Nuanţe de farduri pe care o femeie stilată NU le aplică

Miercuri, 12.10.2016
de Andreea Baluteanu
Portocaliu
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Portocaliu

În timp ce această culoare solară arată senzaţional pe o rochie de vară, ea nu va avea acelaşi succes atunci când e aşternută pe pleoape. Tonurile suculente nu fac decât să distragă atenţia de la frumuseţea ta naturală şi să te transforme într-o apariţie cu o tentă vizibilă de vulgaritate. Păstrează tonurile de portocaliu pentru haine sau pentru petrecerile tematice şi evită să le afişezi mândră pe pielea ta catifelată.

Talentul şi creativitatea sunt atribute esenţiale ale unui machiaj reuşit, dar, atunci când ne punem imaginaţia la bătaie, riscăm să exagerăm! Mai ales machiajul ochilor este victima unei fantezii fecunde, pe care multe femei o pun în mod eronat în aplicare.

O femeie stilată nu va ieşi niciodată din casă împodobită ca un păun, chiar dacă machiajul e impecabil executat. Tocmai de aceea, ea se va feri să aplice nuanţele de farduri din galeria de mai sus, pe care le consideră mai degrabă demne de un exponat la muzeu.

Procedează precum aceste exemple de rafinament şi evită să îţi umbreşti frumuseţea naturală purtând tonuri de-a dreptul nebuneşti.

Călătoria stilului continuă: descoperă genele şi pedichiura pe care o femeie stilată nu le va purta niciodată!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (16)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!