Participă la seminarul Paulinei Buldumea din Galaţi şi învaţă să machiezi

Participă la seminarul Paulinei Buldumea din Galaţi şi învaţă să machiezi

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă eşti pasionată de beauty sau activezi deja ca makeup artist, ştii cât de important este să îţi rafinezi constant tehnicile de makeup. Dacă îţi doreşti să înveţi lucruri noi sau simţi că stilul tău ar avea nevoie de reîmprospătare, vino la workshopul susţinut de makeup artistul Paulina Buldumea în Galaţi, între 21-22 mai, unde vei afla secretele machiajului în tehnica americană şi cea europeană!

În cele două zile de workshop, vei învăţa cum să realizezi machiajul ochilor în tehnica eyelinerului gel şi a creionului, cât şi machiajul feţei cu ajutorul tehnicilor de strobing şi contouring. În plus, Paulina Buldumea îţi va dezvălui cum poţi şterge de pe chip urmele trecerii anilor, cu ajutorul machiajului de întinerire.  

Iată programul celor două zile de seminar:

Ziua 1

10:00-14:00 Teorie şi demonstraţie

Machiaj mireasă romantică în tehnică creionului + airbrush
Machiaj mireasă excentrică în tehnică americană + strobing

14:00-14:30 Coffee break

14:30-17:00 Practicarea unuia dintre cele două tipuri de machiaj prezentate mai sus

Şedinţa foto

Ziua 2

10:00-14:00 Teorie şi demonstraţie

Machiaj de ocazie cu glitter, în tehnică gelului + tehnici de contouring
Machiaj de întinerire, reguli, culori, texturi

14:00-14:30 Coffee break

14:30-17:00 Practicarea unuia dintre cele două tipuri de machiaj prezentate mai sus

Şedinţă foto

La finalul celor două zile de workshop, participantele vor beneficia de fotografii pentru propriul portofoliu before/after şi  vor primi o diplomă de participare care să le ateste prezenţa la curs.Paulina Buldumea are o experienţă de 10 ani în makeup şi a urmat cursuri şi seminarii de specialitate în Rusia, Ucraina, Italia, Marea Britanie și Franţa. A colaborat, de-a lungul timpului, atât cu majoritatea posturile de televiziune şi a revistelor glossy din România (Pro TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV, Kiss TV, Zu TV, Elle, Tabu, Etiquette, Mirese etc.), cât şi cu unii dintre cei mai apreciaţi fotografi de modă sau regizori de spoturi publicitare şi videoclipuri: Cosmin Gogu, Răzvan Voiculescu, Corina Olaru, Cristian Gugu, Radu Muntean, Iulian Moga, Radu Jude. Printre vedetele machiate de ea se numără Iulia Vântur, Andreea Raicu, Aylin, Andra, Antonia, Delia sau Maia Morgenstern. În prezent, Paulina este trainer de makeup la Atelier Paris în Bucureşti.

Pentru a rezerva un loc în cadrul workshopului susţinut de makeup artistul Paulina Buldumea în Galaţi, este necesar să achiţi un avans de 50 de euro. Pentru mai multe informaţii, apelează unul dintre numerele de telefon: 0766.404.213 sau 0726.631.881.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.