Părul tău este deteriorat? Redă-i sănătatea și suplețea în doi pași!

Redactor Andreea Baluteanu

Casant, greu de aranjat, indisciplinat, tern și lipsit de strălucire: epitetele pe care le adresăm părului deteriorat sunt multe și dure, dar perfect conforme cu realitatea. Ceea ce nu înseamnă că nu ne asumăm responsabilitatea: coafatul, folosirea excesivă a ondulatorului, plăcii, periei, setate la temperaturi ridicate, schimbările de look repetate și rutina precară de îngrijire își arată rezultatele în timp, sub forma unei podoabe capilare distruse.

Azi spunem stop! Îți oferim cea mai potrivită soluție împotriva părului deteriorat, care nu constă într-un arsenal cosmetic, ci în utilizarea a două produse, e adevărat, cu superproprietăți. Află despre ce este vorba!

Uită de părul deteriorat cu două produse de excepție!

L'Oreal Elseve Total Repair 5 este gama care dorește să șteargă cu buretele toate clipele de coșmar pe care le-ai trăit în îngrijirea părului! Uită de necazuri, de păr imposibil de aranjat, de vârfuri despicate și de aspectul lipsit de strălucire, tern al podoabei tale capilare. De acum încolo, ele vor rămâne doar o amintire.

produse total repair

Gama va spulbera toate cele cinci semne ale deteriorării, care ne sunt, din nefericire, extrem de familiare: păr subțiat, aspru, fragil, tern și plat. Cum reușește? Beneficiind de aportul moleculei cicamide, care repară părul în profunzime și în totalitate, cu efecte fulgerătoare!

Și nici măcar nu e nevoie să îți umpli baia de un arsenal de cosmetice: ai nevoie doar de două produse pentru a reuși miracolul, acela de a-ți recăpăta frumusețea podoabei capilare! Iată care sunt noile noastre supereroine!

Șamponul reconstituant L'Oreal Elseve Total Repair 5 reprezintă împlinirea vechiului nostru vis, acela de a ieși de sub duș cu un păr nu doar curat, dar metamorfozat în profunzime. Din păcate, în urma deteriorării profunde, am uitat demult de această năzuință, limitându-ne să cerem de la șampon doar purificare temeinică, bazându-ne pe celelalte produse pentru a repara sau a restructura cuticula.

sampon loreal elseve total repair

De acum încolo, situația se va schimba, deoarece L'Oreal Elseve Total Repair 5 nu doar că înlătură impuritățile de la suprafața părului, dar și contribuie la repararea și restructurarea fibrei capilare. Va acționa aici celebra pro-keratină, unul dintre cele mai apreciate ingrediente din industria cosmetică, fortifiant și regenerator. Astfel, ai certitudinea că părul tău este îngrijit în profunzimea sa, că își va recăpăta starea de bine grație unei acțiuni complexe.

Iar rezultatele se văd și la suprafață. De data aceasta, cicamida (replică a cimentului intercelular), vedeta gamei L'Oréal Elseve Total Repair 5, este cea care intervine, transformând firul de păr deteriorat și casant într-unul puternic, cu înveliș neted.

Vitalitatea, strălucirea și rezistența de care părul tău se va bucura vor fi efectele acestei îngrijiri temeinice.

Șamponul se folosește ca orice alt produs clasic: umezește părul, aplică produsul, masează delicat și apoi clăește.

Chiar și după aplicarea superșamponului, părul tot cere ajutor? Trebuie să apelezi la al doilea pas din rutina de îngrijire anti-deteriorare, pro-suplețe și sănătate! Este vorba despre Cica Cremă, un produs cu acțiune reparatoare precisă și progresivă. Mai exact, inovația L'Oréal Elseve Total Repair 5 vizează lungimile și vârfurile, restructurându-le în profunzime, dar cu efect vizibil imediat, grație concentrației ridicate de cicamide.

cica crema loreal elseve

Mai mult, Cica Cremă are grijă și de sănătatea ulterioară a părului tău, fără a fi interesată doar de rezultate prezente, ci investind în viitorul podoabei tale capilare. Astfel, produsul are efect anti-rupere, anti-vârfuri despicate și anti-agresiuni, protejându-ți părul de toate „cataclismele” care se pot abate ulterior asupra sa. Este exact ceea ce ne doream de la un produs cosmetic.

Bineînțeles, și în acest caz vei beneficia de aportul adus de pro-keratină, care pătrunde în fibra capilară și desăvârșește efectul de reparare. Împreună cu cicamidele, ea va avea grijă ca atribute precum „deteriorat” sau „casant” să dispară din dicționarul tău.

Nu putem uita nici de aplicarea produsului: Cica Cremă are o textură moale, aerată, care pătrunde fără probleme în firul de păr, nu îl îngrașă și nu îl îngreunează. Trebuie să recunoaștem că produsul ne-a răspuns la pretenții pe care nici măcar nu știam că le aveam!

Descoperă și tu universul magic al gamei L'Oréal Elseve Total Repair 5 și accesează pagina online dedicată celei mai noi inovații a brandului francez.  Pe lângă cele două produse mai sus menționate, gama conține și un balsam reconstituant, mască reparatoare, tratament reconstituant Instant Miracle și un spray bifazic! De acum încolo, părul deteriorat va fi o amintire demult apusă, iar podoaba capilară o realitate, nu un vis îndepărtat!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.