Tratamentul personalizat pentru părul tău, direct din salonul profesioniștilor

Tratamentul personalizat pentru părul tău, direct din salonul profesioniștilor

Redactor Andreea Baluteanu

Puține sentimente din lume pot rivaliza cu satisfacția pe care o experimentăm atunci când ieșim din salon, proaspăt vopsite, tunse și aranjate. Mai ales atunci când între noi și stilistul nostru există o înțelegere profundă, completă, când suntem răsfățate, îngrijite așa cum merităm, e imposibil să nu ne simțim frumoase, puternice, stăpâne ale lumii!

Avem o veste și mai bună pentru tine: fii pregătită să intensifici această senzație de neegalat, a părului proaspăt aranjat, deoarece acum ai la dispoziție și tratamente miraculoase, personalizate! Îți garantăm că este tot ceea ce ți-ai dorit vreodată!

Tratamente personalizate POWERMIX de la L’Oréal Professionnel, visul nostru devenit realitate

Ne-am convins de mult că ceea ce i se potrivește perfect vedetei noastre preferate sau celei mai bune prietene nu trebuie să ne complimenteze la fel de frumos și pe noi. Tocmai de aceea, industria cosmetică actuală pune accent pe tehnologii revoluționare, personalizate, care te aduc pe tine, cu nevoile tale specifice, în centrul atenției.

taylo hill loreal

Dacă pielea noastră s-a bucurat de serumuri concepute  pe loc, care răspund exact pretențiilor sale, de ce nu ar avea și cosițele parte de același tratament privilegiat? Chiar dacă, la prima vedere, părul pare a se afla în elementul său în sezonul cald, și sezonul cald îi amenință integritatea și frumusețea: căldura excesivă îl usucă, transpirația scalpului și sebumul îl îngrașă mai repede, praful și poluarea, dar și radiațiile UV îl degradează în profunzime.

Vrem doar să îți arătăm câtă nevoie are părul tău de un tratament intensiv mai ales în lunile calde de vară, dar și în celelalte anotimpuri când intervin factorii externi de mediu! Datorită experienței de peste 15 ani, L’Oréal Professionnel cunoaște nevoile părului nostru cel mai bine și ne face o surpriză extrem de plăcută lansând luna aceasta în saloanele de coafură: POWERMIX, primele măști personalizate în salon cu o concentrați e ridicată de ingrediente pure și fresh, preparate chiar în fața ochilor tăi, de către experții din saloane.

power mix

Tot ce trebuie să faci este să decizi, alături de stilistul tău de nădejde, care este cea mai acută nevoie a părului tău. E tern, fără strălucire și culoare, deși l-ai vopsit? Nu cunoaște nicio disciplină, se încrețește și se electrizează de fiecare dată când dă piept cu vremea rea? Suferă de o deteriorare intensă, e casant și cu vârfurile despicate sau e foarte uscat? L’Oreal Professionnel are, prin POWERMIX de la SERIE EXPERT, o soluție pentru fiecare dintre aceste probleme!

powr mix logo]

Și, pentru că adorăm un păr frumos, de zână, dar nu am vrea să îl obținem cu produse care sacrifică mediul înconjurător, nu putem decât să ne bucurăm că L’Oreal Professionnel respectă angajamentul său de sustenabilitate „Sharing Beauty With All ( Să împărțim frumusețea cu toți!, n.r.), prin care produsele au impact pozitiv asupra mediului, fiind realizate din materiale regenerabile, ce provin din surse sustenabile sau derivă din chimia verde. Utilizând cu între 8 și 11% mai puțin plastic în ambalajele sale, a ajuns să reducă acest compus non-degradabil cu circa 8 tone pe an!

Dacă ești la fel de încântată ca noi de superputerile noului tratament personalizat POWERMIX descoperă aici cel mai apropiat salon  L’Oreal Professionnel, care folosește produsul-minune! Consultă harta sau pur și simplu introdu orașul în care locuiești sau al salonului pe care îl cauți, apoi lasă magia să își urmeze cursul firesc!

Provenind de la cuvintele din limba engleză POWER (forță, eficacitate) și MIX (a amesteca), super tratamentul funcționează precum o vrajă: expertul va amesteca chiar sub ochii tăi 5 ml dintr-o soluție lichidă POWER MIX bază și 5 ml dintr-una dintre cele 4 soluții lichide POWERMIX ADITIV (ADITIV REPAIR pentru restructurare, ADITIV VITAMINO A-OX pentru culoare și strălucire uimitoare, instantanee, ADITIV NUTRI pentru hrănire intensă și ADITIV LISS pentru netezire).

Tot ce trebuie să faci este să decizi alături de stilistul tău care este nevoia principală a părului tău, iar acesta va amesteca sub ochii tăi cele două substanțe lichide, care se vor transforma într-o cremă oncutoasă, precum o mască, pe care o va aplica pe părul curat, uscat cu prosopul. După doar cinci minute, vei observa cum părul tău este perfecționat instantaneu!

Nici nu e de mirare că tratamentele personalizate de la L’Oreal Professionnel sunt atât de eficiente, dat fiind faptul că au la bază ingrediente fresh, pure, create cu tehnologii exclusive, care vor schimba instant aspectul firului tău de păr. Iar elementele-vedetă din compoziția POWERMIX sunt renumite pentru capacitatea de a metamorfoza uluitor părul tău: POWERMIX COLOR AOX conține vitamina E și pro-vitamina B5 pentru strălucirea culorii părului, POWERMIX LISS cu Pro-Keratină pentru netezirea părului, POWERMIX REPAIR cu Lipidium pentru restructurarea părului, POWERMIX NUTRI cu Glicerină pentru hrănirea de excepție a părului, lăsat suplu și mătăsos cu aminoacizi și proteine din grâu, părul deteriorat primește acid lactic și ionene G, iar cel uscat este hidratat în profunzime cu glicerină și ulei de cocos.

Rezultatul? Un păr care își vede îndeplinite cele mai elementare nevoi, dar care e mai suplu, mai strălucitor, mai hidratat și mai sănătos, oricare dintre cele 4 soluții POWERMIX ai alege!

Articolul urmator
10 sfaturi care te vor scuti de corvoada de a-ți spăla părul în fiecare zi
10 sfaturi care te vor scuti de corvoada de a-ți spăla părul în fiecare zi
Cat de rezistent este parul tau?
Incepe quiz
Cat de rezistent este parul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.