Jamsu - trucul de frumusețe coreean care face ravagii în rândul vedetelor. Nu costă nimic!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fii convinsă că există o mulțime de spray-uri și creme destinate creșterii rezistenței machiajului, dar cele mai multe dintre acestea nu funcționează întotdeauna. Astăzi îți spunem totul despre tehnica jamsu, care, din fericire, este o soluție ușoară și mult mai ieftină! În fapt, nu te costă absolut nimic!

Specialiștii coreeni în tehnici cosmetice au descoperit acest truc revoluționar - numit "jamsu", care se traduce prin "scufundare". Acesta implică acoperirea tenului cu o cantitate mare de pudră, apoi scufundarea feței într-un vas cu apă rece, timp de 15-30 de secunde. Este important să știi că acesta este un pas care precedă machiajul, deci înlocuiește practic baza de make-up. Abia după ce te-ai scufundat și uscat poți să continui cu make-up-ul.

Se presupune că acest lucru funcționează similar cu procesul de coacere, deoarece pudra și apa lucrează împreună pentru a fixa machiajul, împiedicându-l să se curețe sau să se estompeze, în plus, conferă pielii un finisaj mat, fără sebum. Visul oricărei femei, nu-i așa?

Bella Hadid iubește acest truc

Conform spuselor creatoarei videoclipului de pe Huda Beauty, Huda Kattan, (video de mai jos), supermodelul Bella Hadid a fost cea care a învățat-o pe Huda Kattan totul despre acest truc inovator.

Huda Kattan, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste la nivel internațional, spune că trucul jamsu te ajută să îți matifiezi machiajul și să îi oferi un o finalizare profesională. Prin faptul că îți scufunzi fața în apă blochezi machiajul pe față și îi asiguri durabilitate, cu un finisaj mat, demn de ședințele foto la care participă starurile. Huda Kattan a realizat un video prin care arătat cum să faci acest truc la tine acasă!

Jamsu devenit extrem de popular în mediul online datorită unui blogger japonez de frumusețe și a luat rapid amploare în Coreea, mai ales în lunile de vară, când multe femei fac efoturi colosale pentru a-și face machiajul să reziste în fața căldurii. În prezent a început să câștige credit în întreaga lume, iar reacțiile celor care l-au încercat au fost în mare măsură pozitive. Beauty bloggerul Beauty Vixxen a testat jamsu și, după ce a obținut rezultate impecabile, a decis că este îndrăgostită de acest truc simplu.

 

Beneficii Jamsu

 • Oferă un aspect natural, mai tânăr și mai proaspăt al tenului, în doar câteva secunde.
 • Nu numai că matifiază complet tenul, ci și îl menține incredibil de mat, toată ziua.
 • Oferă un finisaj moale și super neted, iar pielea va arăta precum cea a unui bebeluș.
 • Transformă pielea uniformă în timp ce creează un aspect impecabil și un finisaj profesional.
 • Face mai ușoară aplicarea ulterioară a produselor de machiaj.
 • Face machiajul absolut rezistent la transfer, ceea ce reprezintă un plus atât pentru zilele cu umiditate crescută, cât și pentru cele cu temperaturi ridicate.

Sfaturi truc Jamsu

 • Dacă ai o piele sensibilă, înlocuiește pudra cu o pudră pentru bebeluși.
 • În loc să îți acoperi doar unele zone ale feței cu pudră, acoper-o în întregime. 
 • Aplică pudra în multe straturi. Cu cât cantitatea este mai multă, cu atât mai bine.
 • Dacă scufundarea feței în apă ți se pare imposibilă, umezește-ți fața pudrată cu o cantitate generoasă de gheață.
 • Nu îți ține fața scufundată în bolul cu apă mai mult de 30 de secunde. Altfel, machiajul tău de bază va fi distrus.
Articolul urmator Bretonul "gât de sticlă" face ravagii printre vedete! Este șic, ușor de purtat și deosebit de stilat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.