10 tendințe în machiaj care trebuie să dispară

10 tendințe în machiaj care trebuie să dispară

Redactor Alexa Galgau

Nu toate trendurile în makeup ar trebui să fie urmate, iar o femeie cu stil trebuie să fie capabilă să distingă între tendințele care o avantajează și cele care nu. Chiar dacă celebritățile tale preferate nu au nicio problemă atunci când vine vorba despre abordarea unui look excentric, tu ar trebui să te ferești de unele tendințe care nu arată bine pe aproape niciun chip de femeie.

Iată 10 tendințe în machiaj care nu ar trebui să mai existe!

Cele mai urâte tendințe în machiaj

1. Machiaj cu prea mult glitter

Ar trebui să existe o avertizare de genul „A se folosi numai de către persoanele care știu ce fac” pe etichetele produselor cu glitter, pentru că, de cele mai multe ori, acesta este tipul de machiaj cu care femeile dau greș. Este greu să realizezi un makeup cu glitter care să nu te facă să arăți ca o vampă, motiv pentru care această tendință în machiaj ar trebui să fie uitată!

 

A photo posted by Fendi Laken (@fendilaken) on

2. Contouring excesiv

Contouringul este minunat dacă vrei să îți accentuezi anumite atuuri sau să maschezi mici imperfecțiuni, dar nu ar trebui nicidecum folosit pentru a-ți crea o cu totul altă față. De altfel, mulți bărbați consideră că această tendință în machiaj este o formă de minciună, dar femeile nu par dispuse să renunțe la ea cu ușurință.

3. Gene mult prea lungi

Genele lungi sunt frumoase, dar cele exagerate arată dacă înspăimântător și ridicol. La fel ca unghiile false exagerat de lungi, genele de acest tip pun bărbații pe fugă atunci când vrei să le faci ochi dulci.

4. Sprâncene foarte accentuate

Denumite în batjocură și sprâncene „Nike”, deoarece aduc aminte de logoul celebrului brand, ele sunt foarte vulgare și nu prea se mai poartă de ani buni. Din păcate, este o tendință în machiaj care nu este ușor de „învins”!

 

A photo posted by @color_me_beautiful_jordan on

5. Machiaj cu prea multă pudră iluminatoare

Toate femeile vor să aibă un chip luminos și fresh, dar prea multe produse iluminatoare creează un look artificial și nu avantajează pe nimeni. În cazul multor femei care adoptă această tendință, se aplică perfect expresia ”La soare te poți uita, dar la ea, ba”.

 

A photo posted by @metalnglam on

6. Smokey eyes prost realizat

Smokey eyes este un machiaj care ar trebui purtat numai seara și nu se pretează oricărei ținute. În vreme ce este machiajul preferat al tinerelor care trec printr-o anumită fază a adolescenței, o femeie în toată firea, care dorește să arate impecabil, ar trebui să fie foarte „precaută” cu această tendință în machiaj.

 

A photo posted by Miss Elise (@elise_huang) on

7. Buze ombre

Deși femeile sunt fascinate de jocurile de umbre și lumini, acestea nu ar trebui neapărat aplicate chiar în toate tipurile de machiaj. Buzele ombre nu sunt nici pe departe atât de sexi pentru bărbați pe cât cred femeile și nici nu se pot compara cu niște buze sănătoase, într-o culoare naturală.

8. Exces de gloss

Glossul ar trebui folosit pentru a da buzelor o strălucire naturală și a le face să pară mai mari, fără a fi vulgar. Ca de obicei, ce este prea mult strică, iar glossurile aplicate în exces, în straturi groase, nu fac altceva decât să dezavantajeze orice chip.

 

A photo posted by IYASSU (@myiyassu) on

9. Exces de blush

După cum putem observa în cazul multora dintre aceste tendințe în machiaj, ceea ce este menit să creeze un look natural ajunge să contribuie la un aspect de Barbie. În această categorie intră și blush-ul, un produs care nu de puține ori este folosit în cantități industriale, oferind o „îmbujorare” nenaturală.

 

A photo posted by Kat Towerton (@kittykat_towerton) on

10. Ruj în culori stridente

Nu există nicio urmă de îndoială că nu vei vedea vreodată o femeie stilată cu buze verzi, albastre, mov sau în alte culori inedite. Astfel de rujuri colorate ar trebui păstrate exclusiv pentru petrecerile de Halloween, pentru că, să recunoaștem, cine ar vrea să sărute niște buze verzi?

 

A photo posted by Martina Pagan (@iammartinapagan) on

Ești de acord că aceste tendințe în machiaj ar trebui să dispară odată pentru totdeauna?

Articolul urmator
Machiaj pentru botez: ce să alegi în funcție de culoarea ochilor
Machiaj pentru botez: ce să alegi în funcție de culoarea ochilor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.