Învaţă machiajul de mireasă, de ocazie şi de întinerire de la Paulina Buldumea!

Învaţă machiajul de mireasă, de ocazie şi de întinerire de la Paulina Buldumea!

Eugenia Dinescu, redactor

Eşti pasionată de makeup sau eşti deja makeup artist, dar vrei să îţi dezvolţi abilităţile învăţând tehnici noi? Atunci trebuie să vii la workshopul interactiv din Craiova, susţinut de makeup artistul Paulina Buldumea, între 30-31 mai, unde vei putea învăţa tehnica americană şi cea europeană de machiaj.

Pe parcursul celor două zile de workshop, makeup artistul Paulina Buldumea îţi va dezvălui secretele machiajului ochilor în tehnica eyelinerului gel şi a creionului. De asemenea, vei învăţa cum să realizezi machiajul feţei în popularele tehnici de contouring şi strobing, cât şi trucurile unui machiaj de întinerire spectaculos. La finalul fiecărei zile de workshop vei putea pune în aplicare noile abilităţi dobândite în sesiunile de practică, pe modele reale.

 

Iată programul celor două zile de seminar:

Ziua 1

10:00-14:00 Teorie şi demonstraţie

Machiaj mireasă romantică în tehnica creionului + airbrush
Machiaj mireasă excentrică în tehnica americană + strobing

14:00-14:30 Coffee break

14:30-17:00 Practicarea unuia dintre cele două tipuri de machiaj prezentate mai sus

Şedinţă foto

Ziua 2

10:00-14:00 Teorie şi demonstraţie

Machiaj de ocazie cu glitter, în tehnica gelului + tehnici de contouring
Machiaj de întinerire, reguli, culori, texturi

14:00-14:30 Coffee break

14:30-17:00 Practicarea unuia dintre cele două tipuri de machiaj prezentate mai sus

Şedinţă foto

La finalul celor două zile de workshop, participantele vor primi un set de fotografii pentru propriul portofoliu before/after, precum şi o diplomă de participare care să le ateste prezenţa la curs.

cursuri de machiaj

Paulina Buldumea are o experienţă de 10 ani în makeup şi a urmat cursuri şi seminarii de specialitate în Rusia, Ucraina, Italia, Marea Britanie și Franţa. A colaborat, de-a lungul timpului, atât cu majoritatea posturilor de televiziune şi a revistelor glossy din România (Pro TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV, Kiss TV, Zu TV, Elle, Tabu, Etiquette, Mirese etc.), cât şi cu unii dintre cei mai apreciaţi fotografi de modă sau regizori de spoturi publicitare şi videoclipuri: Cosmin Gogu, Răzvan Voiculescu, Corina Olaru, Cristian Gugu, Radu Muntean, Iulian Moga, Radu Jude. Printre vedetele machiate de ea se numără Iulia Vântur, Andreea Raicu, Aylin, Andra, Antonia, Delia și Maia Morgenstern. În prezent, Paulina este trainer de makeup la Atelier Paris în Bucureşti.

Pentru a-ţi rezerva un loc în cadrul workshopului susţinut de makeup artistul Paulina Buldumea în Craiova, este necesar să achiţi un avans de 50 de euro. Pentru mai multe informaţii, apelează unul dintre numerele de telefon: 0766.404.213 sau 0726.631.881.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.