Machiajul inspirat de păpușile Bratz, tendința must-have a anului 2019

Machiajul inspirat de păpușile Bratz, tendința must-have a anului 2019

Lorena Teacă

Păpușile Bratz le-au depășit în popularitate pe faimoasele Barbie în multe părți ale lumii, fiind considerate cele mai importante păpuși fashion. Urmând pașii păpușilor Barbie, linia Bratz include costume, o linie de îmbrăcăminte pentru fete, DVD-uri, jocuri video și filme.

Păpușile sunt recunoscute pentru diversitatea de accesorii care vin odată cu ele, care includ saloane, spa-uri, karaoke, limuzine, cafenele retro și malluri.

Aceste păpuși sunt considerate controversate, din cauza machiajului de divă și a atitudinii... plictisite.

În ceea ce privește machiajul sofisticat al acestor păpuși, trebuie menționat faptul că tinerele din lumea întreagă au încercat să-l reproducă în diferite variante chiar pe chipurile lor. Acestea includ stickere în formă de inimioare, cireșe și orice este considerat drăguț de către domnișoare. În plus, machiajul este realizat în majoritatea cazurilor în nuanțe de roz, culoarea specifică păpușilor.

Tinerele se străduiesc din răsputeri să replice perfect lookul. Acestea copiază perfect atât forma sprâncenelor, cât și mărimea buzelor, pentru a arăta identic cu păpușa Bratz aleasă.

Această nouă tendință în makeup a luat cu asalt Instagramul, fiind postate tot mai des fotografii cu machiaje inspirate de la aceste păpuși.

Mai mult decât atât, domnișoarele nu copiază doar machiajele, ci fac tot posibilul să se îmbrace și să-și aranjeze părul ca aceste păpuși.

Surse foto: iStock, Instagram

Articolul urmator
Machiaj pentru botez: ce să alegi în funcție de culoarea ochilor
Machiaj pentru botez: ce să alegi în funcție de culoarea ochilor
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.