Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce spune forma rujului despre tine

Alexa Galgau

Există atât de multe lucruri care dezvăluie câte ceva despre personalitatea ta! Deja știai că forma buzelor sau a nasului ori culoarea ochilor spune multe despre tine, dar te-ai gândit vreodată că forma pe care o capătă rujul după câteva folosiri poate să fie și ea un indiciu de acest gen?

Se pare că nu doar culoarea acestui produs cosmetic atât de folosit este grăitoare, așa că află ce spune forma rujului despre tine!

Forma rujului și personalitatea

Rujul cu vârf rotunjit

Ești genul de persoană pe care cei din jur fie o adoră, fie o detestă, pentru că ai o personalitate aparte și nu te străduiești să fii pe placul tuturor. Prin sinceritatea ta, triezi oamenii din start și astfel rămân alături de tine doar cei care te plac și te acceptă. Cine reușește să treacă de această barieră are parte de o surpriză foarte plăcută, pentru că ești o prietenă loială și o persoană care e întotdeauna acolo pentru cei dragi, la bine și la rău. Așadar, paguba este a celor care te judecă pripit!

Rujul plat

Cei din jur îți admiră flerul și istețimea, iar de când te știi ai fost cea mai deșteaptă din clasă și cea mai pricepută în aproape orice. Ai o inteligență peste medie și un umor de nota 10, ceea ce îi atrage pe ceilalți ca un magnet. Uneori, ai tendința de a-ți impune părerea și de a nu ceda atunci când o discuție degenerează în ceartă, iar spiritul tău combativ ar putea să îi irite pe apropiați. În rest, ești o persoană romantică și îți răsfeți perechea mereu. Într-o relație, privești certurile ca pe ceva constructiv, așa că nu te ferești să discuți în contradictoriu cu partenerul, însă în acest caz mai știi să mai lași și de la tine (cu greu).

Rujul cu vârf oval

Ești o persoană organizată și ai o mulțime de prieteni, pe care adori să îi chemi în vizită, să stați la taclale. Familia este cea mai importantă pentru tine și nu există nimic ce nu ai face pentru ca membrilor ei să le fie bine. Din fericire, nu te neglijezi nici pe tine însăți, așa că îți urmezi hobby-urile și participi la tot felul de cursuri de dezvoltare personală, pentru că îți dorești mereu să devii o persoană mai bună. Respecți cu strictețe regulile și ești genul de persoană care probabil nu a luat niciodată vreo amendă - te și mândești cu asta!

Rujul care își păstrează forma originală

Cea mai mare teamă a ta este aceea de a-i dezamăgi pe ceilalți, așa că ai tendința de a face totul pentru a primi aprobarea și laudele lor. Acest lucru poate deveni obositor pentru tine, însă este și o bună ocazie de a te dezvolta. Empatia te ajută să îi înțelegi pe ceilalți și să fii foarte iubită, atât printre prieteni, cât și la muncă. Ești o persoană foarte corectă și adesea capabilă de sacrificii în favoarea altora, calitate rară de care unii vor încerca să profite.

Rujul cu vârf retezat și concav

Odată ce ai început un proiect, nimic nu te poate împiedica să îl duci la bun sfârșit. Ești o persoană foarte ambițioasă și determinată. Curiozitatea ta este foarte mare și ai o sete de cunoaștere aparte. Nu te temi niciodată să pui întrebări și să îți asumi riscuri, pentru că știi că numai astfel poți câștiga. Când erai copil, erai adesea pedepsită pentru năzbâtiile tale, dar acum, ca adult, lucrurile s-au schimbat și defectele s-au transformat în calități, care te vor duce departe. La urma urmei, știi exact ce vrei de la carieră, relație și viață în general.

Rujul cu vârf ascuțit

Inteligentă și sexy, ești genul de femeie care face multe cuceriri de-a lungul vieții și pentru care flirtul este ceva natural, care vine de la sine. Chiar și atunci când nu ai intenția de a cuceri, ai „acel ceva” care face bărbații să întoarcă privirea după tine. Ești o fire aventuroasă și energică și vrei să experimentezi mereu ceva nou, așa că ai nevoie de un partener care să țină pasul cu tine și să nu te limiteze.

Rujul cu vârf ascuțit și curbat

Ești o persoană extrem de iubitoare, te îndrăgostești ușor și oferi tot ce ai, fără ezitare. Acest lucru îți aduce multă suferință, dar și multă bucurie, pentru că întâlnești și oameni care știu să aprecieze sensibilitatea ta. Te străduiești puțin prea mult pentru ceilalți și prea puțin pentru tine, iar acesta este un aspect la care trebuie să mai lucrezi. Loialitatea este calitatea pe care o cauți la ceilalți și pe care o prețuiești cel mai mult. Desigur, rândul tău, ești una dintre cele mai loiale persoane din lume. 

Rujul cu vârf ascuțit, pe diagonală

Ești un lider înnăscut și ai capacitatea de a-i îndruma pe ceilalți. Adori să fii înconjurată de oameni și aproape că nu ratezi nicio petrecere, ba chiar de multe ori tu ești cea care o organizează. Ești mereu în centrul atenției și îți place lumina relfectoarelor, așa că mereu ești „echipată” cu glume și povestiri care îi fac pe ceilalți să râdă cu lacrimi. Atunci când îți propui ceva, nu renunți până nu obții ce vrei și succesul este o constantă în viața ta.

Te-ai fi gândit vreodată că forma rujului ar putea spune atât de multe despre tine?

Surse foto: harpersbazaar.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - make up

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Importanța pensulelor de machiaj bune (778 vizite)
  1. Importanța pensulelor de machiaj bune (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!