Mai mult decât îngrijire. Confort şi răsfăţ!

Marţi, 14.06.2016
de Diva Hair

Sezonul mult iubit de toată lumea s-a instalat deja, soarele a pătruns cu raze puternice printre zilele de ploaie zgomotoasă, de vară. Capriciile vremii şi atmosfera de vacanţă impun un ritual de îngrijire special pe perioada verii. Tu cum îţi îngrijeşti pielea zi de zi?

Duşul zilnic revigorant este un ritual de îngrijire normal în viaţa oricărei femei. Te invităm să descoperi aromele exotice ale gelurilor de dus care îţi răsfaţă simţurile. ON LiNE transformă această rutină într-un moment de confort şi răsfăţ, cu gama Harmony, special creată pentru o experienţă unică şi o stare de bine. Smochine, ulei de macadamia, măsline verzi, avocado, floare de lotus... tu ce aromă alegi?

Parfumul floral conferă prospeţime şi o stare de relaxare. Descoperă miresme îmbietoare de levănţică, liliac, lăcrămioare sau magnolie în săpunul lichid ON LiNE, cu factor de hidratare şi aromă intensă. Îngrijeşte şi hidratează mâinile, lăsându-le fine şi delicate. Formula fără parabeni şi cu parfum plăcut, garantează o senzaţie de prospeţime după fiecare utilizare.

Femeile au nevoie de îngrijire delicată şi adaptată nevoilor lor. Ritualul de îngrijire personală este în strânsă legătură cu frumuseţea, încrederea în sine şi starea de bine. Noul gel pentru igienă intimă ON LiNE este destinat îngrijirii delicate de zi cu zi. Extractele de betaină şi d-panthenol, muşeţel sau gălbenele conferă prospeţime şi confort pe toată durata zilei şi un plus de încredere în sine.

 

ON LiNE este mai mult decât îngrijire. Confort şi răsfăţ! Şi te invită la concurs! Accesează urmatorul link: http://onlinecare.ro/concurs.

 

ON LiNE te premiează vara aceasta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!