All black @ ABA Make-up school

Redactor Divahair.ro

Noi facem lucrurile ca la carte -  de BLACK FRIDAY ai 20% reducere la cursurile de machiaj. Inscrie-te la cursurile de machiaj ABA, modulul incepatori, si beneficiaza de oferta noastra! 

Infiintata in toamna anului 2012, scoala de machiaj ABA, s-a pozitionat printre cele mai bune scoli de profil din Romania. Sub indrumarea renumitei fashion make-up artist Alina Brailescu, deja peste 150 de cursanti s-au initiat in arta machiajului, o mare parte dintre ei alegand sa continue si sa aprofundeze cursurile de machiaj. Datorita profesionalismului si experientei dobandite in acest univers creativ, Alina are colaborari cu cei mai in voga designeri autohtoni, reviste top din Romania, dar si cu show-uri de moda precum Avanpremiere Fest, Pasarela Eveniment.

Cursurile sunt sustinute la sediul  din str. General Nicolae Dona, nr. 22-24, Bucuresti, intr-un spatiu dotat si utilat pentru a asigura mediul optim de desfasurare a cursurilor. Aici studentele beneficiaza de produse cosmetice, pensule si instruire profesionala, sfaturi si consiliere personalizata, dar si de reduceri de pana la 30-35% la renumite marci de produse cosmetice profesionale precum MAC, PARISAX, COLOUR 2, Melkior, etc.

Daca esti pasionata de arta machiajului si doresti sa inveti de la cei mai buni, profita de OFERTA noastra si inscrie-te pana pe 29 noiembrie la cursurile de machiaj.

Cursurile ABA Make-up Academy sunt after work si permit accesul tuturor, sedintele incepand cu ora 18.30. De BLACK FRIDAY costul unui curs este de 1 200 lei in loc de 1 500 lei, achitabili integral sau in doua rate. 

Oferta este valabila pentru un numar limitat de locuri iar inscrierile se fac de luni pana vineri intre orele 10.00-20.00 la sediul ABA Make-up Academy. Pentru mai multe detalii, acceseaza si tu site-ul www.abacademy.ro

Articolul urmator Foreo dezvăluie cele mai mari reduceri de Black Friday la produsele de skin- tech

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.