești încă decisă, află că produsul de la Alveola conţine substanțe tonice și nutritive care îți transformă picioarele în punctul de atracție numărul unu!

ceara roz

Alveola Ceară cu aplicator lat, cu dioxid de titan roz 100 ml – 7,90 lei

ceara verde

Alveola Ceară cu aplicator lat, cu azulena verde 100 ml – 7,90 lei

Pielea sensibilă, care se irită ușor, are cel mai mult de suferit de pe urma epilării, așa că posesoarele ei ajung să aștepte cu teamă vara tocmai din acest punct de vedere. Dar aplicatorul cu ceară lat, cu azulenă verde, va pune capăt acestor probleme, pentru un sezon cald ca în filme. Părul este îndepărtat ușor, integral, însă ceea ce ne impresionează sunt extractele de azulenă verde și de aloe vera, care calmează și intensifică acțiunea de reparare a țesuturilor, exact ceea ce are nevoie pielea sensibilă și hipersensibilă. Rezultatul este o piele catifelată, netedă și mai sănătoasă! În plus, utilizarea cerii de unică folosință este înlesnită de aplicatorul lat, deci numai vești bune!

Pielea sensibilă sau hipersensibilă, ca de bebeluș, se împrietenește foarte ușor cu pudra de talc, așa că prezența acestui ingredient în ceara de unică folosință cu aplicator lat de la Alveola nu putea fi decât benefică.

Produsul îndepărtează integral firele de păr, de pe orice suprafață, cu rezultate impresionante, de fiecare dată.

Capacitatea de a preveni iritațiile pielii este acel aspect care te va convinge că acest produs este cheia unor picioare senzuale, care vor face victime în această vară!

Alveola cu ceara cu aplicator lat

Alveola Ceară cu aplicator lat, cu talc 100 ml – 7,90 lei

Să recurgi la produse bio este un gest de respect față de organismul tău! Tocmai de aceea, ceara cu aplicator lat bio natur de la Alveola se numără printre alegerile bine întemeiate ale acestei veri. Produsul exclude din compoziția sa parabenii, apelând în schimb la extracte hidratante de ulei de palmier, care îți vor lăsa pielea moale și catifelată.

Bineînțeles, compatibilitatea cu pielea sensibilă este totală, dar asta nu înseamnă că exclude și celelalte tipuri de piele.

ceara bio natur

Alveola Ceară cu aplicator lat, bio natur 100 ml

Se poate aplica în strat subțire și, așa cum ai ghicit, este la fel de eficientă în îndepărtarea firelor de păr nedorite precum variantele de mai sus.

dispozitiv de incalzire ceara

COSMETICA Încălzitor de ceară Executive Mono

Cu atâtea sortimente de ceară minunate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă, ai nevoie și de un dispozitiv pentru încălzire. Profihairshop ne dovedește că prietenul la nevoie se cunoaște și ne oferă exact ceea ce aveam nevoie: încălzitorul de ceară Executive Mono, destinat încălzirii rezervelor de ceară de  100 de mililitri. Dispozitivul acționează rapid, având nevoie de doar 20 de minute, iar designul modern, cu construcție compactă și capac de închidere pentru protecție termică, îți va servi de minune. 

De asemenea, aparatul este prevăzut și cu un orificiu care indică nivelul de ceară, astfel că pur și simplu nu mai există nicio năzuință a noastră care să nu fie îndeplinită. Intră și tu pe profihairshop.ro și descoperă o lume a cosmeticelor minunată, în care niciuna dintre nevoile noastre nu rămâne fără răspuns. Sortimentele de ceară pe care ți le-am prezentat duc epilarea la un cu totul alt nivel, oferindu-ți picioare senzuale, impecabile!

Să vină vara, noi suntem pregătite!

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.