Le-am testat! Ne-au plăcut! Iată 15 produse ieftine pentru un machiaj al ochilor impecabil!

Vineri, 07.10.2016
de Viorica Ghinea

Reprezentantele sexului frumos investesc frecvent mulți bani în produse beauty de renume, făcând adevărate sacrificii financiare pentru a obține machiajul perfect. Dar nu întotdeauna calitatea produselor este sugerată de prețul pe care îl au. Poți să folosești cosmetice ieftine și să obții același efect fabulos.

Redacția Diva Hair a descoperit pe www.4mk.ro produse pentru machiajul ochilor, care nu costă o avere și sunt extrem de eficiente.

Textura, gama variată de nuanțe și rezistența cosmeticelor ne-au făcut să revenim la magazinul online, pentru a face și alte teste. 

Îți prezentăm mai jos ce cosmetice am ales noi pentru machiajul ochilor, cum le-am combinat și cu ce părere am rămas în urma folosirii lor.

Am testat produsele următoare: paletele de farduri de la Ushas și Meis, primerul de la Butterfly, rimelurile de la Editt Cosmetics, Colossal și Romantic Bird, toate pentru volum, tușul de ochi Amy, setul de pensule Lila Rossa și genele false de tip bandă de la Red Cherry.

Nu ne-am așteptat inițial ca rezultatul final să ne ofere atât de multă satisfacție, dar ne declarăm încântate de raportul preț-calitate. Produsele utilizate pentru machiajul ochilor ne-au convins că nu trebuie să investești în cosmetice semnate de branduri renumite pentru a obține un makeup reușit și rezistent, ci că poți să te bucuri de aceleași efecte și la prețuri mult mai mici.

Citește mai jos opiniile pe care le-am avut noi, fetele din echipa Diva Hair, descoperă produsele care ne-au cucerit și trage singură concluziile!

Review în echipă: 15 cosmetice ieftine care ne-au cucerit

Eugenia

Am descoperit cu plăcere paleta de farduri Smokey, de la Ushas! Am aplicat fardurile cu aplicatorul cu burete din paletă, după care am estompat ușor nuanțele pentru a crea diferite intensități de culoare. Cu 3 nuanțe mate și 7 sidefate, poți obține un machiaj natural și luminos, dar ai garantat și un machiaj smokey, ca la carte.

Am mai folosit și genele-bandă Red Cherry, care sunt de două tipuri: cu o margine subțire sau cu o margine transparentă, în funcție de stilul ales. Eu am folosit genele cu bandă mai groasă și, în ciuda grosimii, au fost ușor de aplicat și de purtat. Un avantaj suplimentar al genelor-bandă Red Cherry mi s-a părut rezistența colțurilor: genele nu s-au desprins și au rezistat până în momentul în care le-am dat jos.

Găsești produsele aici:

 

 

 

Trusa de farduri Nudes Ushas – 18 lei


Gene false banda Red Cherry - 6 lei

Simona

Nu sunt o persoană care folosește farduri de regulă, însă fardul de la Meis, în nuanța albastru, în combinație cu cel din paleta Ushas, nuanța bleumarin, mi-au plăcut atât de mult, încât am revenit cu drag la trusele de machiaj și a doua zi. Și pot să spun că folosirea lor a devenit deja rutina mea preferată. Culorile au rezistat, iar fardul, deși are o textură nisipoasă, nu s-a împrăștiat în zona de sub ochi.

Găsești produsele aici:


Fard de pleoape Meis Matte – 8 lei


Fard de pleoape Ushas Quatro – 8 lei

Ioana

Tușul pentru ochi Amy are o pensulă subțire, flexibilă, și poate fi aplicat cu ușurință. Am fost mulțumită pentru că a rezistat aproximativ 12 ore, fără să se întindă. Rimelul pentru volum Editt Cosmetics este ușor de aplicat și chiar conferă volum, nu se întinde și a rezistat aproximativ 12 ore. Din paleta de farduri „I love bronze”, de la Ushas, am folosit nuanțele nude și au fost foarte OK. Am văzut că are 12 nuanțe mate și sidefate, așa că sunt nerăbdătoare să le încerc pe toate. Mai ales că rezistă pe pleoape mai bine de jumătate de zi.” 

Găsești produsele aici:


Rimel Editt Cosmetics – 6 lei


Tuș Amy – 6 lei


Trusa farduri I love Bronze – 18 lei

Angela

Rimelul Colossal pentru volum mi s-a părut ideal pentru genele mele. Le alungește și le dă volum. Dintre farduri, am testat trei nuanțe din paleta Ushas. Mi-au plăcut pentru că sunt rezistente și se comportă la fel de bine precum alte produse mai scumpe.”

Găsești produsele aici:


Rimel pentru volum Colossal – 8 lei

Trusa farduri I love Bronze – 18 lei

Gabriela

În general, pentru că folosesc produse puține de makeup, investesc în produse de renume. Am fost surprinsă să văd că și produsele testate își ating scopul la fel de bine. Astfel, fardurile din paleta Nudes, de la Ushas, sunt foarte rezistente, aderă pe piele foarte bine, se aplică ușor, nu lasă particule în urmă și sunt și ușor de amestecat. La blenduit m-au ajutat mult pensulele Lila Rossa. Nici nu a fost nevoie să apelez la un dermatograf.”

Găsești produsele aici: 

Trusa de farduri Nudes Ushas - 18 lei 

 

 

 

Set pensule Lila Rossa - 18 lei                        

Vio

Am folosit pentru machiajul de zi al ochilor trusa de la Ushas și am fost încântată de textura delicată a fardurilor. Mi-au evidențiat privirea și mi-au oferit un look glam. Având în vedere că am tenul gras, fardurile nu ar fi rezistat mult timp pe pleoape fără aplicarea unui primer. Astfel că am aplicat de la început primerul de la Butterfly, produs care se aplică ușor, se întinde bine pe pleoape și uniformizează culoarea pielii. Am completat machiajul cu rimelul waterproof pentru volum Romantic Bird. Am văzut că nu încarcă genele, ci se distribuie uniform pe fire, separându-le pe fiecare în parte. Peria este flexibilă și asigură o aplicare ușoară.

Găsești produsele aici:


Fard de pleoape Ushas Five - 8 lei

 


Baza pentru machiaj Butterfly - 12 lei

 

 

 

Rimel Romantic Bird -  6 lei

Denisa

Am încercat trusa de farduri de la Ushas și am fost extrem de încântată, mai ales de preț. Comparativ cu alte produse scumpe pe care le-am cumpărat în ultima vreme, acesta mi s-a părut cel mai OK. Consistența fardurilor este nisipoasă, dar când le aplici pe pleoape aderă foarte bine și obții un efect mătăsos.”

 
Fard de pleoape Ushas Quatro - 8 lei

Poți să obții un makeup rezistent, care să te încânte zi de zi, și dacă folosești produse ieftine. Important este să știi ce cosmetice merită încrederea ta, astfel încât să ajungă pe lista celor preferate.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (11)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!