Culoarea de rimel care se poartă vara aceasta

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba de frumusețe, nimic nu este prea scump sau prea dificil. Facem tot ce este posibil pentru a avea un look impecabil și o apariție spectaculoasă. Ne cumpărăm cele mai bune cosmetice, facem tratamente de înfrumusețare și chiar învățăm noi tehnici de machiaj. De la alegerea fondului de ten corect și până la culoarea fardurilor, totul trebuie stabilit în funcție de regulile de beauty.

În vara lui 2017, rimelul încetează a fi un produs cosmetic banal. Acesta va fi punctul forte al apariției noastre, un prieten de nădejde ce ne va face să strălucim. Cu siguranță știi că în acest an se poartă look-ul natural, mat. Tocmai de aceea rimelul pe care îl alegi trebuie să fie vibrant și să atragă toată atenția asupra ochilor tăi.

Iată culoarea de rimel care se poartă vara aceasta!

În acest an nu se mai poartă nuanțele închise de rimel! Asttfel, negrul și nuanțele de maro sunt înlocuite cu unele puternice, care îți subliniază privirea și care îți creează un look senzual și fermecător. Genele pudrate cu aceste culori nebunești vor fi senzația verii conform marilor branduri de cosmetice, iar fiecare fashionistă are posibilitatea de a-și alege nuanțele în funcție de trăsături și de culoarea ochilor.

Culorile electrice de rimel - albastru, violet și verde, vor fi vedetele acestei veri. Poți purta astfel de mascara la orice ocazie, deoarece acest produs cosmetic este universal. Poți avea gene colorate la birou, pe stradă sau chiar și la piscină! Cu un costum de baie în nuanțe asemănătoare, cu siguranță vei atrage atenția celor din jur!

Așa cum vei vedea și în filmulețul de mai jos, efectul obținut este cu adevărat spectaculos.

 

Atunci când îți alegi culoarea de rimel, este bine să te ghidezi după nuanțele de fard care ți se potrivesc. Astfel, dacă ai ochii albaștri, iar tu alegi o nuanță asemănătoare de rimel, este posibil ca ochii tăi să pară șterși. Poți opta pentru o nuanță de violet, deoarece aceasta va arăta mult mai bine în contrast cu ochii. Așadar, în vara aceasta culorile se poartă chiar și la rimel. Alege-ți nuanța preferată și bucură-te de un aspect misterios și feminin, asortat cu vremea de afară.

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator Manichiura care va domina vara 2022: feminină, ușor de obținut și de asortat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.