Inovație în combaterea căderii părului! Prelungește viața firului de păr și încurajează-i creșterea cu NEOPTIDE HOMME

Redactor Divahair.ro

Pierderea părului la bărbați este foarte des întâlnită și totodată cea care dă mari bătăi de cap… Căderea cronică sau alopecia androgenetică afectează 1 din 2 bărbați* în timpul vieții și se identifică atunci când pierderea a mai mult de 150 de fire este perceptibilă pe haine și pernă, pe parcursul a 6 luni.

Fiind o premisă a calviției, alopecia androgenetică este cauzată de schimbări hormonale și moștenire genetică.

Anul 2016 a reprezentat o adevărată revoluție în îngrijirea părului pentru laboratoarele DUCRAY. După 15 ani de cercetare, am dezvoltat un produs unic ce acționează asupra celor 3 factori determinanți în alopecia androgenetică: vascular, hormonal și WNS (decoperit de cercetătorii Ducray).

Loțiunea împotriva căderii cronice a părului NEOPTIDE HOMME este un tratament eficient încă de la primele stadii ale căderii părului la bărbați și este o soluție pentru încetinirea procesului de calviție.

Inovația brevetată - un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 și monolaurina - reglează ciclul de creștere al părului și prelungește viața firului de păr, păstrându-i densitatea. Textura este ușoară, non-grasă, absorbția se realizează rapid, iar dozarea este simplă. Fără parabeni și fără conservanți.

Mod de utilizare: se pulverizează zilnic de 9 ori în zona afectată, masându-se ușor pentru a facilita absorbția loțiunii (nu se clătește). Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm urmarea tratamentului minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru întreaga perioadă).

Un test realizat pe 48 de bărbați cu alopecie androgenetică a avut un grad de eficiență în cazul a 90% dintre subiecți, care au observat rezultate după 3 luni de folosire, iar 98% dintre aceștia au fost mulțumiți de proprietățile cosmetice ale produsului.

Pentru o îngrijire complementară, propunem suplimentul alimentar Anacaps tri-ACTIV (ce întărește părul și unghiile cu doar o capsulă/zi), precum și Șamponul-cremă stimulator Anaphase (utilizat frecvent, acesta întărește firul de păr și oferă volum, pregătind scalpul pentru aplicarea loțiunilor).

Produsele NEOPTIDE HOMME se pot găsi în farmacii.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - ingrijirea parului

    1. 5 lucruri la care trebuie să te uiți atunci când cumperi un uscător de păr (297 vizite)