Sfatul de beauty care te va face să renunţi la rimel

Redactor Andreea Baluteanu

Te trezeşti dimineaţa, faci repede un duş şi apoi începi să „îţi pictezi” chipul, sperând că straturile succesive de rimel vor distrage atenţia de la cearcănele de sub ochi? Dacă ţi-am spune că acest scenariu poate fi înlocuit de unul cu totul diferit: te ridici din pat, cu privirea umbrită nu de urmele vineţii de sub ochi, ci de o perdea catifelată de gene?

Da, acest tablou optimist este posibil: îţi prezentăm în rândurile de mai jos sfatul de beauty care te poate determina să renunţi la rimel!

Extensiile de gene naturale, secretul de frumuseţe care înlocuieşte mascara

Visul femeilor dintotdeauna, de a se trezi arătând impecabil, precum actriţele de film, fără a fi nevoite să apeleze la un întreg arsenal de frumuseţe, este pe cale să devină realitate! Extensiile de gene sunt secretul care îţi va asigura o apariţie ireproşabilă, încă de la prima oră a dimineţii.

Principalul argument care ne justifică alegerea? Nu vom mai avea nevoie de rimel! Ne putem lua, în sfârşit, adio de la straturile aplicate succesiv, de la periuţele care încarcă genele, dar şi de la urmele neatrăgătoare pe care mascara le lasă pe pleoapa superioară. Nu vom mai deschide pline de speranţă un tub de rimel pentru a constata că s-a uscat şi nici nu vom mai risca să ne alegem cu o iritaţie de toată frumuseţea pentru că am uitat să schimbăm un produs expirat. Nici nu mai amintim de uşurarea pe care o vei simţi seara, înainte de culcare, atunci când nu mai trebuie să îndepărtezi straturi succesive de mascara, în timp ce jinduieşti epuizată să te bagi în pat.

Renunţarea la rimel nu este însă singurul avantaj al aplicării extensiilor de gene naturale. Scenariul ideal pe care ţi l-am descris mai sus va avea puterea să te convingă: te vei număra şi tu printre frumuseţile care se pot trezi dimineaţa arătând ca scoase din cutie. Nici lipsa de luminozitate a tenului, nici ochii roşii sau cearcănele întunecate nu vor mai conta aşa tare, atunci când privirea îţi este pusă în evidenţă de gene dese şi bogate. Nu numai mascara, ci şi celelalte produse de makeup vor deveni opţionale.

Fetele cu gene scurte, rare sau foarte deschise la culoare vor descoperi noi definiţii ale frumuseţii apelând la extensii de gene naturale. Dacă te numeri şi tu printre cele care au visat dintotdeauna la ochi adumbriţi de gene senzaţionale, dar ai sfârşit prin a abandona acest ideal, resemnându-te cu ideea că natura nu a fost generoasă cu tine, este timpul să îţi regăseşti vechile dorinţe, pentru că extensiile de gene naturale ţi le vor transforma în realitate.

 

Nu putem trece cu vederea nici efectul de înfrumuseţare asupra privirii. Noi credem că ochii oglindesc sufletul şi că sunt o armă imbatabilă de seducţie. Şi nu suntem singurele: s-a demonstrat ştiinţific faptul că femeile preferă să îşi contureze ochii în locul buzelor, iar extensiile de gene îţi vor oferi acest efect fără produse suplimentare de machiaj. Privirea ta va fi încărcată de mister, dar şi de o inocenţă fermecătoare, iar atunci când vei bate lasciv din gene, nimeni nu îţi va putea rezista.

În cazul în care eziţi să apelezi la acest sfat de beauty preţios, temându-te că vei căpăta un look fals, ostentativ, află că extensiile nu sunt sinonime cu genele false. Ele se aplică pe genele tale naturale, curbându-le, oferindu-le alungire, definire şi volum. Şi totul arată ca şi cum ar fi venit direct de la Mama Natură.

Te-am convins? Mai rămâne să îţi spunem unde poţi obţine toate aceste „minuni”. Noi suntem cucerite de serviciile oferite de 1 dream Beauty Studio! Salonul îţi pune la dispoziţie aplicarea de gene clasice fir cu fir (170 de lei), gene 2D (250 de lei), 3D-6D (350 de lei) şi Hollywood 7D-12D (400 de lei). De asemenea, ai parte şi de o întreţinere ca la carte a noilor tale arme de frumuseţe (preţul diferă în funcţie de tipul de extensii ales), unde specialiştii 1 dream Beauty Studio îţi vor oferi şi sfaturi preţioase despre îngrijirea la domiciliu a supergenelor tale.

Nu te temi să experimentezi? Salonul 1 dream Beauty Studio răspunde curajului tău cu două propuneri: este vorba despre bio ondulare de gene (genele sunt curbate cu ajutorul unui permanent pentru gene, serviciu disponibil la preţul de 120 de lei) sau laminare a genelor (tratament de îngroşare, de accentuare a culorii şi de curbare naturală a genelor, serviciu disponibil la preţul de 30 de lei).

Dacă îţi doreşti să pui în practică sfatul nostru de beauty şi să elimini pentru totdeauna mascara din viaţa ta, accesează site-ul 1Dream Beauty Studio sau fă-le o vizită specialiştilor săi, a căror singură preocupare este frumuseţea ta, la adresa Strada Nicolae G. Caramfil Nr. 40, Bucureşti. De acum încolo, genele vor deveni arma ta imbatabilă de seducţie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.