Ai vazut ca se poarta bretonul. E la moda, e de multe feluri, e de bun gust. Sau cel putin asa ni se pare atunci cand plecam de la salon. Ce sa faci insa daca peste o saptamana nu mai stii cum sa ii dai de cap? Ba e prea umflat, ba sta in zece directii, ba ca iti vine sa il tai de la radacina. Mai bine nu, exista si solutii pentru a cadea la pace! Fie ca este in scari, pe o parte, lung, scurt, pe rotund sau in “v”, solutia este la tine! Iata ponturile:
- Usuca-ti bretonul cu uscatorul de fiecare data, acordand multa atentie directiei de aranjare. Foloseste un uscator care sa aiba si o perie rotunda. Nu usca bretonul la fel—partea din mijloc se cere mai umflata, pe cand in lateral ar trebui sa mai reduci din volum. Acest lucru este posibil inlocuind peria rotunda cu un pieptene. Adauga fixativ imediat pentru rezultate de durata.
- Dupa ce ti-ai uscat parul, foloseste un bigudiu mare pe care sa rotesti bretonul si unul pe care sa asezi parul aflat chiar deasupra bretonului. Da cu putin spray de stralucire si lasa-l sa actioneze cat timp te machezi. Dupa ce te imbraci, da bigudiul jos si ia-ti in primire noul look cu un breton grozav!
- Daca ti se pare cam mult sa aplici oricare dintre tehnicile de mai sus pentru ca parul tau va avea de suferit, ia masuri si in aceasta directie! Foloseste balsam de cate ori te speli si ai grija sa fie unul care sa te asigure ca iti pastreaza parul drept. Doar asa poti face exact ceea ce vrei din bretonul tau!
- Aplica spuma sau ceara ca sa iti pastrezi bretonul intact pentru toata ziua. Putin spray de stralucire si poti sa te simti in largul tau: bretonul si-a invatat lectia pentru astazi!
Acum ca ai invatat cum sa tii la respect "bretonul buclucas", iata cateva bretoane care sunt la moda: