Trucul care îți repară instant o unghie ruptă

Trucul care îți repară instant o unghie ruptă

Viorica Ghinea, redactor

Când erai mândră de tine că ai reușit să obții manichiura perfectă, ți se rupe una dintre unghii. Te cuprinde dezamăgirea și te vezi nevoită să le tai pe celelalte pentru ca aspectul lor să fie asemănător. Nu îți pierde speranța, pentru că există un truc care îți repară instant unghia ruptă. Este mai simplu decât îți imaginezi, iar manichiura ta va fi salvată fără să depui prea mult efort.

Nu ne mai jucăm cu răbdarea ta, ci îți prezentăm soluția care te va face mai fericită de acum încolo.

truc unghie rupta

Cum îți salvezi o unghie ruptă: trucul pe care îl aștepți de mult

Nu este deloc plăcut acel moment în care observi că ți s-a rupt una ori mai multe unghii. Te gândești imediat că trebuie să le tai pe celelalte și să îți strici manichiura menținută cu greu până acum. Nu și de acum încolo! Iată mai jos trucul care îți va salva unghia ruptă instant!

Ai nevoie de: un pliculeț de ceai, lac de unghii, oja pe care vrei să o folosești.

Pentru început, taie o porțiune mică din hârtia pliculețului de ceai. După aceea, aplică puțin lac de unghii peste zona desprinsă. Următorul pas îl reprezintă aplicarea hârtiei decupate mai devreme peste unghia ruptă. Fixeaz-o bine, apoi întinde din nou lac și apasă ușor cu o pilă.

După ce te-ai asigurat că hârtia este bine fixată, aplică un strat de lac pe toată unghia. Așteaptă să se usuce, apoi întinde oja dorită. Unghia ta arată ca la început acum. Nimeni nu își va da seama că o ai ruptă.

O unghie ruptă nu va mai reprezenta de acum un motiv de supărare. Apelează la ajutorul acestui truc beauty și manichiura ta va arăta impecabil chiar și atunci când întâmpini astfel de probleme.

Articolul urmator
Vitamina C lipozomală: ce este și cum acționează
Vitamina C lipozomală: ce este și cum acționează
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele
Incepe quiz
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.