Ten lucios? Iată pudra de la Sephora care te salvează vara aceasta

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Întodeauna m-am confruntat cu problema tenului lucios. Indiferent de ce produse aș fi folosit, tenul meu căpăta un luciu în zona frunții, a pomeților și în bărbie. Am încercat toate produsele existente pe piață, însă niciunul nu mi-a oferit rezultatele dorite. Îndeosebi vara, când temperaturile sunt ridicate, machiajul meu rămânea mat doar pentru câteva minute.

Nu m-am dat bătută în căutarea pudrei perfecte, care să îmi fixeze machiajul și care să mă scutească de momentele stânjenitoare în care chipul meu lucea foarte tare. Așa m-am hotărât să încerc un produs foarte inovativ, datorită calității HD, dar și foarte folosit de profesioniștii în make up – pudra HD Make Up For Ever. L-am găsit pe site-ul Sephora la un preț special, într-o variantă numai bună de luat cu mine în geantă sau chiar și în bagaj.

Folosesc acest produs de peste un an și este unul dintre micile mele secrete pe care le iau cu mine chiar și atunci când plec într-o călătorie sau într-o mică escapadă la mare sau la munte. Deoarece este în varianta travel size, nu mi-am făcut niciodată griji că îmi va ocupa prea mult spațiu în trusa de cosmetice.

femeie model

Ce este pudra HD Make Up For Ever

Pudrele HD fac parte dintr-o generație nouă de cosmetice, ideale pentru crearea unui machiaj invizibil pentru camerele de filmat HD, dar și pentru a oferi un aspect natural feței, atunci când este privită cu ochiul liber. Pudra HD Make Up For Ever nu se găsește sub formă de nuanțe, ca pudrele obișnuite. Aceasta are o nuanță albă, ușor translucidă, care fixează perfect orice machiaj, indiferent de nuanța pielii.

Textura pudrei este puțin diferită față de ce erai obișnuită până acum, simți și auzi cum foșnește. Acest lucru este datorat principalului ingredient din compoziție, pudra minerală de silica, care se găsește sub formă de microparticule sferice. Tocmai această formă sferică îi permite pudrei să fie invizibilă în fața camerelor de filmat HD, dar și cu ochiul liber. Microparticulele se așază tot sub această formă pe față, oferind impresia că nu ești dată cu pudră.

pudra hd

Fiind precaută din fire, mai ales după experiențele mele nu tocmai plăcute cu pudrele din comerț, am făcut o cercetare amănunțită despre ingredientele pe care această pudră le conține. Fața mea detectează extrem de repede substanțele chimice periculoase prin mâncărimi, roșeață și iritație. Pudra de la Make Up For Ever nu conține talc, lucru ce m-a bucurat extrem de tare. Mai mult, are 0 parabeni, iar singurul ingredient este silica mineral.

Cum se aplică pudra HD Make Up For Ever

Cel mai bun mod de utilizare a pudrei HD este aplicarea ei după fondul de ten și corectorul, dar și înainte de folosirea pudrei de obraz, a pudrei de conturare și a iluminatorului. Acest produs trebuie neapărat aplicat în straturi subțiri, cu ajutorul unei pensule kabuki, prin mișcări circulare. Nu folosi această pudră ca iluminator sau ca bază de machiaj. Aplicată în cantități mari, pudra devine vizibilă la blitz, dar și la soare, sub forma unor pete albe.

Dacă ți se pare că ai aplicat prea mult din acest produs, îndepărtează excesul cu ajutorul unei pensule curate. Pudra mai poate fi folosită și pentru netezirea tenului, după ce îți cureți fața cu produsele obișnuite și după ce aplici crema de zi. Este invizibilă, iar tenul tău nu va mai avea acel aspect lucios, inestetic, pe durata întregii zile.

femeie care sta la soare

HD Make Up For Ever – de trei ori premiul pentru cea mai bună pudră

Pudra HD de la Make Up For Ever a fost premiată de trei ori ca fiind cea mai bună pudră din gamă. De fapt, acesta a fost și unul dintre motivele care m-au determinat să o încerc. Pe lângă acest lucru și review-urile pozitive, și aspectul mi-au influențat decizia. Ambalajul este practic și ușor de folosit. Dimensiunile sunt perfecte pentru un produs de luat în călătorii. În plus, sistemul economic te ajută să nu mai irosești pudra atunci când o folosești și să iei exact cantitatea de care ai nevoie.

Am ales această pudră deoarece îmi oferă efectul dorit de fixare a machiajului, fără a-mi încărca fața și a-mi schimba culoarea fondului de ten. Îmi matifiază machiajul într-un mod eficient, fără a crea zone uscate sau alte neplăceri ale tenului. Datorită proprietăților care captează lumina, liniile fine ale feței și ridurilor sunt diminuate semnificativ și de fiecare dată mă simt de parcă aș fi întinerit cu cel puțin cinci ani.

Pudra HD Make Up For Ever nu este recomandată doar persoanelor care au tenul mixt sau gras, ci și celor care vor să obțină un efect mat al machiajului. Se potrivește de minune persoanelor care vor să scape de imperfecțiuni, dar și celor care folosesc un fond de ten uleios.

Deși m-am ferit de gamele HD până acum, acum le recomand cu mare drag prietenelor mele. Îmbunătățirile pe care le oferă machiajul ne ușurează cu mult munca, dar ne fac și viața mai frumoasă. Mai ales în varianta travel size, acest produs te va ajuta să te bucuri de vacanța de vară fără grija tenului lucios, indiferent de locul în care te vei afla. Poți adăuga pudra HD Make Up For Ever în gentuța ta de cosmetice de pe Sephora.ro, la prețul de doar 58 de lei.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.