Nu Skin

Cea mai nouă nuanță cerută în saloane: lavandă pudrată

Redactor Alexa Galgau

Anul 2017 părea să fie unul al culorilor cât mai naturale, cu mici variații de nuanță care să le ofere acel quelque chose pe care toate femeile îl doresc. Dar ce te faci dacă vrei o culoare mai îndrăzneață decât șaten ochi de tigru sau ciocolatiu-mov? Te vei bucura să afli că se poartă din ce în ce mai mult o nuanță pastelată, care avantajează orice tip de ten: lavanda pudrată.

Află cum să porți această culoare ca să arăți ca o divă în 2017!

Se poartă lavanda pudrată

Primăvara își intră chiar zilele acestea în drepturi depline, iar odată cu schimbările din natură, ne vom dori și noi o schimbare de look, ca să intrăm fresh în noul anotimp. Deși 2017 este dominat de nuanțe „cuminți”, se poartă și o culoare care le va unge pe suflet pe fashionistele dornice să adopte o nuanță altfel: lavanda pudrată.

Această culoare pastelată este suficient de tare încât să îți ofere lookul curajos la care visezi, însă fără a deveni vulgară - tentele „prăfuite” domolesc mult culoarea și o fac mult mai rafinată. Este o culoare pe care o poți încerca dacă ești deja blondă, pentru că nu va mai trebui să te decolorezi. Pentru un efect wow, alege să nu fie tot părul colorat uniform, ci să existe și șuvițe cu tente de blond cenușiu.

Lavanda pudrată este candidata ideală pentru un ombre perfect, dacă nu vrei să colorezi întreaga podoabă capilară cu această culoare. Astfel, dacă ai deja un ombre sau un balayage, poți să faci un „upgrade” și să vopsești șuvițele cu lavandă pudrată sau, dacă nu ai, poți realiza cu ușurință unul, fără a deteriora prea mult firul de păr. Cel mai interesant ar fi un ombre care îmbină mai multe nuanțe de mov sau un ombre care pornește de la lavandă pudrată spre o nuanță mai deschisă.

O îmbinare ideală este cea între lavanda pudrată și un roze pastelat, în special în cazul unui balayage, deoarece aceste două culori se completează perfect. Rezultatul este unul spectaculos, iar ambele culori merg la orice tip de ten.

Lavanda pudrată este o culoare care cere parcă onduleuri, iar anul acesta se poartă cele lejere, ușor messy. Optează pentru o tunsoare în scări, deoarece este din nou la modă în primăvara 2017. Aceasta oferă textură și volum părului, însă este important ca scările să fie totuși destul de lungi în raport cu restul părului, altfel riști să obții un look demodat, specific anilor 2000.

Să nu ai nicio ezitare dacă te tentează să încerci lavanda pudrată în această primăvară, pentru că îți va oferi exact acel look șic pe care îl cauți de ani întregi!

Nu uita că poți folosi această culoare pentru a încerca un alt trend major al momentului: părul metalic!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta