Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Transformă-ţi sprâncenele ca prin magie!

Eugenia Dinescu

Din păcate, nu conştientizăm pe deplin efectul sprâncenelor până când nu găsim forma perfectă sau avem parte de un eşec dezastruos în urma unui pensat marcat de... prea mult zel.

Sprâncenele sunt, de regulă, elementul cu cea mai închisă culoare de pe chip, creând un contrast cu restul trăsăturilor. Unghiul lor de arcuire poate crea efectul unor pomeţi mai definiţi, iar forma feţei poate părea mai conturată. Dar rolul sprâncenelor este mai mult decât estetic: ele îţi încadrează privirea, transmit emoţii şi reacţii. Într-un scenariu aproape apocaliptic, un pensat greşit îţi poate conferi o expresie permanent furioasă sau mirată. Însă acesta nu trebuie să fie şi cazul tău.

Sprâncenele perfecte nu sunt tocmai uşor de obţinut, dar nici să le păstrezi neatinse nu este o opţiune. Chiar şi femeile care au câştigat la loteria genetică şi se pot lăuda cu o pereche de sprâncene care ar putea stârni invidia Carei Delevingne au nevoie de un plus de conturare şi definire „în culise”.

Noua gama de produse pentru sprâncene de la Benefit, disponibilă în magazinele Sephora, cuprinde 9 produse care te vor ajuta să treci peste fiecare provocare ridicată de sprâncene. Sprâncene prea scurte, sprâncene nedefinite, sprâncene asimetrice, fire rebele sau spaţii goale? Oricare ar fi problema, Benefit are soluţia pentru tine!

 
 Gimme Brow, Benefit Cosmetics,
sephora.ro, 129 de lei

Gimme Brow este un gel pentru sprâncene a cărui formulă cu microfibre învăluie fiecare fir în parte, pentru sprâncene mai pline în mod natural. Uită de liniile dure care îţi pot înăspri chipul şi pune în valoare forma lor naturală!  Foloseşte-l după conturarea sprâncenelor sau singur, pentru un efect subtil de definire. Oricum ai alege să îl porţi, poţi fi sigură că va „disciplina” firele rebele şi va menţine forma sprâncenelor pentru întreaga zi!

 
 Precisely, My Brow Pencil, Benefit Cosmetics,
sephora.ro, 129 de lei

Dacă Sherlock Holmes se bazează pe „dragul” lui Watson în rezolvarea misterelor, contează pe Precisely, My Brow Pencil pentru a descifra enigma sprâncenelor la care ai visat dintotdeauna! Cu un vârf extrem de precis, creionul Precisely, My Brow Pencil îţi permite să desenezi fire individuale, pentru a umple golurile din sprâncene în cel mai natural mod.

 
 Goof Proof Brow Pencil, Benefit Cosmetics,
sephora.ro, 129 de lei

Ai doar 5 minute la dispoziţie pentru machiaj? Asigură-te că Goof Proof Brow Pencil este mereu la îndemână! Vârful lui retractabil transformă conturarea şi definirea sprâncenelor într-o joacă de copii, în timp ce periuţa de la celălalt capăt îţi permite să difuzezi culoarea, pentru a crea un efect soft-focus cât ai spune... 1-2-3!

Ka-Brow, Benefit Cosmetics,
sephora.ro, 129 de lei

În schimb, dacă simţi nevoia unor sprâncene mai expresive, Ka-Brow, gelul-cremă nuanţator care umple, sculptează şi nuanţează sprâncenele, va deveni noul tău aliat. Cu o formulă rezistentă până la 24 ore şi o acoperire graduală, este ideal pentru a sublinia forma sprâncenelor sau pentru a crea un efect ombre, atunci când îţi doreşti mai mult dramatism. În plus, Ka-Brow vine cu o periuţă încorporată, simplificându-ţi rutina de machiaj în fiecare dimineaţă!

Pentru sprâncene desăvârşite, vei avea nevoie de un program de îngrijire care îţi poate revitaliza sprâncenele din interior. Gama Benefit pentru sprâncene include baza Browvo! Conditioning Primer, a cărei formulă cu cheratină şi proteine din soia hrăneşte şi fortifică structura firelor de păr.

Sperăm că nu va fi niciodată nevoie să îţi reduci kitul de machiaj la un singur produs! Dacă vei fi totuși nevoită să o faci, kitul Brow Zings este lucrul pe care îţi recomandăm să îl salvezi în caz de incendiu. Duoul dintre fardul-pudră pentru conturare şi ceara fixatoare îţi asigură tot ce ai nevoie pentru un look ireproşabil!

Nu subestima nici importanţa arcadelor în conturarea sprâncenelor. Creionul High Brow îţi conturează arcadele pentru a sublinia delicat forma sprâncenelor şi pentru a conferi o privire mai luminoasă. Iar dacă încă experimentezi cu forma şi nuanţa sprâncenelor tale, 3D Brow Tones nuanţează sprâncenele în doi paşi: evidenţiază aspectul sprâncenelor mai închise la culoare, în timp ce conferă profunzime şi contur firelor mai deschise. Bucură-te tot timpul de efectul texturizat pe care îl creează, căci formula rezistentă la apă transformă 3D Brow Tones în arma ta secretă chiar şi la pisicină!

Odată ce ai obţinut sprâncene desăvârşite, este esenţial să le păstrezi forma pe tot parcursul zilei. Ready, Set, Brow este un gel transparent care acţionează ca un fixativ pentru sprâncenele rebele, păstrându-le forma intactă până la 24 de ore. În plus, este transparent, aşa că nimeni nu va ghici secretul sprâncenelor tale perfecte!

Sprâncenele pline, conturate, au cunoscut o revenire fulminantă în ultimii ani. Însă, dincolo de trenduri, sprâncenele perfecte au o singură regulă: trebuie să fie în deplină armonie cu fizionomia ta. Benefit îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru a deveni propriul expert în sprâncene, dar nu uita că poţi beneficia şi de sfaturile profesioniştilor în stilizarea sprâncenelor în Brow Bar-urile din magazinele Sephora! Descoperă gama completă Benefit în magazinele Sephora sau plasează o comandă online!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!