Bubble eyeliner - cel mai controversat trend din 2016

Bubble eyeliner - cel mai controversat trend din 2016

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă tuşul de ochi face parte din rutina ta zilnică de makeup, există şanse să optezi pentru una dintre următoarele variante atunci când realizezi un machiaj: fie îl difuzezi într-un smokey eye seducător, fie trasezi linii precise, pentru un cat eye grafic. Pregăteşte-te să faci loc unei inovaţii în domeniul beauty: bubble eyeliner. Cel mai controversat trend în 2016 propune o formă dantelată, cu totul diferită de machiajele cu tuş pe care le-ai văzut până acum!

Descoperă, în rândurile următoare, efectul spectaculos creat de bubble eyeliner!

 

Dacă nu ai reuşit încă să stăpâneşti regulile unui cat eye perfect, makeup artistul Jenny Gonzalez îţi oferă o scurtătură simplă: capacul unui creion dermatograf. Pentru a realiza machiajul bubble eyeliner, Jenny aplică o cantitate mică de eyeliner gel pe mână, apoi înmoaie capacul în pigment. Makeup artistul foloseşte capacul drept şablon pentru a puncta semicercuri unite de-a lungul pleoapei superioare. Ultimul pas îl reprezintă umplerea spaţiilor goale, păstrând codiţa „de rândunică” din machiajul clasic cu tuş.  

 

Tentată să încerci acest trend? Pentru a obţine un machiaj bubble eyeliner care nu poate fi confundat cu un cat eye desenat cu o mână tremurândă, începe prin a trasa o linie ascendentă din colţul exterior al pleoapei spre sprânceană.  Pornind din colţul interior al ochiului, creează primul semicerc imprimând conturul capacului direct pe pleoapă, urmat de un altul, fără a lăsa spaţii libere. Îţi va fi mai uşor să creezi un rezultat simetric dacă vei aplica şablonul alternativ de pe o pleoapă pe cealaltă, în loc să încerci să recreezi rezultatul final şi la celălalt ochi.

 

Tutorialul devenit viral a divizat pasionatele de beauty în două tabere clare: în timp ce adeptele acestui trend spun că bubble eyeliner creează un rezultat creativ, demn de un machiaj editorial, oponenţii lui afirmă că efectul nu este deloc flatant pentru trăsăturile feminine şi arată ca un machiaj cat eye... nereuşit.

Tu ce părere ai despre bubble eyeliner? Ai încerca acest trend? Spune-ne părerea ta în secţiunea dedicată comentariilor!

Articolul urmator
Mănușile exfoliante: ce sunt și cum îți ajută pielea
Mănușile exfoliante: ce sunt și cum îți ajută pielea
Care anotimp ti se potriveste cel mai bine?
Incepe quiz
Care anotimp ti se potriveste cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.