Machiajul cu albastru a revenit! 11 moduri în care îl poți purta în 2018!

Machiajul cu albastru a revenit! 11 moduri în care îl poți purta în 2018!

Alexandra Dragoi

Când te gândești la makeup albastru, probabil că îți va veni în minte perioada anilor '80, atunci când acest trend s-a regăsit în privirile tuturor femeilor. Începând cu New York Fashion Week, albastrul s-a răspândit rapid și acum se regăsește din nou printre preferințele makeup artiștilor. 

Descoperă în articolul de mai jos câteva idei care te vor inspira anul acesta și pe care este obligatoriu să te încerci! 

Machiajul albastru a revenit în forță! 

 machiaj albastru

Ca să fii sigură că ochii tăi sunt foarte bine puși în evidență, alege un machiaj cu un albastru deschis, tourquoise. Aplică culoarea pe toată suprafața pleoapei, până la sprâncene. Completează machiajul cu un eyeliner, dar ai grijă să îl aplici doar până la jumătatea pleoapei. 

machiaj roz si albastru

Se poate observa cu ochiul liber faptul că nuanța de bază a acestui machiaj este rozul. Albastrul este discret, în partea de jos a ochiului, spre interior. Rolul lui este de a tempera machiajul, dar și de a deschide privirea și de a oferi o notă de strălucire dacă fardul este sidefat.

cat-eye albastru

Acest machiaj este pe cât de ciudat, pe atât de spectaculos. Principiul de la care pornește este cat-eye, dar folosit pe dos, adică pe partea inferioară a ochiului, pentru o doză de prospețime. 

machiaj albastru discret

Nuanța aleasă pentru acest makeup nu este deloc una care poate fi trecută cu vederea. Tot ce îți trebuie ca să ai și tu un machiaj precum cel din imagine este un rimel albastru pe care să știi să îl folosești. Secretul este să ai genele lungi, curbate, dar ai grijă să nu fie încărcate de rimel. 

machiaj albastru pe jumatate de pleoapa

Acesta este un model de machiaj care, cu siguranță, nu se adresează tuturor femeilor. Machiajul din imaginea de mai sus este potrivit femeilor nonconformiste, care vor să iasă din tipare, și presupune colorarea pleoapei în nuanțe puternice, dar doar pe jumătate. Poți să optezi pentru accesorii în aceeași nuanță, pentru un plus de... nebunie. 

machiaj discret albastru

Dacă preferi machiajul natural, modelul din imaginea de mai sus este potrivit pentru tine. Folosește o nuanță discretă de albastru și nu insista cu pensula pe pleoapă. 

 cat eye albastru cu strasuri

Pentru un eveniment special, îți propunem un tip de machiaj nonconformist în stil cat-eye. Diferența este că linia este îngroșată până la jumătatea pleoapei și ștrasurile nu lipsesc.

 machiaj albastru doua nuante

Un model de makeup potrivit pentru sezonul primăvară-vară este cel care combină două nuanțe de albastru. Alege o nuanță mai închisă pentru baza ochiului și deschide treptat până la nivelul sprâncenelor.

machiaj-albastru-strident

Vara aceasta te vrem îndrăzneață! Machiajul acesta îți conturează ochii și se joacă cu mințile celor din jur. Nu mai este nevoie să optezi pentru alte produse de makeup, nici măcar pentru ruj, pentru că machiajul ochilor este suficient. 

 machiaj-eye-liner jumatate

Aceste codițe care par terminate, dar sunt neîncepute, ascund un truc foarte inteligent. Machiajul are ca scop alungirea ochilor, pentru a obține o formă de midgală. Ușor de realizat și de efect!

eye-liner si rimel albastru

Renunță la eyelinerul negru și optează pentru albastru în 2018. Secretul unui makeup perfect constă în utilizarea unui rimel în aceeași nuanță.

Așadar, fetelor, îndrăzniți să alegeți un machiaj albastru în sezonul cald! Iată și 7 trenduri de machiaj care vor domina în 2018!

Surse foto: iStock , Getty

Articolul urmator
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Ce le spune machiajul tau barbatilor?
Incepe quiz
Ce le spune machiajul tau barbatilor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.