Cele mai bune trucuri de makeup de la Kendall Jenner: cum își face un smokey eyes perfect

Cele mai bune trucuri de makeup de la Kendall Jenner: cum își face un smokey eyes perfect

Redactor Alexa Galgau

Smokey eyes este un tip de machiaj perfect pentru ținutele de seară și oferă privirii senzualitate și mister. Partea mai puțin bună este că, dacă nu este realizat cum trebuie, poate să fie un tip de machiaj foarte vulgar, care, în loc să mărească ochii, îi micșorează, făcând fața să pară mai „trecută”. De aceea, este bine să plecăm urechea la sfaturile celor care au la dispoziție o armată de stiliști și makeup artiști și să învățăm de la ei cum să realizăm un smokey eyes ca la carte. Una dintre variantele care au atras atenția în lumea artei machiajului este cea pe care o poartă Kendall Jenner, pe care o avantajează enorm aproape orice tip de machiaj. 

Urmează aceste sfaturi prețioase de makeup de la Kendall Jenner, pentru realizarea unui smokey eyes demn de coperta unei reviste!

Sfaturi de makeup de la Kendall Jenner

Smokey eyes poate să fie un machiaj înșelător: pare foarte ușor de făcut, dar rezultatele sunt rareori cele la care te așteptai sau pe care le vezi la vedete. Kendall Jenner are întotdeauna un machiaj impecabil, așa cum te-ai aștepta de la un fotomodel renumit, dar cum reușește să obțină un smokey eyes ideal? Stilistul vedetei a făcut publică tehnica pe care o folosește pentru a arăta ca o divă, pe care poți să o aplici și tu!

Pentru a avea un makeup precum Kendall Jenner, urmează acești pași:

1. Înainte de toate, aplică baza pentru machiajul tău: dă-te cu fond de ten, apoi cu concealer și folosește creionul pentru sprâncene dacă obișnuiești să îl utilizezi. Pentru un smokey eyes ca al lui Kendall Jenner, poți să folosești orice culoare metalică închisă, însă trucul este să folosești ca fard și cremă, și pudră. 

2. Folosește o pensulă mică și plată pentru a aplica fardul-cremă doar pe colțul interior și colțul exterior al ochiului, iar centrul lasă-l fără fard. Ai grijă să nu pui prea mult fard, pentru că va oferi un aspect încărcat, mai ales că este vorba despre un fard cremos. Lăsând centrul pleoapei fără fard, vei da volum ochiului, iar fardul de tip cremă oferă profunzime privirii. 

3. Acum este momentul să te dai și cu fardul pudră, folosind o pensulă mică și stufoasă, deoarece este mai bună pentru îmbinarea celor două tipuri de fard. În machiajul lui Kendall Jenner se folosește o culoare mai deschisă în centrul pleoapei, care apoi se blenduiește cu restul fardului. Prin amestecarea unui fard pudră cu unul cremă reușești să obții un machiaj care durează mai mult, deoarece al doilea conține emolienți care „lipesc” culoarea de piele. Chiar și fără alte adaosuri, acest machiaj, așa cum este în această fază, face ochii să pară mult mai mari și mai expresivi.

 4. Pentru a accentua efectul machiajului smokey eyes, trebuie să folosești mai departe un creion negru, fie pe pleoapa superioară și pe cea inferioară, fie doar pe pleoapa superioară. Creează o linie subțire cu creionul la baza genelor pe pleoapa superioară, având grijă să fie foarte subtilă. Dacă vrei un makeup 100% ca al lui Kendall Jenner, folosește creionul doar sub pleoapa inferioară. Este foarte important să nu te dai cu creionul pe partea interioară a pleoapei, ci în afara acesteia, sub gene, pentru a crea volum și a face ochii să pară mai mari.

5. Pentru o privire mai misterioasă și mai accentuată, poți continua cu un ultim detaliu care îți va scoate ochii în evidență: folosește un fard foarte închis, aproape negru, pe colțul interior și pe cel exterior al ochiului, acolo unde ai folosit prima oară fardul cremă. Acest finisaj intensifică nuanța și îți alungește ochii, iar contrastul mai puternic cu centrul pleoapei are un efect vizual foarte plăcut. Bineînțeles, vei termina machiajul à la Kendall Jenner cu un strat generos de mascara.

Acest makeup adoptat de Kendall Jenner nu este deloc greu de realizat. Trucul pe care trebuie să îl ții minte și cu care poți experimenta mai departe este să folosești două tipuri de fard, unul cremă și unul pudră, pentru un efect vizual amplificat!

Descoperă și cele mai apreciate ținute purtate de Kendall Jenner!

Articolul urmator
Trucuri de frumusețe din anii 2000 care sunt, de fapt, periculoase
Trucuri de frumusețe din anii 2000 care sunt, de fapt, periculoase
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!
Incepe quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.